Why no 'classified' script?

Looking for a MOD? Have a MOD request? Post here for help. (Note: This forum is community supported; phpBB does not have official MOD authors)
Suggested Hosts
Locked
mikedean2
Registered User
Posts: 199
Joined: Thu Feb 26, 2004 8:22 pm

Why no 'classified' script?

Post by mikedean2 » Sat Mar 14, 2009 3:07 pm

I've no idea how to code php, but I cant understand why there's never been a dedicated classified script for phpbb. For phpbb2, the fabulous phpca did the trick nicely, but its never been recoded for v3 and with v2 now being soooooo old I simply dont feel happy running it anymore.
There's third party applications, of course, but reading their feedback it seems that even though they charge (large amounts of) cash for them, the writers dont exactly support them very well - I prefer this community simply because if things go wrong theres plenty of help around, and if a vulnerabilty is discovered theres thousands of people fixing it rather than a single bloke on 9-5!
It must be harder than I gave it credit for, though, because it looks like there isn't even one in development, let alone stable!

mikedean2
Registered User
Posts: 199
Joined: Thu Feb 26, 2004 8:22 pm

Re: Why no 'classified' script?

Post by mikedean2 » Tue Mar 17, 2009 7:03 pm

bump?

User avatar
Guldstrand
Registered User
Posts: 99
Joined: Thu Jul 24, 2003 9:55 pm
Location: Sweden

Re: Why no 'classified' script?

Post by Guldstrand » Thu Jan 12, 2012 12:32 pm

I'm also looking for a working classifieds MOD for 3.0.10.
Any news on this?
:: Guldstrand ::

"That i don´t allready know, i really want to learn..."

femu
Registered User
Posts: 1070
Joined: Tue Sep 27, 2005 10:03 am

Re: Why no 'classified' script?

Post by femu » Thu Jan 12, 2012 2:04 pm

Check here ...
Regards, femu
_____________________________________________
[My development page] - [My normal homepage (German only)]

User avatar
Guldstrand
Registered User
Posts: 99
Joined: Thu Jul 24, 2003 9:55 pm
Location: Sweden

Re: Why no 'classified' script?

Post by Guldstrand » Thu Jan 12, 2012 4:34 pm

femu wrote:Check here ...
Hmm.. is that MOD fully working, and compatible with 3.0.10?
:: Guldstrand ::

"That i don´t allready know, i really want to learn..."

User avatar
doktornotor
Registered User
Posts: 608
Joined: Fri Sep 09, 2011 7:41 am

Re: Why no 'classified' script?

Post by doktornotor » Thu Jan 12, 2012 5:56 pm

Go and try it! :roll:
Support requests via PM go straight to /dev/null!

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69361
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: Why no 'classified' script?

Post by KevC » Thu Jan 12, 2012 6:49 pm

Or ask in the topic
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

User avatar
Kamahl19
Registered User
Posts: 1598
Joined: Tue Nov 06, 2007 3:33 pm
Location: Slovakia
Name: Martin
Contact:

Re: Why no 'classified' script?

Post by Kamahl19 » Thu Jan 12, 2012 9:21 pm

Guldstrand wrote:
femu wrote:Check here ...
Hmm.. is that MOD fully working, and compatible with 3.0.10?
Yes it is

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Requests”