[MODDB] ACP Announcement Centre 1.0.1

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment!
Scam Warning
Locked
User avatar
lefty74
Registered User
Posts: 3649
Joined: Wed Sep 14, 2005 8:26 pm
Location: NL
Contact:

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.1.0

Post by lefty74 » Sun Oct 14, 2007 10:17 pm

ChriZathens wrote: RC7 ??? You have info that an RC7 is coming? :shock:
umm, i guess you missed this post:

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 2#p3221832
lefty74
zoocrew.eu - help us save our wildlife
My MODS | Due to lack of time I unfortunately am unable to work on my mods anymore, anyone who has ideas to improve them and would like to take any of them over, please PM me.

User avatar
ChriZathens
Registered User
Posts: 1477
Joined: Tue Apr 18, 2006 9:11 pm
Location: Athens, Greece
Name: Chris

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.1.0

Post by ChriZathens » Sun Oct 14, 2007 10:47 pm

Yes, I did miss it... :oops:
Thanks for the notice! ;)
My mods in MODDB:
Add Homepage link in header - Change user activity post limit - Post number in viewtopic
If you need support click on the support tab there and post your question.
Do not PM me - chances of viewing my PMs are way thinner than viewing the support question in the customization DB...

cotp
Registered User
Posts: 445
Joined: Wed Sep 14, 2005 7:34 pm
Contact:

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.1.0

Post by cotp » Sun Oct 14, 2007 10:59 pm

ChriZathens wrote:
RC7 ??? You have info that an RC7 is coming? :shock:

Yep see here:

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 2#p3221832 :|

Cotp

User avatar
lefty74
Registered User
Posts: 3649
Joined: Wed Sep 14, 2005 8:26 pm
Location: NL
Contact:

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.1.0a

Post by lefty74 » Tue Oct 16, 2007 9:35 pm

updated to version 0.1.0.a to include the form check

To update simply replace
includes/acp/acp_announcement_centre.php and
adm/style/acp_announcement_centre.html
lefty74
zoocrew.eu - help us save our wildlife
My MODS | Due to lack of time I unfortunately am unable to work on my mods anymore, anyone who has ideas to improve them and would like to take any of them over, please PM me.

MacFrog
Registered User
Posts: 29
Joined: Tue Dec 17, 2002 9:48 am
Location: Washington DC
Contact:

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.1.0a

Post by MacFrog » Fri Oct 19, 2007 3:50 am

Any way to make announcements show up other places besides the index?

That would be awesome!

It seems if you back some of the code out of the index page and centralize it in a functions page ....

User avatar
lefty74
Registered User
Posts: 3649
Joined: Wed Sep 14, 2005 8:26 pm
Location: NL
Contact:

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.1.0a

Post by lefty74 » Fri Oct 19, 2007 6:05 am

yes, that would be possible, you would need to partially follow the instructions for having the announcements box show on all pages. I dont have time to specify what exactly needs to go and stay but will hopefully be able to do so some time next week when I *fingers crossed* have some more time available.
lefty74
zoocrew.eu - help us save our wildlife
My MODS | Due to lack of time I unfortunately am unable to work on my mods anymore, anyone who has ideas to improve them and would like to take any of them over, please PM me.

.:: Chico ::.
Registered User
Posts: 463
Joined: Fri Aug 03, 2007 6:35 am
Location: Rio de Janeiro
Contact:

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.1.0a

Post by .:: Chico ::. » Fri Oct 19, 2007 6:27 am

lefty74 wrote:yes, that would be possible, you would need to partially follow the instructions for having the announcements box show on all pages. I dont have time to specify what exactly needs to go and stay but will hopefully be able to do so some time next week when I *fingers crossed* have some more time available.
maybe just place the code in the end of overall_header ?!?! :?

(i really didn't see the code, just guessing, because that what i do when i want to show something in all pages)

User avatar
lefty74
Registered User
Posts: 3649
Joined: Wed Sep 14, 2005 8:26 pm
Location: NL
Contact:

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.1.0a

Post by lefty74 » Fri Oct 19, 2007 10:56 am

.:: Chico ::. wrote:
lefty74 wrote:yes, that would be possible, you would need to partially follow the instructions for having the announcements box show on all pages. I dont have time to specify what exactly needs to go and stay but will hopefully be able to do so some time next week when I *fingers crossed* have some more time available.
maybe just place the code in the end of overall_header ?!?! :?

(i really didn't see the code, just guessing, because that what i do when i want to show something in all pages)
you can find the code on page 14 ...
lefty74
zoocrew.eu - help us save our wildlife
My MODS | Due to lack of time I unfortunately am unable to work on my mods anymore, anyone who has ideas to improve them and would like to take any of them over, please PM me.

MacFrog
Registered User
Posts: 29
Joined: Tue Dec 17, 2002 9:48 am
Location: Washington DC
Contact:

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.1.0a

Post by MacFrog » Sat Oct 20, 2007 6:29 am

.:: Chico ::. wrote:
lefty74 wrote:yes, that would be possible, you would need to partially follow the instructions for having the announcements box show on all pages. I dont have time to specify what exactly needs to go and stay but will hopefully be able to do so some time next week when I *fingers crossed* have some more time available.
maybe just place the code in the end of overall_header ?!?! :?

(i really didn't see the code, just guessing, because that what i do when i want to show something in all pages)
No that won't work since the SQL calls are embedded in the index.php .. in order to get it to work in other pages you need to repeat the code ... poor choice.

The developer should back the code out and put it in its own function.

User avatar
ChriZathens
Registered User
Posts: 1477
Joined: Tue Apr 18, 2006 9:11 pm
Location: Athens, Greece
Name: Chris

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.1.0a

Post by ChriZathens » Mon Oct 29, 2007 3:19 pm

Hi, there, lefty !!!
I am using Greek language on my board...
In RC5 Announcement Center was showing Greek with no problems...
I decided to have a clean installation of RC7 and re-apply all my mods
So I installed version 0.1.0a and now, when writing something in the announcement box in greek it appears as
??????? ?????? ?????????
Any ideas??? :)
My mods in MODDB:
Add Homepage link in header - Change user activity post limit - Post number in viewtopic
If you need support click on the support tab there and post your question.
Do not PM me - chances of viewing my PMs are way thinner than viewing the support question in the customization DB...

User avatar
lefty74
Registered User
Posts: 3649
Joined: Wed Sep 14, 2005 8:26 pm
Location: NL
Contact:

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.1.0a

Post by lefty74 » Mon Oct 29, 2007 6:41 pm

thats odd, i didnt really change anything except for the check form bit. does the preview work in greek?
lefty74
zoocrew.eu - help us save our wildlife
My MODS | Due to lack of time I unfortunately am unable to work on my mods anymore, anyone who has ideas to improve them and would like to take any of them over, please PM me.

User avatar
ChriZathens
Registered User
Posts: 1477
Joined: Tue Apr 18, 2006 9:11 pm
Location: Athens, Greece
Name: Chris

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.1.0a

Post by ChriZathens » Tue Oct 30, 2007 9:07 am

lefty74 wrote:thats odd, i didnt really change anything except for the check form bit. does the preview work in greek?
No, the preview does not work, either.... :?
Anyway, I fixed it- instead of running this SQL query:

Code: Select all

CREATE TABLE `phpbb_announcement_centre` (
  `announcement_desc` varchar(255) NOT NULL default '',
  `announcement_value` text NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`announcement_desc`));

blablabla....  
I ran this:

Code: Select all

CREATE TABLE `phpbb_announcement_centre` (
  `announcement_desc` varchar(255) NOT NULL default '',
  `announcement_value` text NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`announcement_desc`)) DEFAULT CHARSET=utf8;

blablabla  
And it fixed the prob... That's odd, though.. I did not do anything like this when I installed it in RC5... :?
My mods in MODDB:
Add Homepage link in header - Change user activity post limit - Post number in viewtopic
If you need support click on the support tab there and post your question.
Do not PM me - chances of viewing my PMs are way thinner than viewing the support question in the customization DB...

User avatar
lefty74
Registered User
Posts: 3649
Joined: Wed Sep 14, 2005 8:26 pm
Location: NL
Contact:

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.1.0a

Post by lefty74 » Tue Oct 30, 2007 11:22 am

thats odd indeed it should be utf8 by default if i am not mistaken... i just tried ä on my testboard and it works fine :?
lefty74
zoocrew.eu - help us save our wildlife
My MODS | Due to lack of time I unfortunately am unable to work on my mods anymore, anyone who has ideas to improve them and would like to take any of them over, please PM me.

User avatar
ChriZathens
Registered User
Posts: 1477
Joined: Tue Apr 18, 2006 9:11 pm
Location: Athens, Greece
Name: Chris

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.1.0a

Post by ChriZathens » Tue Oct 30, 2007 2:27 pm

What Can I say... :roll:
Anyway since I fixed it it's OK...
Thanx anyway...
My mods in MODDB:
Add Homepage link in header - Change user activity post limit - Post number in viewtopic
If you need support click on the support tab there and post your question.
Do not PM me - chances of viewing my PMs are way thinner than viewing the support question in the customization DB...

ibelphegor
Registered User
Posts: 453
Joined: Wed Oct 24, 2007 8:37 am

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.1.0a

Post by ibelphegor » Wed Nov 14, 2007 7:16 am

Hello,
installed mod on rc7 and I see the announcement Centre, but in change the announcement in acp
get the error:

Code: Select all

SQL ERROR [ mysql4 ]

Illegal mix of collations (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,COERCIBLE) for operation '=' [1267]

SQL

UPDATE phpbb_announcement_centre SET announcement_value = '1' WHERE announcement_desc = 'announcement_birthday_avatar'

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/acp/acp_announcements_centre.php
LINE: 56
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 471
CALL: acp_announcements_centre->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()



edit:
fix - edit manual sql from lat' ti utf8bin work perfect!

Locked

Return to “[3.0.x] MODs in Development”