Milky Way

All 3.0.x styles released in our Styles Database can be found here. All discussion or support regarding an individual style should take place in that style's own area in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of releases and/or updates for styles. Any style support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each style.

A direct link to support for each Style is in the first post of the respective topic.
User avatar
4Teach
Registered User
Posts: 231
Joined: Wed Apr 15, 2009 2:45 pm
Location: Pakistan::..
Contact:

Re: Milky Way

Post by 4Teach » Tue Aug 25, 2009 2:19 pm

@ Mighty Gorgon

somethings i did not like are:
#1.

Code: Select all

 Box is not good and does not have "Select all" option.
#2. on changing screen resolution it looks odd, i mean it does not automatically fit itself like Prosilver and SubSilver2.
#3. "WHO IS ONLINE" is not working while in topics or in a section.

somethings i liked:
#1. PM Notification Box.
Modify ProSilver's Header | Colorize ProSilver | ProSilver's Special Edition (Like PhpBB forum)

Image
Require phpBB/MOD/style installs or alterations? contact me for more information.
we also provide Affordable & Quality web hosting with cheap domain rates.

travelforum
Registered User
Posts: 8
Joined: Wed Sep 02, 2009 2:03 am
Contact:

Re: Milky Way

Post by travelforum » Mon Sep 07, 2009 8:29 pm

Hi there,
I've seen this response to a few requests for help regarding new posts, but it's not helping..any specifics on how to fix this? Love the theme but can't get this to work and it's very frustrating!

Thanks!
~Becki

User avatar
prototech
Former Team Member
Posts: 5406
Joined: Mon Mar 19, 2007 2:04 pm
Location: Southern California

Re: Milky Way

Post by prototech » Mon Sep 07, 2009 10:36 pm

travelforum wrote:
Hi there,
I've seen this response to a few requests for help regarding new posts, but it's not helping..any specifics on how to fix this? Love the theme but can't get this to work and it's very frustrating!

Thanks!
~Becki
Post a link to your board.
Need help with MOD/style installations or other phpBB problems? Contact me for a quote.

travelforum
Registered User
Posts: 8
Joined: Wed Sep 02, 2009 2:03 am
Contact:

Re: Milky Way

Post by travelforum » Tue Sep 08, 2009 12:05 am

fixed it..I renamed the folder en-us instead of en_us..silly mistake!

User avatar
quahappy
Former Team Member
Posts: 1416
Joined: Tue Dec 12, 2006 8:19 pm
Location: South Yorkshire
Name: Andy Green

Re: Milky Way

Post by quahappy » Thu Sep 10, 2009 9:55 pm

Great style which reminds me in some ways of Aphrodite style which I used to have in phpBB2. ;)

Hit a problem though. On board index, all forums have a custom forum image which is displayed to right of main forum images (i.e. No new posts / new posts, etc). The forum text description for some is being "pushed" down under the custom forum image as per screenshot. It should be inline with image. Can anyone advise what I need to do to correct this please?

Many thanks.

Note: Following website link in my profile will not show this style as I am currently modifying it. I'm still using default Prosilver for the moment.
Attachments
forum_images.gif
forum_images.gif (20.45 KiB) Viewed 875 times
If you don't ask.....

User avatar
quahappy
Former Team Member
Posts: 1416
Joined: Tue Dec 12, 2006 8:19 pm
Location: South Yorkshire
Name: Andy Green

Re: Milky Way

Post by quahappy » Fri Sep 11, 2009 1:33 pm

quahappy wrote:Great style which reminds me in some ways of Aphrodite style which I used to have in phpBB2. ;)

Hit a problem though. On board index, all forums have a custom forum image which is displayed to right of main forum images (i.e. No new posts / new posts, etc). The forum text description for some is being "pushed" down under the custom forum image as per screenshot. It should be inline with image. Can anyone advise what I need to do to correct this please?

Many thanks.

Note: Following website link in my profile will not show this style as I am currently modifying it. I'm still using default Prosilver for the moment.
I know it's to do with forumlist_body.html and this part:

Code: Select all

				<td class="row1">
					<!-- IF forumrow.FORUM_IMAGE -->
					<div style="float:{S_CONTENT_FLOW_BEGIN};margin-{S_CONTENT_FLOW_END}:5px;">{forumrow.FORUM_IMAGE}</div><div style="float:{S_CONTENT_FLOW_BEGIN};">
					<!-- ENDIF -->
					<a class="forumlink" href="{forumrow.U_VIEWFORUM}">{forumrow.FORUM_NAME}</a>
					<p class="forumdesc">{forumrow.FORUM_DESC}</p>
					<!-- IF forumrow.FORUM_IMAGE --></div><!-- ENDIF -->
				</td>
... but as you can see from attachment, text is inline with forum image. :(
If you don't ask.....

User avatar
narqelion
I've Been Banned!
Posts: 7235
Joined: Sat Dec 13, 2008 5:00 pm
Contact:

Re: Milky Way

Post by narqelion » Fri Sep 11, 2009 3:39 pm


User avatar
quahappy
Former Team Member
Posts: 1416
Joined: Tue Dec 12, 2006 8:19 pm
Location: South Yorkshire
Name: Andy Green

Re: Milky Way

Post by quahappy » Fri Sep 11, 2009 3:40 pm

Ignore my posts above. I've fixed it. Milky Way is based on Subsilver2 and this style also doesn't display forum description correctly.

Answer found here.
If you don't ask.....

User avatar
quahappy
Former Team Member
Posts: 1416
Joined: Tue Dec 12, 2006 8:19 pm
Location: South Yorkshire
Name: Andy Green

Re: Milky Way

Post by quahappy » Tue Sep 15, 2009 3:41 pm

Anyone know which style class calls the blue bar that shows where forum titles are? I've installed ACP Announcement MOD but the bar shows up as grey. I've had a fiddle but can't get it to show up blue! And yes, I know all about refreshing styles, etc... ;)

Many thanks in advance.
correct.jpg
This is how I want it
correct.jpg (5.19 KiB) Viewed 849 times
incorrect.jpg
This is the incorrect coloured bar as shown in ACP Announcement MOD
incorrect.jpg (5.62 KiB) Viewed 849 times
Didn't see your post. Ahhh. It had been reported as a bug then. :)
If you don't ask.....

User avatar
prototech
Former Team Member
Posts: 5406
Joined: Mon Mar 19, 2007 2:04 pm
Location: Southern California

Re: Milky Way

Post by prototech » Wed Sep 16, 2009 8:01 am

It uses .tbl-h-c, although you may need to add !important to the background since the values from .tablebg th seem to override them.
Need help with MOD/style installations or other phpBB problems? Contact me for a quote.

User avatar
quahappy
Former Team Member
Posts: 1416
Joined: Tue Dec 12, 2006 8:19 pm
Location: South Yorkshire
Name: Andy Green

Re: Milky Way

Post by quahappy » Wed Sep 16, 2009 10:42 pm

prototech wrote:It uses .tbl-h-c, although you may need to add !important to the background since the values from .tablebg th seem to override them.
Cheers prototech. :)

I've got it all working and have posted code for anyone using Milky Way style with ACP Announcement Centre MOD here.
If you don't ask.....

Th3 Cr0w
Registered User
Posts: 72
Joined: Fri Sep 18, 2009 4:43 pm

Re: Milky Way

Post by Th3 Cr0w » Mon Oct 05, 2009 2:13 pm

Hello friends, I use the theme Milk_Way and I want to edit the size of the image sitelogo_small to width = 942px height = 160px because I want to replace by another but I'm beginner and I don't know how to edit this, if someone can help me I would be very grateful.


forgive my bad English
Sorry, I know my English is very bad.

User avatar
prototech
Former Team Member
Posts: 5406
Joined: Mon Mar 19, 2007 2:04 pm
Location: Southern California

Re: Milky Way

Post by prototech » Tue Oct 06, 2009 5:13 am

In imageset.cfg, find and edit:

Code: Select all

img_site_logo = sitelogo_small.png*100*300
Refresh your imageset - ACP => Styles => Imagesets.
Need help with MOD/style installations or other phpBB problems? Contact me for a quote.

Th3 Cr0w
Registered User
Posts: 72
Joined: Fri Sep 18, 2009 4:43 pm

Re: Milky Way

Post by Th3 Cr0w » Wed Oct 07, 2009 9:31 am

prototech wrote: Refresh your imageset - ACP => Styles => Imagesets.
Thanks buddy it worked but now I have another problem, I was testing it in Easyphp but when I went to the forum saw the sitelogo_small.png is not appearing, the image is in the folder but does not appear on the banner and I not made the changes, one user told me that it's done for a week, any idea of what can be?

:o :o
Sorry, I know my English is very bad.

User avatar
prototech
Former Team Member
Posts: 5406
Joined: Mon Mar 19, 2007 2:04 pm
Location: Southern California

Re: Milky Way

Post by prototech » Wed Oct 07, 2009 4:48 pm

Post the contents on your imageset.cfg.
Need help with MOD/style installations or other phpBB problems? Contact me for a quote.

Locked

Return to “[3.0.x] Styles Database Releases”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests