[Request] Left side user info alignment on posts

Looking for a MOD? Have a MOD request? Post here for help. (Note: This forum is community supported; phpBB does not have official MOD authors)
Scam Warning
Locked
Tanapangarap
Registered User
Posts: 67
Joined: Sat Mar 11, 2006 5:18 am
Contact:

[Request] Left side user info alignment on posts

Post by Tanapangarap » Tue May 22, 2007 7:10 am

I'm OK with the right-side alignment of user info on the viewtopic page, but I'm more partial to and was wondering if I could get instructions to have it left-side aligned.

Please and thank you.

User avatar
CiDhed
Registered User
Posts: 19
Joined: Mon Mar 19, 2007 4:24 am

Re: [Request] Left side user info alignment on posts

Post by CiDhed » Tue May 22, 2007 5:28 pm

I would also like to see a more revised walkthough on this. For some reason the tutorial's version doesn't look natural.


http://www.easytutorials.org/prosilver_ ... _side.html

dukesofhazzzardrules.comA
Registered User
Posts: 42
Joined: Tue Jan 23, 2007 5:45 pm
Location: VT
Contact:

Re: [Request] Left side user info alignment on posts

Post by dukesofhazzzardrules.comA » Tue May 22, 2007 9:14 pm

It's really easy as long as you follow the directions closely and when it says the class do a search in notepad or wordpad under the tools tab and type in the class and you will find it very easy and I don't know php or html very well but as long as you do it the way they say for you to do it, it is really easy to do! I think anyways!
http://www.dukesofhazzardrules.com
Come and Visit my site! It's all Dedicated to The Dukes of Hazzard! YEEHAW!

User avatar
AnotherUserName
Registered User
Posts: 9
Joined: Sun Dec 17, 2006 10:13 pm

Re: [Request] Left side user info alignment on posts

Post by AnotherUserName » Wed May 23, 2007 3:14 am

CiDhed wrote:I would also like to see a more revised walkthough on this. For some reason the tutorial's version doesn't look natural.


http://www.easytutorials.org/prosilver_ ... _side.html
I tried with this tutorial, it works, but the "quote", "report post", "edit post" buttons dissapear for some strange reason, anyone can figure out what's wrong? :cry:

EDIT:

Oh, well, I found another guide and it seems to work fine
http://www.ktuk.net/phpBB3/viewtopic.php?f=32&t=2221

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Requests”