[MODDB] Genders 0.1.3

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment!
Scam Warning
Locked
008008
Registered User
Posts: 117
Joined: Tue Jul 10, 2007 8:44 am

Re: [Beta] Genders 0.1.3

Post by 008008 »

hello, good mod ^^

how to put the gender in whosonline please ?

ex :

Image

:P
User avatar
playerfr
Registered User
Posts: 851
Joined: Fri Jul 18, 2003 9:50 am
Location: France - Paris

Re: [Beta] Genders 0.1.2

Post by playerfr »

playerfr wrote:
eviL<3 wrote:Thanks smithy, very nice :D

triches, thanks! Yes, i guess it would be possible.

Code: Select all

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
includes/ucp/ucp_profile.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
						'gender'		=> array('num', true, 0, 2),
#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
						'gender'		=> array('num', false, 0, 2),
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
includes/ucp/ucp_register.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
			'tz'				=> request_var('tz', (float) $timezone),
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
//-- mod : Genders ------------------------------------------------------------
//-- add
					'gender'		=> request_var('gender', $user->data['user_gender']),
//-- fin mod : Genders --------------------------------------------------------
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
				'lang'				=> array('match', false, '#^[a-z_\-]{2,}$#i'),
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
//-- mod : Genders ------------------------------------------------------------
//-- add
						'gender'		=> array('num', false, 0, 2),
//-- fin mod : Genders --------------------------------------------------------
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
					'user_inactive_time'	=> $user_inactive_time,
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
//-- mod : Genders ------------------------------------------------------------
//-- add
							'user_gender'	=> $data['gender'],
//-- fin mod : Genders --------------------------------------------------------
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
			'S_HIDDEN_FIELDS'	=> $s_hidden_fields,
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
//-- mod : Genders ------------------------------------------------------------
//-- add
					'GENDER_X'		=> GENDER_X,
					'GENDER_M'		=> GENDER_M,
					'GENDER_F'		=> GENDER_F,

					'S_GENDER_X'	=> ($data['gender'] == GENDER_X) ? true : false,
					'S_GENDER_M'	=> ($data['gender'] == GENDER_M) ? true : false,
					'S_GENDER_F'	=> ($data['gender'] == GENDER_F) ? true : false,
//-- fin mod : Genders --------------------------------------------------------
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
styles/prosilver/template/ucp_register.html
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
	<dl>
		<dt><label for="tz">{L_TIMEZONE}:</label></dt>
		<dd><select name="tz" id="tz" class="autowidth">{S_TZ_OPTIONS}</select></dd>
	</dl>
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
	<dl>
		<dt><label for="gender_x">{L_GENDER}:</label><br /><span>{L_GENDER_EXPLAIN}</span></dt>
		<dd>
			<label for="gender_m"><input type="radio" name="gender" id="gender_m" value="{GENDER_M}"<!-- IF S_GENDER_M --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /> {L_GENDER_M}</label> 
			<label for="gender_f"><input type="radio" name="gender" id="gender_f" value="{GENDER_F}"<!-- IF S_GENDER_F --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /> {L_GENDER_F}</label> 
			<label for="gender_x"><input type="radio" name="gender" id="gender_x" value="{GENDER_X}"<!-- IF S_GENDER_X --> checked="checked"<!-- ENDIF --> /> {L_GENDER_X}</label>
		</dd>
	</dl>
Untested ;)
I installed this, but Even unspecified works :( cant we force to choose between Male and Female only ?

Thanks

I was able to delte non specified option, but my problem is same, How to force people choose ? as the Gender data dont seem to be compulsary. Can you help please so that user are force to chose ?

Thanks
All kind of help for your Forums / Sites. Installing for you the forum, the Mods, creating Custom Mods : for small fee http://www.phpbbhelpers.com
.:: Chico ::.
Registered User
Posts: 463
Joined: Fri Aug 03, 2007 6:35 am
Location: Rio de Janeiro
Contact:

Re: [Beta] Genders 0.1.3

Post by .:: Chico ::. »

Hello Evil, great Mod.

One question (or sugestion): Could it be a required registration field :?:

Thank you!!!
User avatar
BlackburnRavers
Registered User
Posts: 693
Joined: Sat Aug 12, 2006 1:03 pm
Location: Blackburn
Contact:

Re: [Beta] Genders 0.1.3

Post by BlackburnRavers »

Nice mod Evil! Ive uploaded everything to there root paths and edited all the files and it aint workin propa. It says gender under the avator in the forum but the image isn't showing up at all, can you please help us out a little?
LkM
Registered User
Posts: 28
Joined: Thu Dec 07, 2006 5:52 pm
Location: São Paulo - SP / Brazil
Contact:

Re: [Beta] Genders 0.1.3

Post by LkM »

Would be nice if we can select different images for different locations (viewtopic, view profile, memberlist, etc)...
User avatar
r4wMUnt34q
Registered User
Posts: 167
Joined: Sat Aug 19, 2006 5:41 am
Location: Hard to explain :)
Contact:

Re: [Beta] Genders 0.1.3

Post by r4wMUnt34q »

LkM wrote:Would be nice if we can select different images for different locations (viewtopic, view profile, memberlist, etc)...
Hmm, I think it is quite useless... Can you give me some different image examples which would be shown ? Because Im not sure if you want different signs or just different colors...
User avatar
playerfr
Registered User
Posts: 851
Joined: Fri Jul 18, 2003 9:50 am
Location: France - Paris

Re: [Beta] Genders 0.1.3

Post by playerfr »

Evil i am still stucked :( cant make this field as required can you help please :oops:

Also there are some person saying that it can be created in custom profille field. So my question what will be the difference between your mod with a lot of editing compare to just creating a custom profile field in ACP ? :?

Thanks :)
All kind of help for your Forums / Sites. Installing for you the forum, the Mods, creating Custom Mods : for small fee http://www.phpbbhelpers.com
BeautyGal
Registered User
Posts: 249
Joined: Sun Jul 01, 2007 4:44 pm
Contact:

Re: [Beta] Genders 0.1.3

Post by BeautyGal »

I'm questing the same thing... :? All I need is a mod that will show gender in the forum posting.
User avatar
darcie
Community Team Member
Community Team Member
Posts: 5543
Joined: Thu Jul 27, 2006 9:52 am
Location: Davis, California
Name: Darcie Griffin
Contact:

Re: [Beta] Genders 0.1.3

Post by darcie »

The mod shows "Gender:" and then an image. Adding the custom field will not show an image, only the word Male/Female/Not Specified. Also, the image is added to the memberlist right next to the username rather than just listed within the profile and in viewtopic.
phpBB on Facebook | Site Rules | Former Community Team leader
User avatar
iyeru42
Registered User
Posts: 1120
Joined: Wed Feb 01, 2006 7:22 pm
Location: Madison, WI
Contact:

Re: [Beta] Genders 0.1.3

Post by iyeru42 »

iyeru42 wrote:Can you make it so the gender image is next to the username rather than on a separate line (In TopicView)? The new line may clutter mods that require more than one new line (Like ADR possibly.)
Still haven't gotten a reply to this. Although someone could make an add for it.
My Website | My MOD Requests | Foreign Key Docs (some topics are not requests)
"It's easy to rebel, but it's hard to be recognized."
User avatar
chocopi
Registered User
Posts: 18
Joined: Mon Sep 04, 2006 1:06 pm

Re: [Beta] Genders 0.1.3

Post by chocopi »

iyeru42 wrote:Can you make it so the gender image is next to the username rather than on a separate line (In TopicView)? The new line may clutter mods that require more than one new line (Like ADR possibly.)
I don't actually have phpBB3 up and running ( :shock: I know), but I think you need this:

Find:

Code: Select all

<!-- IF not postrow.U_POST_AUTHOR --><strong>{postrow.POST_AUTHOR_FULL}</strong><!-- ELSE -->{postrow.POST_AUTHOR_FULL}<!-- ENDIF -->
After ADD:

Code: Select all

{postrow.POSTER_GENDER_IMG}
But as I said, seeing as I don't actually have phpBB3 I am not too familiar with the code, but give it a try, whats the worst that could happen ? :geek:
LkM wrote:Would be nice if we can select different images for different locations (viewtopic, view profile, memberlist, etc)...
I think this would be too much effort than what it is worth, it is do able, but way too much effort and seeing as your the only person who has requested it, I can't really see it happening, even though it is a good idea :mrgreen:
playerfr wrote:Also there are some person saying that it can be created in custom profille field. So my question what will be the difference between your mod with a lot of editing compare to just creating a custom profile field in ACP
If you don't want to do all the editing and think using Custom Fields is the same, then why don't you just use the Custom Fields, seeing as it would save you alot of time :D
BlackburnRavers wrote:Nice mod Evil! Ive uploaded everything to there root paths and edited all the files and it isn't working properly. It says gender under the avatar in the forum but the image isn't showing up at all, can you please help us out a little?
You should go through all of the edits and make sure you haven't missed anything as php can be a pain like that :twisted:
.:: Chico ::. wrote:Could it be a required registration field :?:
This could be done and could possibly be released in a later version. However, when I am filling out forms I prefer to just get an account set up and then deal with the trivial things such as gender, location, sig etc. :lol:


I hope that answers some questions 8-) Hope it helps :D

~ Chocopi
User avatar
goldenfaith
Registered User
Posts: 11
Joined: Thu Sep 27, 2007 8:39 pm

Re: [Beta] Genders 0.1.3

Post by goldenfaith »

hi! eviL<3
i can't see gender image after "gender:" in my posting.
and i have already clear the cache in acp.
User avatar
igorw
Former Team Member
Posts: 8024
Joined: Fri Dec 16, 2005 12:23 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Name: Igor Wiedler

Re: [Beta] Genders 0.1.3

Post by igorw »

Did you also refresh imagesets?
Igor Wiedler | area51 | GitHub | trashbin | Formerly known as evil less than three
User avatar
goldenfaith
Registered User
Posts: 11
Joined: Thu Sep 27, 2007 8:39 pm

Re: [Beta] Genders 0.1.3

Post by goldenfaith »

eviL<3 wrote:Did you also refresh imagesets?
thanks for your reply.
i've solved it. :)
User avatar
RyoBerlin
Registered User
Posts: 40
Joined: Thu Sep 20, 2007 10:10 pm
Location: Germany, Berlin

Re: [Beta] Genders 0.1.3

Post by RyoBerlin »

chocopi wrote:
.:: Chico ::. wrote:Could it be a required registration field :?:
This could be done and could possibly be released in a later version.
i hope this will not tage so long... meanwhile i just use custom profile fields.
Locked

Return to “[3.0.x] MODs in Development”