Automatic thumbnails on index

Looking for a MOD? Have a MOD request? Post here for help. (Note: This forum is community supported; phpBB does not have official MOD authors)
Scam Warning
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: Automatic thumbnails on index

Post by 4_seven »

Is there a solution for this problem?
for all things there is a solution. i make a fix, but little time these days.
also for mixing both mods, but it comes ;) rl is more present this time..
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
canedje
Registered User
Posts: 43
Joined: Tue Jan 19, 2010 6:15 am

Re: Automatic thumbnails on index

Post by canedje »

Tnks in forhand. The MOD is super!!
8-)
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: Automatic thumbnails on index

Post by 4_seven »

[DEV] First Topic [img] on Forum Index v.0.0.2

- fixed behavior with spaces or special-character in filenames (%20 etc.)
- now works with all non-umlaut-syntax filenames (umlauts don't work in filenames anyway)
- works now with correct added blogspot pics (rightclick on pic > 'real path')
- uniform lowercase filenames

Instruction

open

viewforum.php

find

Code: Select all

$remote_raw_pic = preg_replace('/&\#46;/', '.', @$rowz_text[2]);
$remote_raw_pic = preg_replace('/&\#58;/', ':', $remote_raw_pic);
$remote_mid_pic = strrchr($remote_raw_pic,"/");
$remote_clr_pic = substr($remote_mid_pic, 1); 
replace with

Code: Select all

$remote_raw_pic = preg_replace(array('/&\#46;/','/&\#58;/'), array('.',':'), @$rowz_text[2]);
$remote_mid_pic = strrchr($remote_raw_pic,"/");
$remote_plr_pic = substr($remote_mid_pic, 1);
$remote_clr_pic = strtolower(preg_replace('/[^a-zA-Z0-9_+.-]/','',$remote_plr_pic)); 
Important

after that clear all board- and browser-caches and delete all files in images/viewforum_thumbs/

package will updated soon
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
canedje
Registered User
Posts: 43
Joined: Tue Jan 19, 2010 6:15 am

Re: Automatic thumbnails on index

Post by canedje »

Thanks again!! :D

Perfect!! It works.
Boy, what happy I am :mrgreen:
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: Automatic thumbnails on index

Post by 4_seven »

canedje wrote:
canedje wrote:
4_seven wrote:an image is an image is an image ;)
there is a way to regress board-smilie-images from this, but it's an inperformant way :!:
I'm wondering what it is?
I like to know what the "inperformant way " means?
that means, only for this logical behavior (when u add an smilie with [img] tag (bcs. the mod is named "first [img] at...")) i must blow up the mod-code with multiple switches to do that. thats not necessary..

see here (and look at the code-section in post)
http://4seven.kilu.de/phpbb3/viewtopic.php?f=7&t=177

by inserting 'normal' smilies (:blabla:) the smilies dont wrest the position of real 'first [img]' ;)
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: Automatic thumbnails on index

Post by 4_seven »

Updates for

[DEV] First Topic [img] on Forum Index v.0.0.2
http://4seven.kilu.de/forum/phpbb3/view ... &f=8#p1160

[DEV] First Topic [attachment] on Forum Index v.0.0.2
http://4seven.kilu.de/forum/phpbb3/view ... &f=8#p1159

- follow instructions
- these updates also necessary to mix both mods

----------

mix instruction follows asap here
http://4seven.kilu.de/forum/phpbb3/view ... 81&start=0
Last edited by 4_seven on Thu Jan 21, 2010 3:58 am, edited 1 time in total.
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
inikad
Registered User
Posts: 110
Joined: Mon Dec 15, 2008 1:44 pm

Re: Automatic thumbnails on index

Post by inikad »

What do you mean with "find and cut out" for the first update in viewforum.php?

We must delete this part of the code?


And I've got an error after the last update:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/.../public_html/forum/viewforum.php on line 788


Line 788: ?>
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: Automatic thumbnails on index

Post by 4_seven »

What do you mean with "find and cut out" for the first update in viewforum.php?

We must delete this part of the code?
it means cut out and insert to a new place

this time i edit the post sometimes, so press strg+f5 if you visit the instruction page for mix mode
And I've got an error after the last update
for which mod??

link your file viewforum.php here
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
inikad
Registered User
Posts: 110
Joined: Mon Dec 15, 2008 1:44 pm

Re: Automatic thumbnails on index

Post by inikad »

I must be tired... :oops:

My problem is fixed. ;)
dkdkdkdk
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Jun 30, 2009 7:22 am

Re: Automatic thumbnails on index

Post by dkdkdkdk »

...I´m getting this after mixing First img and First attach.
Last edited by dkdkdkdk on Sun Jan 24, 2010 9:57 am, edited 1 time in total.
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: Automatic thumbnails on index

Post by 4_seven »

dkdkdkdk wrote:...I´m getting this http://forum.photomecan.eu/viewforum.php?f=64 after mixing First img and First attach.
yes, perfect ;)

like in testforum (this time this forum is in mixed modus)
http://4seven.kilu.de/phpbb3/viewforum. ... 1024&h=768
Last edited by 4_seven on Thu Jan 21, 2010 2:15 am, edited 1 time in total.
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
inikad
Registered User
Posts: 110
Joined: Mon Dec 15, 2008 1:44 pm

Re: Automatic thumbnails on index

Post by inikad »

Another problem with my miniats: they are not linked anymore, just the topic titles
Last edited by inikad on Thu Jan 21, 2010 2:16 am, edited 1 time in total.
dkdkdkdk
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Jun 30, 2009 7:22 am

Re: Automatic thumbnails on index

Post by dkdkdkdk »

Oh, so there will be 2 thumbs beneath each other if there is an IMG and ATTACHMENT in the thread?
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: Automatic thumbnails on index

Post by 4_seven »

Another problem with my miniats: they are not linked anymore, just the title
check all the edit-steps here again
http://4seven.kilu.de/forum/phpbb3/view ... ?f=8&t=381

seems to be you have delete the third edit-block of "first [attachment]" mod
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: Automatic thumbnails on index

Post by 4_seven »

dkdkdkdk wrote:Oh, so there will be 2 thumbs beneath each other if there is an IMG and ATTACHMENT in the thread?
jap, so both mods named first [***] in forum
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
Locked

Return to “[3.0.x] MOD Requests”