[RC] phpBB Gallery 1.0.4 (including TS Gallery converter)

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment!
Scam Warning
Locked
User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.0-RC1

Post by nickvergessen » Mon Aug 11, 2008 5:25 pm

update the addon!
contrib/addons/recent_random_images/contrib/update.xml
No Support via PM

SharpShot.gif
Registered User
Posts: 18
Joined: Tue Jul 10, 2007 5:56 pm

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.0-RC1

Post by SharpShot.gif » Mon Aug 11, 2008 5:59 pm

on the members profile you get the same error made by this line of code
$member = array_merge($member, $db->sql_fetchrow($result));

remove it and it works fine

User avatar
MagicMike304
Registered User
Posts: 185
Joined: Sun Aug 22, 2004 7:04 pm

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.0-RC1

Post by MagicMike304 » Mon Aug 11, 2008 6:05 pm

SharpShot.gif wrote:on the members profile you get the same error made by this line of code
$member = array_merge($member, $db->sql_fetchrow($result));

remove it and it works fine
The fix for the profile page is here:
http://www.flying-bits.org/viewtopic.php?f=69&t=575

rsl22
Registered User
Posts: 35
Joined: Sun Feb 03, 2008 3:26 pm

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.0-RC1

Post by rsl22 » Tue Aug 12, 2008 12:52 am

Nick,

Is this version works with MYSQL and MSSQL database?
Thanks,

RSL22

User avatar
tharp
Registered User
Posts: 47
Joined: Fri Sep 21, 2007 10:00 pm

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.3.1 - keep it up tsr

Post by tharp » Tue Aug 12, 2008 2:20 am

ioki wrote:
dragon2kwok wrote:hi! i just try install gallery to my phpbb3 but some problem are appear:

this message display during the installation

"SQL ERROR [ mysql4 ]

Table 'phpbb3.gallery_config_table' doesn't exist [1146]"


please help me fix it, thank you so much
I have the same problem. Can anyone help up?

Thanks!
Same problem here.
Did this issue ever get resolved?
I'd like to install this.
I went ran the install_gallery/install.php file

Thanks

absolutex
Registered User
Posts: 57
Joined: Tue Jul 01, 2008 4:33 pm
Contact:

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.0-RC1

Post by absolutex » Tue Aug 12, 2008 3:17 am

i fixed error after open
@define('PHPBB_INSTALLED', true);
@define('DEBUG', true);
@define('DEBUG_EXTRA', true);

:?:

remove all and new install 0.4.0 is WORK !!!! :D
Last edited by absolutex on Tue Aug 12, 2008 4:01 pm, edited 4 times in total.

mahase
Registered User
Posts: 11
Joined: Thu Aug 07, 2008 9:55 pm

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.0-RC1

Post by mahase » Tue Aug 12, 2008 3:51 am

thanks for everyone's help i got the gallery to work... need one more thing..

how can i change the file time that are uploading... i would like to add one.

Thanks

User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.0-RC1

Post by nickvergessen » Tue Aug 12, 2008 5:40 am

rsl22 wrote:Is this version works with MYSQL and MSSQL database?
It should, but as i don't have a MSSQL-Database i couldn't test that.
Maybe you will do that and report me the errors if there are any.
tharp wrote:Same problem here.
Did this issue ever get resolved?
when did you get this?
on install or update?
No Support via PM

User avatar
tharp
Registered User
Posts: 47
Joined: Fri Sep 21, 2007 10:00 pm

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.0-RC1

Post by tharp » Tue Aug 12, 2008 6:52 am

EDIT: Problem solved

ryudr
Registered User
Posts: 17
Joined: Wed Apr 30, 2008 9:54 pm

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.0-RC1

Post by ryudr » Tue Aug 12, 2008 10:43 am

Solved..that's cool, but how did you do that ?

wolfman24
Registered User
Posts: 387
Joined: Tue Mar 07, 2006 12:07 pm

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.0-RC1

Post by wolfman24 » Tue Aug 12, 2008 11:24 am

MagicMike304 wrote:
absolutex wrote:- blank page - Only me ?
Nope, I get a blank page on image_page.php page.
Try disabling the EXIF data in ACP/Mods/Gallery Konfiguration, worked for me on my local version. Must be some php stuff/problem.

User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 4397
Joined: Mon Apr 30, 2007 5:33 pm
Location: Stuttgart, Germany
Name: Joas Schilling
Contact:

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.0-RC1

Post by nickvergessen » Tue Aug 12, 2008 1:21 pm

wolfman24 wrote:Try disabling the EXIF data in ACP/Mods/Gallery Konfiguration, worked for me on my local version. Must be some php stuff/problem.
You may check than, whether this happens on png-uploaded images, gif-uploaded images or jpg-uplaoded images
No Support via PM

ryudr
Registered User
Posts: 17
Joined: Wed Apr 30, 2008 9:54 pm

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.0-RC1

Post by ryudr » Tue Aug 12, 2008 3:45 pm

BLANK PAGE = PROBLEM IN LANGUAGE FILE !

Check your language files !

User avatar
muggins
Registered User
Posts: 1183
Joined: Fri Feb 22, 2008 5:12 pm
Location: Texas
Name: Donovan
Contact:

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.0-RC1

Post by muggins » Tue Aug 12, 2008 3:58 pm

Blank pages are usually the result of prepending a space to a .php file.
Muggins

absolutex
Registered User
Posts: 57
Joined: Tue Jul 01, 2008 4:33 pm
Contact:

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.0-RC1

Post by absolutex » Tue Aug 12, 2008 4:03 pm

wolfman24 wrote:
MagicMike304 wrote:
absolutex wrote:- blank page - Only me ?
Nope, I get a blank page on image_page.php page.
Try disabling the EXIF data in ACP/Mods/Gallery Konfiguration, worked for me on my local version. Must be some php stuff/problem.

At the last i'am try to disabling the EXIF WORK!!!

Locked

Return to “[3.0.x] MODs in Development”