Thanks MOD 0.4.0 [works with PHPBB3 Gold]_Small Fix

Discussion forum for MOD Writers regarding MOD Development.
Locked
User avatar
justhink
Registered User
Posts: 55
Joined: Fri Jun 29, 2007 10:26 pm
Name: Saugata Datta

Thanks MOD 0.4.0 [works with PHPBB3 Gold]_Small Fix

Post by justhink » Thu Feb 21, 2008 5:29 am

Only Working Thnaks MOD works properly with PHPBB3 Gold.. Finaly i found it..

But it need little Modification..
FIXED NOW!! All My Mistake!! coz of following
in modx file
Files to Edit

* languages/en/common.php,
* viewtopic.php
So i made a mistake..and create another languages folder

here is Download Link..

Code: Select all

http://technochat.in/download/12/
Last edited by justhink on Mon Mar 09, 2009 10:17 am, edited 6 times in total.

User avatar
justhink
Registered User
Posts: 55
Joined: Fri Jun 29, 2007 10:26 pm
Name: Saugata Datta

Re: [DEV]Only Working Thanks MOD [Need Little Help]

Post by justhink » Thu Feb 21, 2008 9:18 am

Already Fixed.. So i made a mistake..
:(
Last edited by justhink on Thu Feb 21, 2008 12:20 pm, edited 1 time in total.

User avatar
justhink
Registered User
Posts: 55
Joined: Fri Jun 29, 2007 10:26 pm
Name: Saugata Datta

Re: [DEV]Only Working Thanks MOD 0.4.0 [Upload and little fix.]

Post by justhink » Thu Feb 21, 2008 10:53 am

I am having this problem while i try to install in my PC testing server..

whenever i try to register a account, i get following error!!
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Field 'user_thanked' doesn't have a default value [1364]

An SQL error occurred while fetching this page. Please contact the Board Administrator if this problem persists.
I am using XAMPP having Database: MySQL(i) 5.0.51


but while i install same on my web server, there is no problem..
In web server Database versiob: MySQL 4.1.14

so, there is might hav some compatibility issue..

any light will be appreciated..

thanks.

User avatar
justhink
Registered User
Posts: 55
Joined: Fri Jun 29, 2007 10:26 pm
Name: Saugata Datta

Re: [DEV]Only Working Thanks MOD 0.4.0 [Upload and little fix.]

Post by justhink » Fri Feb 22, 2008 6:01 am

Finally there is some light..

For those having same problem,
justhink wrote:I am having this problem while i try to install in my PC testing server..

whenever i try to register a account, i get following error!!
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Field 'user_thanked' doesn't have a default value [1364]

An SQL error occurred while fetching this page. Please contact the Board Administrator if this problem persists.
I am using XAMPP having Database: MySQL(i) 5.0.51


but while i install same on my web server, there is no problem..
In web server Database versiob: MySQL 4.1.14

so, there is might hav some compatibility issue..

any light will be appreciated..

thanks.
lol, This time my non DB knowledge help me :twisted: ..u hav to set default value to zero[0]

Open PHPMyAdmin

goto => phpbb_users => there u can find two entry =>
1. user_thanked
2. user_thanked_others
Now edit those and set their default value to 0[zero].

so now you able to register and everything will works fine...

Install this coool mod and Hav Fun.. :P

.:: Chico ::.
Registered User
Posts: 463
Joined: Fri Aug 03, 2007 6:35 am
Location: Rio de Janeiro
Contact:

Re: [DEV]Thanks MOD 0.4.0 [works with PHPBB3 Gold]_Small Fix

Post by .:: Chico ::. » Fri Feb 22, 2008 6:44 am

Is this thank mod from geofreak?

User avatar
justhink
Registered User
Posts: 55
Joined: Fri Jun 29, 2007 10:26 pm
Name: Saugata Datta

Re: [DEV]Thanks MOD 0.4.0 [works with PHPBB3 Gold]_Small Fix

Post by justhink » Fri Feb 22, 2008 8:24 am

yea, it is..

and any 1 of you can help me on this... I try to add few lines in memberlist_view.html to show Given and received thanks.. it seems to show everything properly.. but not showing any value..

Code: Select all

			<dt>{L_GIVEN}: </dt> <dd><strong>{postrow.POSTER_GIVE_COUNT} {L_THANKS}</strong></dd>
			<dt>{L_RECEIVED}: </dt> <dd><strong>{postrow.POSTER_RECEIVE_COUNT} {L_THANKS}</strong></dd>
Image

i just hav very limited copy and paste knowledge..
any 1 can fix this for me..??

Scofield112
Registered User
Posts: 87
Joined: Sat Feb 02, 2008 11:39 am

Re: [DEV]Thanks MOD 0.4.0 [works with PHPBB3 Gold]_Small Fix

Post by Scofield112 » Fri Feb 22, 2008 10:56 am

Why geoffreak dont repair this mod:? :o Is very good mod, but not good working for me...

To justhink:
is your registration OK?But on my forum NO ->
Image
Sorry for my bad English :)
Image
Image

User avatar
justhink
Registered User
Posts: 55
Joined: Fri Jun 29, 2007 10:26 pm
Name: Saugata Datta

Re: [DEV]Thanks MOD 0.4.0 [works with PHPBB3 Gold]_Small Fix

Post by justhink » Fri Feb 22, 2008 1:07 pm

Scofield112 wrote:Why geoffreak dont repair this mod:? :o Is very good mod, but not good working for me...

To justhink:
is your registration OK?But on my forum NO ->
Image

I already told that..



Open PHPMyAdmin

goto => phpbb_users => there u can find two entry =>
1. user_thanked
2. user_thanked_others
Now edit those and set their default value to 0[zero].

so now you able to register and everything will works fine...

Install this coool mod and Hav Fun..

Scofield112
Registered User
Posts: 87
Joined: Sat Feb 02, 2008 11:39 am

Re: [DEV]Thanks MOD 0.4.0 [works with PHPBB3 Gold]_Small Fix

Post by Scofield112 » Sat Feb 23, 2008 12:17 pm

Wow... Tkaks you are good :D
and now No errors?Good rorking for you?
Because I am afraid, i have this mod only on test forum... :?
Sorry for my bad English :)
Image
Image

hktvb2001
Registered User
Posts: 78
Joined: Wed Apr 14, 2004 11:35 pm

Re: [DEV]Thanks MOD 0.4.0 [works with PHPBB3 Gold]_Small Fix

Post by hktvb2001 » Mon Feb 25, 2008 2:45 am

Can you try to signup a new account in your forum? I remember that before, when I install this MOD, my new member were not able to register an account, cuz it will say that it miss something on the script..

On your forum, where you installed the Thanks MOD, try to signout, and register a new account. I think you will get error..

Scofield112
Registered User
Posts: 87
Joined: Sat Feb 02, 2008 11:39 am

Re: [DEV]Thanks MOD 0.4.0 [works with PHPBB3 Gold]_Small Fix

Post by Scofield112 » Mon Feb 25, 2008 4:20 pm

NO, NO ERRORS :mrgreen:
Sorry for my bad English :)
Image
Image

hktvb2001
Registered User
Posts: 78
Joined: Wed Apr 14, 2004 11:35 pm

Re: [DEV]Thanks MOD 0.4.0 [works with PHPBB3 Gold]_Small Fix

Post by hktvb2001 » Wed Feb 27, 2008 4:55 pm

Hi,

I just installed it on my forum, but I think the MOD is misplaced. On several post, instead of showing the Thanks to the first poster, it show the Thanks to the replier.

Example:
This is good for you.. - Post by Man 1
Wow you got a great idea. - Post by Man 2
[Thanks Button]

It should be like this huh?
This is good for you.. - Post by Man 1
[Thanks Button]
Wow you got a great idea. - Post by Man 2

Everything else work, but only that problem which makes me mad..

updown
Registered User
Posts: 542
Joined: Sat Jan 05, 2008 6:53 am

Re: [DEV]Thanks MOD 0.4.0 [works with PHPBB3 Gold]_Small Fix

Post by updown » Wed Feb 27, 2008 5:27 pm

Just a small question:

Is there any reason not to put the thanks.php-file in the includes-folder, where it usually should belong, and changing the include-code to

Code: Select all

include($phpbb_root_path . 'includes/thanks.' . $phpEx);
Like I said, just a question... :?:

User avatar
Mitch1063
Registered User
Posts: 525
Joined: Wed Jul 28, 2004 2:49 pm
Location: WWW
Contact:

Re: [DEV]Thanks MOD 0.4.0 [works with PHPBB3 Gold]_Small Fix

Post by Mitch1063 » Fri Feb 29, 2008 4:43 am

I'm Leary on installing this mod. The original person that wrote it (geoffreak) is not around and left it high and dry and justhink is supporting it.

Don't get me wrong I really want this mod for my forums but is all the bugs out? If there are more bugs will the justhink support it?

I can't find the original thread for this mod anywhere.

If justhink is going to support it did the original writer say he can?

User avatar
justhink
Registered User
Posts: 55
Joined: Fri Jun 29, 2007 10:26 pm
Name: Saugata Datta

Re: [DEV]Thanks MOD 0.4.0 [works with PHPBB3 Gold]_Small Fix

Post by justhink » Fri Feb 29, 2008 6:15 am

Guyz..

I installed this mod on my Live forum.. and having no Problem till date, having 1700+ users... I don't know about future.. If some day this mode giving me any pain in my a$$ then simply i will uninstall this mod.. it's easy to uninstall..

**I am not a php developer, i hav very small html knowledge, So, i can't support this mode, but if there is any error or bug, i will try my best to fix it.. and i am 100% sure some 1 will continue to develop this mod in future..!!

If any 1 interested to check this mod, give me a PM, i will send my site address..
hktvb2001 wrote:Hi,

I just installed it on my forum, but I think the MOD is misplaced. On several post, instead of showing the Thanks to the first poster, it show the Thanks to the replier.

Example:
This is good for you.. - Post by Man 1
Wow you got a great idea. - Post by Man 2
[Thanks Button]

It should be like this huh?
This is good for you.. - Post by Man 1
[Thanks Button]
Wow you got a great idea. - Post by Man 2

Everything else work, but only that problem which makes me mad..
if u post a topic, then u can't see Thanks button in ur own post.. Think it logically..
:P

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Writers Discussion”