[BETA] bbDKP

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment!
Suggested Hosts
jozef-3d
Registered User
Posts: 48
Joined: Wed Jul 25, 2007 4:04 pm

Re: [BETA] phpBB3 + EQdkp integration

Post by jozef-3d » Wed Sep 26, 2007 12:57 pm

Genocaust wrote:I must have set something up wrong then :(

I've tried using CT_RaidTracker 1.5.0b13 (ct-raidtracker-eqdkp-mldkp-ct-raidtracker-1-5-0beta13.zip) and set the slider as per your suggestion. Found this one over at Curse-Gaming.

I also tried 1.3.10 (CT_RaidTracker_1.3.10.zip) and 1.4.1 (CT_RaidTracker_1.4.1.zip) both from http://www.mldkp.net

All three give me the same problem =\

What problems were you getting by any chance?


PJ

Genocaust
Registered User
Posts: 45
Joined: Wed Jul 12, 2006 10:33 pm

Re: [BETA] phpBB3 + EQdkp integration

Post by Genocaust » Wed Sep 26, 2007 10:23 pm

Here's a screen of the error (identical) I get with all three importers, with various options set on each of them.

Image

NinjaXtreme
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed Jun 30, 2004 7:58 pm
Location: California
Contact:

[BETA] phpBB3 + EQdkp integration

Post by NinjaXtreme » Wed Sep 26, 2007 11:48 pm

Hi everyone,

How do I update the front page in terms of putting content? I'm using:
PHPBB3 + EqDKP

My page is:
http://www.azerothheroes.com/2

As you can see it's an empty page... I'm not sure how to put content on the first page?

Any help is appreciated. Thanks :)

Genocaust
Registered User
Posts: 45
Joined: Wed Jul 12, 2006 10:33 pm

Re: [BETA] phpBB3 + EQdkp integration

Post by Genocaust » Thu Sep 27, 2007 12:20 am

When I was manually updating my install to the latest beta I noticed there is a database table created for setting up the index page. If you have phpMyAdmin or similar software check your DB for a table called *your_table_prefix*_index or similar. It should have some default values already in there, and I haven't seen a way to edit it in the ACP or anywhere else yet.

To get content (news) to appear, change the value of what forum it looks at, I believe the default is 2. Just change it to whatever forum number on your board you want it to pull news posts from.

NinjaXtreme
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed Jun 30, 2004 7:58 pm
Location: California
Contact:

Re: [BETA] phpBB3 + EQdkp integration

Post by NinjaXtreme » Thu Sep 27, 2007 3:42 pm

After reading your post, it led me to the right place! On the index.php there's an area that shows "forum" ID.

I'm not sure why I didn't see that at first, but I changed it to the right forum # and it worked!

Thanks again to the poster above :)

jozef-3d
Registered User
Posts: 48
Joined: Wed Jul 25, 2007 4:04 pm

Re: [BETA] phpBB3 + EQdkp integration

Post by jozef-3d » Thu Sep 27, 2007 7:48 pm

Genocaust wrote:Here's a screen of the error (identical) I get with all three importers, with various options set on each of them.

Image
I can't view the image.

Genocaust
Registered User
Posts: 45
Joined: Wed Jul 12, 2006 10:33 pm

Re: [BETA] phpBB3 + EQdkp integration

Post by Genocaust » Thu Sep 27, 2007 9:42 pm

Not sure why imageshack ate my photo =\

Image

jozef-3d
Registered User
Posts: 48
Joined: Wed Jul 25, 2007 4:04 pm

Re: [BETA] phpBB3 + EQdkp integration

Post by jozef-3d » Mon Oct 01, 2007 4:15 pm

That's odd, mine doesn't look like that at all.


Hmmmm, maybe the developer of this can take a look? ippeh?


:)


PJ

dpinside
Registered User
Posts: 4
Joined: Thu Oct 04, 2007 5:23 am

Re: [BETA] phpBB3 + EQdkp integration

Post by dpinside » Fri Oct 05, 2007 5:37 pm

ok, so I have EQDKP 1.08 installed on my test boards. Everything seems to be working except for the armory part. the erros i recieve when I try to Download from wowarmory.com is

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_dkp_armory.php on line 132: Undefined variable: cList
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_dkp_armory.php on line 377: sort() expects parameter 1 to be array, null given
Anyone run into this error? Anyhelp would be appriciated.

Meta-cortex
Registered User
Posts: 4
Joined: Wed Aug 23, 2006 5:49 pm
Contact:

Re: [BETA] phpBB3 + EQdkp integration

Post by Meta-cortex » Sun Oct 07, 2007 8:57 pm

I run phpbb3 + eqdkp on my server, using german-languagefiles for the phpbb. the eqdkp-part works okay, but in the admin-panel i get the following errors/warnings:

Image

Beside this, in the admin-panel (protocol of admin-actions) is shown, that the image-collection hasn't found the "de"-translation.

Any ideas, how to fix this?

Cloud's Soul
Registered User
Posts: 43
Joined: Sun Aug 10, 2003 7:47 am
Location: Austin, Texas
Contact:

Re: [BETA] phpBB3 + EQdkp integration

Post by Cloud's Soul » Tue Oct 09, 2007 12:02 am

Is 1.0.8 almost safe to use? Lol i can't seem to do a darn thing with the old one, not even upload CTRT stuff...its just "there"

pixel001
Registered User
Posts: 100
Joined: Thu Aug 23, 2007 11:38 am

Re: [BETA] phpBB3 + EQdkp integration

Post by pixel001 » Wed Oct 10, 2007 2:51 pm

Cloud's Soul wrote:Is 1.0.8 almost safe to use? Lol i can't seem to do a darn thing with the old one, not even upload CTRT stuff...its just "there"
i'd say yes. my board is running 1.08 pre3 and i believe i nailed all pending bugs.

http://www.avathar.be/betenoire/

russb7
Registered User
Posts: 1
Joined: Fri Oct 26, 2007 11:01 pm

Re: [BETA] phpBB3 + EQdkp integration

Post by russb7 » Fri Oct 26, 2007 11:06 pm

I am getting a error while using the automatic installer.
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Table 'reb_en.bbeqdkp_config' doesn't exist [1146]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
I checked the database an none of the eqdkp tables have been created. The instuctions in the readme seemed pretty simple and I think I did the edits correctly.

Does anyone have any ideas?

yakasoba
Registered User
Posts: 4
Joined: Mon Oct 29, 2007 3:00 pm

Import error.... driving me crazy

Post by yakasoba » Mon Oct 29, 2007 3:03 pm

All,

If this has been answered already I apologize but I have yet to find anything about fixing this.

I am having an issue with importing my raidtracker import string into my dkp. I am currently using the latest version of CTRT (MLDKP) and have the slider to the left to support EQDKP. What happens when I do an import of the string I get the following error. I have tried to use all the settings in the config to no avail. My version of PHPBB3 and EQDKP is 1.0.8. I am using MySQL 5 and PHP version 5.2.0-8+etch7.

Here is the error once I click parse.


General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Incorrect integer value: '' for column 'member_class_id' at row 1 [1366]

SQL

INSERT INTO bbeqdkp_members (`member_name`, `member_adjustment`, `member_status`, `member_firstraid`, `member_level`, `member_rank_id`, `member_class_id`, `member_race_id`) VALUES ('Adorynne', '0', '1', '1193535406', '70', '0', '', '');

BACKTRACE


FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/acp/acp_dkp_CTRT_Import.php
LINE: 1011
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 463
CALL: acp_dkp_CTRT_Import->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()



It loads the event but no members of course. Any ideas what is going on here? I am beating my head against the wall with this one. Just a warning I am fairly new to EQDKP.

Thanks in advanced.

phrozenandy
Registered User
Posts: 2
Joined: Mon Nov 05, 2007 12:43 am

Re: [BETA] phpBB3 + EQdkp integration

Post by phrozenandy » Wed Nov 07, 2007 1:47 pm

Hey all, need a little help :(

Code: Select all

SQL ERROR [ mysql4 ]

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '1.0.8',0)' at line 1 [1064]

SQL

INSERT INTO bbeqdkp_config VALUES ('bbeqdkp_version,'1.0.8',0)

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal_mysql->sql_error()

FILE: install_step2.php
LINE: 318
CALL: dbal_mysql->sql_query()
Keep getting this error when I try to install pbpBBeqdkp 1.0.8pre3 through the install.php script, and since I am new to this I have nooooooo clue what it means :oops:

Installed the board fine, and followed the instructions in the readme document, but got stuck here :|

Locked

Return to “[3.0.x] MODs in Development”