[ALPHA] Ultimate Quiz MOD v2.1.2

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment!
Anti-Spam Guide
vipaka
Registered User
Posts: 492
Joined: Sun Aug 28, 2011 7:25 pm
Contact:

Re: [ALPHA] Ultimate Quiz MOD v2.1.2

Post by vipaka »

A major bug was found in the quiz system by a user on my forum.

If you complete a quiz, and click "refresh" with the points system enabled, the quiz will not only grant the points twice, but continue to do so as you keep refreshing. Infinite points. Big problem. I'm looking through the codes now to see if I can create a solution for this problem (and if I do, I will post it here.)
Curious about my work? See it for yourself.
Image
User avatar
Leinad4Mind
Translator
Posts: 857
Joined: Sun Jun 01, 2008 11:08 pm
Contact:

Re: [ALPHA] Ultimate Quiz MOD v2.1.2

Post by Leinad4Mind »

Open quiz.php

FIND

Code: Select all

			// Keep track of the users' progress
			$user_correct_answers	= 0;
			$user_incorrect_answers	= 0;

			foreach ($play_quiz as $question)
			{
AFTER ADD

Code: Select all

if (!check_form_key('uqm_play'))
			{
				trigger_error('UQM_QUIZ_FORM_INVALID');
			}
It should solve ;)
Want to access all my portuguese MOD and Extension translations?
Become my Patreon!
phpBB Portugal Translator and Moderator
Roger H
Registered User
Posts: 6
Joined: Mon Apr 21, 2014 6:41 am

Re: [ALPHA] Ultimate Quiz MOD v2.1.2

Post by Roger H »

I have a question re colours

on my quizpage, the text colour in column1 and coloumn4 appear to be white on white, only when I mouse-over can I read it (quiz name and statistics, Edit/Delete).
I am using soul_city theme

can someone advise me where in colors.css I can change it?

thanks in advance
guigui07
Registered User
Posts: 9
Joined: Sat Feb 16, 2013 10:08 pm

Re: [ALPHA] Ultimate Quiz MOD v2.1.2

Post by guigui07 »

Hi, I love this mode, but I wish I coul modify the page, indeed, the theme is the one of my website, but I want to create a new design only for this mod, is it possible to create a special page for this mod ?

Thanks
Avdon
Registered User
Posts: 186
Joined: Tue Jun 02, 2009 4:55 pm
Location: Germany
Name: Danny Alkhaldy

Re: [ALPHA] Ultimate Quiz MOD v2.1.2

Post by Avdon »

7 years in development and still in alpha stage! We'll wait, take your time :D
TaiGooBe
Registered User
Posts: 1
Joined: Sun Jun 22, 2014 9:44 am

Re: [ALPHA] Ultimate Quiz MOD v2.1.2

Post by TaiGooBe »

Hello,

Is it possible associated à système (Mod) of points ?

Thanks
User avatar
noth
Registered User
Posts: 2487
Joined: Fri Jan 07, 2005 7:10 pm
Location: North Surrey
Contact:

Re: [ALPHA] Ultimate Quiz MOD v2.1.2

Post by noth »

Avdon wrote:7 years in development and still in alpha stage! We'll wait, take your time :D
yeah nearly there, would be marvellous if the RC phase arrived before 3.1.0. is released then the mod could be converted straight to an extension :P
Anuj Dhawan
Registered User
Posts: 375
Joined: Sat Aug 10, 2013 6:44 pm

Re: [ALPHA] Ultimate Quiz MOD v2.1.2

Post by Anuj Dhawan »

With this MOD, users can play the same quiz over and over again - is there a way to prevent this? Please guide.
Thanks,
User avatar
Solidjeuh
Registered User
Posts: 522
Joined: Wed Oct 06, 2010 11:20 pm
Location: Aalst / Belgium
Name: Andy Dm
Contact:

Re: [ALPHA] Ultimate Quiz MOD v2.1.2

Post by Solidjeuh »

Anuj Dhawan wrote:With this MOD, users can play the same quiz over and over again - is there a way to prevent this? Please guide.
Yeah I also asked this few months ago, waiting... :lol:
I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.
Anuj Dhawan
Registered User
Posts: 375
Joined: Sat Aug 10, 2013 6:44 pm

Re: [ALPHA] Ultimate Quiz MOD v2.1.2

Post by Anuj Dhawan »

Yeah I also asked this few months ago, waiting...
:)

Also - what "column size" for "answer/s of a given quiz" are allowed by this MOD (possibly applied to phpBB, in general) - I got an error while inserting a column had length similar to this phrase " Under no circumstances must a DD statement precede an EXEC statement".

Also, as the insert was failed - no question was inserted but the "Quiz" under "category" shows up - -how to clean it up now? Please guide.
Thanks,
Anuj Dhawan
Registered User
Posts: 375
Joined: Sat Aug 10, 2013 6:44 pm

Re: [ALPHA] Ultimate Quiz MOD v2.1.2

Post by Anuj Dhawan »

Also IMHO a <submit> without any answer should be detected instead of giving:
Incorrect: You selected , the correct answer was .....
for all the questions - can that be done easily, please advise?
Thanks,
Anuj Dhawan
Registered User
Posts: 375
Joined: Sat Aug 10, 2013 6:44 pm

Re: [ALPHA] Ultimate Quiz MOD v2.1.2

Post by Anuj Dhawan »

Guests are NOT able to see the quizzes even when in the category it is allowed - any suggestion to solve this, please?
Thanks,
volgograd
Registered User
Posts: 118
Joined: Tue Aug 19, 2014 1:34 pm
Name: Anna

Re: [ALPHA] Ultimate Quiz MOD v2.1.2

Post by volgograd »

I don't find any instructions how to use it...? Are there instructions?
User avatar
Jessica
Former Team Member
Posts: 4342
Joined: Sun Jul 18, 2010 2:53 pm
Location: Pennsylvania, USA
Name: Jessica
Contact:

Re: [ALPHA] Ultimate Quiz MOD v2.1.2

Post by Jessica »

volgograd wrote:I don't find any instructions how to use it...? Are there instructions?
What do you mean? Settings are in the ACP.

You create a quiz by clicking "New Quiz" in /quiz.php. You have to create categories first though
Last edited by Jessica on Fri Oct 24, 2014 11:14 pm, edited 1 time in total.
Pro-choice, Atheist, Pro-LGBT rights
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
volgograd
Registered User
Posts: 118
Joined: Tue Aug 19, 2014 1:34 pm
Name: Anna

Re: [ALPHA] Ultimate Quiz MOD v2.1.2

Post by volgograd »

Jessica wrote:
volgograd wrote:I don't find any instructions how to use it...? Are there instructions?
What do you mean? Settings are in the ACP. You can create quizzes by going to /quiz.php on your board.

Thanks for the response! When I go to quiz.php I only get a notification
"
Information
There are no quiz categories to display."

I want to CREATE a quiz but I don't understand how to do it.


Update: I have a different theme, so there is problem with the layout.
I am fixing it.

If I click on button NewQuiz I get the message

"Information
No quizzes found on this page number."

I don't understand how to create a new quiz. Is there any instructions...
Last edited by volgograd on Fri Oct 24, 2014 10:15 pm, edited 1 time in total.
Locked

Return to “[3.0.x] MODs in Development”