[MODDB] Evil quick reply 0.1.5

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment!
Suggested Hosts
Locked
jon123
Registered User
Posts: 148
Joined: Fri Jun 22, 2007 6:00 am

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Post by jon123 »

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4209: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/en/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4211: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/en/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4212: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/en/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4213: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/en/common.php:1)

Any Idea's??

Heres My Site http://www.D2TBPK.com You can see it when u go in + my hole forum is resized :S Based off Subsilver2
jon123
Registered User
Posts: 148
Joined: Fri Jun 22, 2007 6:00 am

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Post by jon123 »

EVIL<3
:D http://phpbbmodders.net/viewtopic.php?f ... &start=210 Yo i no u said to do that but i dont undertsand what u mean Can u Explain what i need to do?
jon123
Registered User
Posts: 148
Joined: Fri Jun 22, 2007 6:00 am

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Post by jon123 »

ok ive saved as u8 thing doesnt work???
User avatar
igorw
Former Team Member
Posts: 8024
Joined: Fri Dec 16, 2005 12:23 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Name: Igor Wiedler

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Post by igorw »

jon123 wrote:ok ive saved as u8 thing doesnt work???
Then you didn't do it correctly.

Many people are having problems with language/en/common.php. It's charsets. Go and get a good text editor that can read the charset of the file, open it with that set and also save it in that set. PSPad.
Igor Wiedler | area51 | GitHub | trashbin | Formerly known as evil less than three
jon123
Registered User
Posts: 148
Joined: Fri Jun 22, 2007 6:00 am

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Post by jon123 »

Evil<3 <33333

kul it worked :) only probelm nw is that i can see any topics like in side of them http://www.D2TBPK.com
BeautyGal
Registered User
Posts: 249
Joined: Sun Jul 01, 2007 4:44 pm
Contact:

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Post by BeautyGal »

Am I able to use smilies yet with this mod?
jon123
Registered User
Posts: 148
Joined: Fri Jun 22, 2007 6:00 am

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Post by jon123 »

no error's....?
jon123
Registered User
Posts: 148
Joined: Fri Jun 22, 2007 6:00 am

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Post by jon123 »

----Over----
Last edited by jon123 on Mon Sep 10, 2007 4:04 am, edited 1 time in total.
jon123
Registered User
Posts: 148
Joined: Fri Jun 22, 2007 6:00 am

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Post by jon123 »

Evil <3 <3
Ive installed and it shows the quik reply box for about 10sec at the TOP of the pageand then it dissapers any idea's/
confoosious
Registered User
Posts: 20
Joined: Sat Jun 05, 2004 8:31 pm

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Post by confoosious »

Is there a setting after you install that you have to turn on to get this to work?

I followed the install instructions manually (there's no easymod for phpb3 yet right?) and i am not getting the quick reply button.
saz3rx
Registered User
Posts: 181
Joined: Wed Jul 18, 2007 3:22 pm

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Post by saz3rx »

^^^

Same here :?

Do we have to enable it from somewhere? We have edited the functions_styles so does that mean that we have to toggle on/off from somewhere? Thanks!
User avatar
will_hough
Former Team Member
Posts: 1952
Joined: Mon Feb 06, 2006 8:47 pm
Location: Michigan
Name: Will Hough
Contact:

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Post by will_hough »

confoosious wrote:Is there a setting after you install that you have to turn on to get this to work?

I followed the install instructions manually (there's no easymod for phpb3 yet right?) and i am not getting the quick reply button.
saz3rx wrote:^^^

Same here :?

Do we have to enable it from somewhere? We have edited the functions_styles so does that mean that we have to toggle on/off from somewhere? Thanks!
Don't forget to refresh the themes, templates and imagesets in the ACP after installation.
jon123
Registered User
Posts: 148
Joined: Fri Jun 22, 2007 6:00 am

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Post by jon123 »

donethat :S
User avatar
will_hough
Former Team Member
Posts: 1952
Joined: Mon Feb 06, 2006 8:47 pm
Location: Michigan
Name: Will Hough
Contact:

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Post by will_hough »

jon123 wrote:Evil <3 <3
Ive installed and it shows the quik reply box for about 10sec at the TOP of the pageand then it dissapers any idea's/
If your concern is that it is there for a moment while the page loads, that is just the way the javascript loading. It happens on my board too. Maybe Evil has a solution for this?

Does your quick reply work otherwise?
Tmac
Registered User
Posts: 141
Joined: Wed Dec 13, 2006 4:54 am

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Post by Tmac »

Whats the correct mode for common.php?

I tried saving in every possible mode, and it finally worked when saved as ASCII.

Is it utf-8 or Ascii?

/confused
Locked

Return to “[3.0.x] MODs in Development”