[RC] phpBB Gallery 1.0.4 (including TS Gallery converter)

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment!
Scam Warning
MzVette
Registered User
Posts: 390
Joined: Wed Feb 11, 2004 3:54 am
Location: California Dreaming!
Contact:

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

Post by MzVette »

Thanks wolfman24. I'll check it and do what you've suggested, then I'll report back here.

Peven
Registered User
Posts: 7
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:41 pm

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

Post by Peven »

Hi,

I've just installed Gallery 0.4.1
But when I click on the gallery icon in the menu nothing happens!
The acp part works, I gave myself all the permissions.
The ucp part works, I can create my own album and upload Photo's.
But I can only see it via ucp.

And when I press another menu tab (like: chat or members or faq) the gallery tab changes from
Gallerij (that's the Dutch translation) into {GALLERY} .

Does anyone know how I can make the gallery tab in the menu work correctly?

Peven

MzVette
Registered User
Posts: 390
Joined: Wed Feb 11, 2004 3:54 am
Location: California Dreaming!
Contact:

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

Post by MzVette »

O.k., I think I'm making this worse....or maybe not.

now I get the following when I click on the .Mod tab in my acp:

Code: Select all

General Error
Language file ./../language/en_us/acp/common.php couldn't be opened.
Is there supposed to be an acp directory with common.php in /en_us/?

And when I click on my topics I get:

Code: Select all

Parse error: syntax error, unexpected ',', expecting ')' in /home/ourfamil/public_html/forums/viewtopic.php on line 938
:oops:

wolfman24
Registered User
Posts: 387
Joined: Tue Mar 07, 2006 12:07 pm

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

Post by wolfman24 »

Yes, there is supposed to be an acp directory under language/whatever/ What is your default language? en or en_us? Do you have an en directory also? I think en is the standard, not en_us.

MzVette
Registered User
Posts: 390
Joined: Wed Feb 11, 2004 3:54 am
Location: California Dreaming!
Contact:

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

Post by MzVette »

I think the wisest thing for me to do now is install my backup and start fresh. :|

User avatar
DragonMaster1
Registered User
Posts: 994
Joined: Tue Aug 17, 2004 11:04 am
Name: Terry
Contact:

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

Post by DragonMaster1 »

DragonMaster1 wrote:
DragonMaster1 wrote:
DragonMaster1 wrote:

Code: Select all

DELETE FROM `phpbb_gallery_users` WHERE `phpbb_gallery_users`.`user_id` = 54 LIMIT 1;
^ I tried this on my test board and it appeared to work

But when I clicked the checkbox and entered submit for:
If you upload more than one file, you may include {NUM} into the Image Title and Image Description.
It counts through the images, starting on the value you entered. Example: "Image {NUM}" addes up to "Image 1", "Image 2", etc.

Take filename as Image-name (the insert-field has no function)

I got:

Code: Select all

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Duplicate entry '54' for key 1 [1062]

SQL

INSERT INTO phpbb_gallery_users (user_id, user_images) VALUES (54, 0)

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/acp/acp_gallery.php
LINE: 396
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/acp/acp_gallery.php
LINE: 90
CALL: acp_gallery->import()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_gallery->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 75
CALL: p_master->load_active()
However now in the users table I have :

54
1
56
61
78
100
70
278

But now they are in rows that I would be able to manually delete....strange???
BUMP???

BUMP AGAIN....
BUMP once Again.....

No BIG rush as the gallery is working fine....I think

I don’t mind waiting til a new release but would like to know IF this will be fixed in it???

Toktok
Registered User
Posts: 155
Joined: Mon Dec 15, 2008 10:27 am

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

Post by Toktok »

Nice mod. Thank You.

David2X
Registered User
Posts: 21
Joined: Mon Jun 02, 2008 3:23 pm

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

Post by David2X »

I have problem with style when I want pictures in same line.
Image

User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

Post by nickvergessen »

Just edit the BBCode and remove the image-number output
No Support via PM

David2X
Registered User
Posts: 21
Joined: Mon Jun 02, 2008 3:23 pm

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

Post by David2X »

And if I don´t want delete that number ?

User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

Post by nickvergessen »

you may delete the <br />
No Support via PM

MzVette
Registered User
Posts: 390
Joined: Wed Feb 11, 2004 3:54 am
Location: California Dreaming!
Contact:

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

Post by MzVette »

MzVette wrote:I think the wisest thing for me to do now is install my backup and start fresh. :|
Well, that didn't work. I had my host install my backup, but I still had error messages. Those errors wouldn't allow me to complete the unistall process of my board through Fantastico. Heck, it wouldn't even let me access the board. So, I asked my host to completely unistall then install a fresh board. They did that then attempted to install the photo gallery for me, but they too got error messages (to which, I don't know), so now I'm back to square one....no intergrated photo album and a forum that I have to modify all over again to make it match my site. :(

User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

Post by nickvergessen »

@MzVette: which error do you still get the one of the viewtopic.php? If so you should check your viewtopic.php edits, cause the seem to be incorrect.
No Support via PM

David2X
Registered User
Posts: 21
Joined: Mon Jun 02, 2008 3:23 pm

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

Post by David2X »

Really thanks. I do some changes and now it looks good.

Image

MzVette
Registered User
Posts: 390
Joined: Wed Feb 11, 2004 3:54 am
Location: California Dreaming!
Contact:

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

Post by MzVette »

nickvergessen wrote:@MzVette: which error do you still get the one of the viewtopic.php? If so you should check your viewtopic.php edits, cause the seem to be incorrect.
Thanks nickvergessen. I know it's just some absent-minded errors on my part, but I think I'm going to step away from attempting to install the gallery for now. I'll try it again another time when I have the courage.
;)

Locked

Return to “[3.0.x] MODs in Development”