Page 54 of 55

Re: [RC] HighSlide Attachment MOD

Posted: Mon Sep 26, 2011 8:30 pm
by Mitch1063
Hi thanks for this mod
I installed this mod with the Simple Image Upload from http://www.postimage.org
to use there off server Image Storage for a forum that doesn't want images on the same server.
How can I make it so Highslide plays a part in this Mod the regular attachments open fine in subsilver2

Code: Select all

On a side Note.
There was no Subsilver2 Edits and I saw that Mike had helped you with the IE Fix for it. So a light bulb came on and I used the Stargate Portal edit for Subsilver2 and It was fine.

Re: [RC] HighSlide Attachment MOD

Posted: Mon Sep 26, 2011 8:43 pm
by Stoker 4.0
Hey Mitch,
Im not sure if it will work with postimage. It depends on what the call their thumbnail and the full image.

Re: [RC] HighSlide Attachment MOD

Posted: Mon Sep 26, 2011 8:49 pm
by Mitch1063
I have to add this to
"posting_editor.html" - prosilver template
"posting_body.html" - subsilver2 template


Code: Select all

<br />&nbsp;&bull;&nbsp;<a href="javascript:void(0);" onclick="window.open('http://www.postimage.org/index.php?mode=phpbb&lang=english&forumurl=' + escape(document.location.href), '_imagehost', 'resizable=yes,width=500,height=400');return false;">Add image to post</a>
and this is the html file in root

Code: Select all

<html>
<head>
</head>
<body>
<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
function add_code()
{
	var text = unescape(document.location.search.substring(1));
	var area_ignore_name = /username_list|search/i;
	var area_e=opener.document.getElementsByTagName('TEXTAREA');
	for(var i=0;i<area_e.length;i++)
	{
		if(!area_e[i].name.match(area_ignore_name))
		{
			var area=area_e[i];
			break;
		}
	}
	area.value = area.value + text;
	
	opener.focus();
	window.close();
}
add_code();
//-->
</script>
</body>
</html>

Re: [RC] HighSlide Attachment MOD

Posted: Wed Oct 05, 2011 8:13 pm
by Si-The-Spike
since installing this when i try and upload an attechment it fails to load the page so i have to re-start the attachment yet same thing happens over and over before this mod attachments worked fine :/

Re: [RC] HighSlide Attachment MOD

Posted: Thu Oct 06, 2011 4:27 am
by Stoker 4.0
Si-The-Spike wrote:since installing this when i try and upload an attechment it fails to load the page so i have to re-start the attachment yet same thing happens over and over before this mod attachments worked fine :/
Your problem has nothing to do with this mod. It doesnt touch the upload function.

Re: [RC] HighSlide Attachment MOD

Posted: Fri Oct 21, 2011 2:40 pm
by jaylam13
Hi,

Im using your mod but have a problem.

When I post an image it displays it the size it is inline, I have set the thumbnail to 250px and the max size to 800x600 but if I post say a 1024x768 image it doesnt shrink it to a 250px thubmail it just displays it as 1024x768.

What am I doing wrong?

Jay

Re: [RC] HighSlide Attachment MOD

Posted: Fri Oct 21, 2011 4:16 pm
by Stoker 4.0
In acp, attachment settings you find this option:
Minimum thumbnail file size:
Do not create a thumbnail for images smaller than this.

Set it to a lower size.

Re: [RC] HighSlide Attachment MOD

Posted: Fri Oct 21, 2011 4:43 pm
by jaylam13
Stoker 4.0 wrote:In acp, attachment settings you find this option:
Minimum thumbnail file size:
Do not create a thumbnail for images smaller than this.

Set it to a lower size.
I have done that (set it to 10) :( but they still display actual size

Re: [RC] HighSlide Attachment MOD

Posted: Fri Oct 21, 2011 4:53 pm
by Stoker 4.0
It will only work on attachments uploaded AFTER you have changed those settings.

Re: [RC] HighSlide Attachment MOD

Posted: Fri Oct 21, 2011 5:04 pm
by jaylam13
ah ok so this wont work when posting an image from url?

Re: [RC] HighSlide Attachment MOD

Posted: Fri Oct 21, 2011 5:06 pm
by Stoker 4.0
Nope, thats not considered as an attachment.

Re: [RC] HighSlide Attachment MOD

Posted: Fri Oct 21, 2011 5:18 pm
by jaylam13
ah I see, thanks for the info :)

Jay

Re: [RC] HighSlide Attachment MOD

Posted: Thu Dec 08, 2011 11:56 am
by browser123
Prosilver Special Edition, done all the edits to the overall_header.html, uploaded the highslide folder to the root folder, edited all the corresponding files, set the ACP images to thumbnails yes..

Refreshed 100 times, still nothing? Does this work with Prosilver SE?

Re: [RC] HighSlide Attachment MOD

Posted: Thu Dec 08, 2011 11:57 am
by browser123
wait, you have to attatch an img you cant just use the

Img tags, erghhh, who uploads images?

Re: [RC] HighSlide Attachment MOD

Posted: Thu Dec 08, 2011 11:59 am
by Stoker 4.0
It works fine on Prosilver SE.
What about the edit of the attachment.html?
Its not present in Prosilver SE which means you need to do it on the prosilver file.