Mod to put links automatically to [code] [/code]

Looking for a MOD? Have a MOD request? Post here for help. (Note: This forum is community supported; phpBB does not have official MOD authors)
Get Involved
Zyklon
Registered User
Posts: 6
Joined: Thu Nov 08, 2012 10:49 pm

Mod to put links automatically to [code] [/code]

Post by Zyklon »

Hi, I need a mod to put automatically any external link to {code} https://www.google.com {/code} of course replace "{" and "}" with "[" and "]" ?
Thanks in advance.
EDIT
Any moderator, please delete one of my topic, as I accidently double posted :)

User avatar
ViolaF
Registered User
Posts: 1469
Joined: Tue Aug 14, 2012 11:52 pm

Re: Mod to put links automatically to [code] [/code]

Post by ViolaF »

I found this [Snippet] Convert magic_urls to code tags V1 + V2, but i think, i can make it another way. Just fiddling a bit.

Zyklon
Registered User
Posts: 6
Joined: Thu Nov 08, 2012 10:49 pm

Re: Mod to put links automatically to [code] [/code]

Post by Zyklon »

ViolaF wrote:I found this [Snippet] Convert magic_urls to code tags V1 + V2, but i think, i can make it another way. Just fiddling a bit.
Thanks for you reply, but the link you posted I can't reallly check it out, as I must be registered and it seems it's posted on 'Area51' which usually this section of forum is accessed only by VIP and Staff memebrs, so could you please provide me with a download link, and a description how this mod works ?
Example https://www.phpbb.com/customise/db/mod/ ... ed_status/

User avatar
martin123456
I've Been Banned!
Posts: 726
Joined: Sat Mar 05, 2011 7:44 pm

Re: Mod to put links automatically to [code] [/code]

Post by martin123456 »

It has nothing to do with this site just join up and your see the code.

Code: Select all

<!-- IF S_CODE_UNTIDY and S_MESS_ON_INDEX Good If_Not_TIDY_Then_SUBMIT -->

Zyklon
Registered User
Posts: 6
Joined: Thu Nov 08, 2012 10:49 pm

Re: Mod to put links automatically to [code] [/code]

Post by Zyklon »

If any of you guys are registered, please post here code or PM me the code If you won't to publish here, as i tryed to join, but the 'captcha' thing is the problem for me as I tryed to answer '25' or 'twenty five' but failed here is the screenshot.

Image

So please post the code here ... Thanks

User avatar
martin123456
I've Been Banned!
Posts: 726
Joined: Sat Mar 05, 2011 7:44 pm

Re: Mod to put links automatically to [code] [/code]

Post by martin123456 »

Sorry buddy you have to join for a reason i/we cant post any codes from that site here or i/we will be banned from the other site.

The clue is your answer ---px ;)

Code: Select all

<!-- IF S_CODE_UNTIDY and S_MESS_ON_INDEX Good If_Not_TIDY_Then_SUBMIT -->

Zyklon
Registered User
Posts: 6
Joined: Thu Nov 08, 2012 10:49 pm

Re: Mod to put links automatically to [code] [/code]

Post by Zyklon »

martin123456 wrote:Sorry buddy you have to join for a reason i/we cant post any codes from that site here or i/we will be banned from the other site.

The clue is your answer ---px ;)
Hmm atleast let me know how to answer that captcha, with words like 'twentyfive' or '25' ?

Rudeman72
Registered User
Posts: 64
Joined: Fri Nov 16, 2007 6:28 am
Contact:

Re: Mod to put links automatically to [code] [/code]

Post by Rudeman72 »

Zyklon wrote:
martin123456 wrote:Sorry buddy you have to join for a reason i/we cant post any codes from that site here or i/we will be banned from the other site.

The clue is your answer ---px ;)
Hmm atleast let me know how to answer that captcha, with words like 'twentyfive' or '25' ?
Add px to the end of your answer, I just did it and it worked for me.

_____ px

User avatar
martin123456
I've Been Banned!
Posts: 726
Joined: Sat Mar 05, 2011 7:44 pm

Re: Mod to put links automatically to [code] [/code]

Post by martin123456 »

11 + twel - elev + 13 = result_as_word px:

The big clue is this

result_as_word px

Code: Select all

<!-- IF S_CODE_UNTIDY and S_MESS_ON_INDEX Good If_Not_TIDY_Then_SUBMIT -->

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 67227
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Mod to put links automatically to [code] [/code]

Post by Lumpy Burgertushie »

martin123456 wrote:11 + twel - elev + 13 = result_as_word px:

The big clue is this

result_as_word px
the whole thing makes no sense.

there is no need to make captchas so difficult that people can't figure them out.

something simple like:

type the upper case letters of this word: UppErcAse
answer: UEA

done, spam bots can't search for that answer so they can't register.


robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.3 Styles by PlanetStyles.net

If nobody is in the forest, does a tree really fall?

User avatar
Jessica
Former Team Member
Posts: 4342
Joined: Sun Jul 18, 2010 2:53 pm
Location: Pennsylvania, USA
Name: Jessica
Contact:

Re: Mod to put links automatically to [code] [/code]

Post by Jessica »

Lumpy Burgertushie wrote:
martin123456 wrote:11 + twel - elev + 13 = result_as_word px:

The big clue is this

result_as_word px
the whole thing makes no sense.

there is no need to make captchas so difficult that people can't figure them out.

something simple like:

type the upper case letters of this word: UppErcAse
answer: UEA

done, spam bots can't search for that answer so they can't register.


robert
Agreed. I had trouble with that; took me a while to figure it out.
Pro-choice, Atheist, Pro-LGBT rights
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein

User avatar
martin123456
I've Been Banned!
Posts: 726
Joined: Sat Mar 05, 2011 7:44 pm

Re: Mod to put links automatically to [code] [/code]

Post by martin123456 »

11 + twel - elev + 13 = result_as_word px:

The big clue is this

result_as_word px

twentyfive px

Code: Select all

<!-- IF S_CODE_UNTIDY and S_MESS_ON_INDEX Good If_Not_TIDY_Then_SUBMIT -->

Zyklon
Registered User
Posts: 6
Joined: Thu Nov 08, 2012 10:49 pm

Re: Mod to put links automatically to [code] [/code]

Post by Zyklon »

I never seen a captcha like this, and the funny thing is that the answer never changes: twentyfive px
I dont know why the hell they keep this captcha, is useless If it doesnt change the answer !
However enough with captcha thingy, the registration on the forum was worth, I have the code.Thanks

User avatar
martin123456
I've Been Banned!
Posts: 726
Joined: Sat Mar 05, 2011 7:44 pm

Re: Mod to put links automatically to [code] [/code]

Post by martin123456 »

Well it's a good capcha as your human and could not solve it so what chances does a bot have ? ;)

Code: Select all

<!-- IF S_CODE_UNTIDY and S_MESS_ON_INDEX Good If_Not_TIDY_Then_SUBMIT -->

User avatar
RMcGirr83
Recognised Extension Developer
Posts: 21034
Joined: Wed Jun 22, 2005 4:33 pm
Location: Your display
Name: Rich McGirr
Contact:

Re: Mod to put links automatically to [code] [/code]

Post by RMcGirr83 »

martin123456 wrote:Well it's a good capcha as your human and could not solve it so what chances does a bot have ? ;)
It's a crap captcha if a human can't solve it. Something as simple as "the first two and last two letters of this word" is more than sufficient instead of some assinine 11 + twel - elev...I don't even know what the hell twel or elev mean. Oh well, won't be going there.
In times of change, learners inherit the earth, while the learned find themselves beautifully equipped to deal with a world that no longer exists - Eric Hoffer
Former Modifications/Extensions Team Member | My extensions
Appreciate the extensions/mods/support then buy me a beer
All requests for support via PM will be ignored

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Requests”