Milky Way RED

All 3.0.x styles released in our Styles Database can be found here. All discussion or support regarding an individual style should take place in that style's own area in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of releases and/or updates for styles. Any style support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each style.

A direct link to support for each Style is in the first post of the respective topic.
bhbebe
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Apr 07, 2009 9:24 am

Re: Milky Way RED

Post by bhbebe » Mon Nov 02, 2009 9:48 am

Please, can some one tell me how to change this red color?
http://img02.imagefra.me/img/img02/2/11 ... bc2b55.png
I changed everything else, but can't find this one to change it.
All other colors I changed thru FTP: ...styles/milky_way_red/theme/images

here is forum: www.bhbebe.com

thank you :)

bhbebe
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Apr 07, 2009 9:24 am

Re: Milky Way RED

Post by bhbebe » Wed Nov 04, 2009 2:44 pm

I really need help :!:

members on PC see forum different than I on mac??? have got any idea what is going on?
what did i do wrong when I changed colors of this theme?

on PC looks like this
http://i35.tinypic.com/w9xlxs.jpg

on Mac looks like this
http://img03.imagefra.me/img/img03/2/11 ... fd55df.png


pls help!

ty very much

User avatar
ChriZathens
Registered User
Posts: 1477
Joined: Tue Apr 18, 2006 9:11 pm
Location: Athens, Greece
Name: Chris

Re: Milky Way RED

Post by ChriZathens » Wed Nov 04, 2009 3:18 pm

When you test it on a PC do you have the same result with all browsers?
Because perhaps a browser refresh (Ctrl+F5) is needed...
EDIT: I just visited your forum using Firefox 3.5.4 from a PC ...
  1. The image “http://www.bhbebe.com/forum/styles/milk ... bl_h_l.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
  2. The image “http://www.bhbebe.com/forum/styles/milk ... bl_h_c.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
  3. The image “http://www.bhbebe.com/forum/styles/milk ... bl_h_r.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Try replacing those images and see how it goes...
My mods in MODDB:
Add Homepage link in header - Change user activity post limit - Post number in viewtopic
If you need support click on the support tab there and post your question.
Do not PM me - chances of viewing my PMs are way thinner than viewing the support question in the customization DB...

bhbebe
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Apr 07, 2009 9:24 am

Re: Milky Way RED

Post by bhbebe » Wed Nov 04, 2009 3:55 pm

That was the problem. Thank you so much :)

Cheers

User avatar
prototech
Former Team Member
Posts: 5406
Joined: Mon Mar 19, 2007 2:04 pm
Location: Southern California

Milky Way RED

Post by prototech » Tue Nov 24, 2009 11:17 pm

Style Updated to version 1.6.0
See first post for Download Link
Need help with MOD/style installations or other phpBB problems? Contact me for a quote.

felham2
Registered User
Posts: 3
Joined: Sat Dec 12, 2009 11:33 pm

Re: Milky Way RED

Post by felham2 » Sat Dec 12, 2009 11:43 pm

I use this style and think it's the best red one I've found.

Though it doesn't seem to support the function "Enable quick reply" (described for instance here).

When changing to the default style, it works, so I guess this has to do with Mily Way Red. Can it be updated to support the quick reply function (which is a standard function in latest phpBB3)?

User avatar
Mighty Gorgon
Registered User
Posts: 616
Joined: Thu May 23, 2002 2:56 pm
Location: Italy
Name: Luca Libralato
Contact:

Re: Milky Way RED

Post by Mighty Gorgon » Sun Dec 13, 2009 9:31 am

Hi,
I have just tested on my local testing environment and Quick Reply seems to work fine with this template.

I would suggest:
  • Make sure you have the latest files for this template: you can try to re-upload the template
  • Refresh the template in ACP from the styles section
  • Empty the cache

felham2
Registered User
Posts: 3
Joined: Sat Dec 12, 2009 11:33 pm

Re: Milky Way RED

Post by felham2 » Sun Dec 13, 2009 12:43 pm

I updated the style yesterday, so I believe I had the latest files... Though I tried now again, uploading the whole directory again, this time not overwriting the files, but renaming the old directory and uploading the new one to "milky_way_red".

When updating the three components in the style - on the template one, I get:
Could not open ./../styles/milky_way_red/template/topic_notify.txt
In the style I downloaded, there isn't any file like this.

Which cache do you mean? The one in my browser or somwhere in phpBB? I have tried in the browser, and also opened it in another browser - but no results.

(And I of course have quick reply set to yes both in global cinfig and on every category).

User avatar
Mighty Gorgon
Registered User
Posts: 616
Joined: Thu May 23, 2002 2:56 pm
Location: Italy
Name: Luca Libralato
Contact:

Re: Milky Way RED

Post by Mighty Gorgon » Mon Dec 14, 2009 2:24 pm

topic_notify.txt is the email template used for topics notifications.

It is language and not style related, so I don't know why you are having that error... it is not supposed to happen of course.

Maybe could be related to a mod you have installed or to a phpBB bug which I'm still not aware of. I will try to understand why and let you know if I come to an answer.

When I was talking about CACHE I was meaning your site cache and your styles cache. But I guess it won't solve the issue.

pyroplantfreak
Registered User
Posts: 11
Joined: Fri Jan 08, 2010 8:30 pm

Re: Milky Way RED

Post by pyroplantfreak » Sat Jan 09, 2010 4:26 pm

When posting a poll or a vote I get "The submitted form was invalid. Try submitting again"

I did update to 3.0.6.

I am a total noob I don't know how to update the files under "Milky Way Red". Will there be a patch that will deal with this?

Please advise.

Thank you.
Rob

T1Cybernetic
Registered User
Posts: 98
Joined: Wed Sep 01, 2004 4:31 am
Location: Wakefield, West Yorkshire, Uk, Nr Earth
Name: Christopher Maxwell
Contact:

Re: Milky Way RED

Post by T1Cybernetic » Thu Jan 14, 2010 11:34 am

I just want to say thanks for an awesome style. It it excellent ;) My new number 1 style...
Empty your mind. Be formless, shapeless, like water.
Now you put water into a cup, it becomes the cup.
You put water into a bottle, it becomes the bottle.
You put it into a teapot, it becomes the teapot.
Now, water can flow, or it can crash! Be water, my friend. (Bruce Lee)

User avatar
Mighty Gorgon
Registered User
Posts: 616
Joined: Thu May 23, 2002 2:56 pm
Location: Italy
Name: Luca Libralato
Contact:

Re: Milky Way RED

Post by Mighty Gorgon » Sat Jan 16, 2010 5:40 pm

pyroplantfreak wrote:When posting a poll or a vote I get "The submitted form was invalid. Try submitting again"

I did update to 3.0.6.

I am a total noob I don't know how to update the files under "Milky Way Red". Will there be a patch that will deal with this?

Please advise.
I have just tested this on my local testing environment and it is working fine. Can you please verify that you have the latest available files and then refresh your template cache in ACP?

Thanks.
T1Cybernetic wrote:I just want to say thanks for an awesome style. It it excellent ;) My new number 1 style...
Thanks :D

User avatar
Lossie Loon
Registered User
Posts: 8
Joined: Sat Apr 26, 2008 10:48 am

Re: Milky Way RED

Post by Lossie Loon » Sat Feb 06, 2010 7:44 pm

Fantastic style.

I've just one small issue with it unfortunately and that's when you go to post a reply, the "Thread Review" part below the posting text box is blank and is headed by "{ MESSAGE_HISTORY } -". There are some other minor corruptions below this too, but this posting.php page seems to be the only one affected.

Could this be due to the fact I am running phpbb3.0.5 and the style is optimised for 3.0.6?

User avatar
Mighty Gorgon
Registered User
Posts: 616
Joined: Thu May 23, 2002 2:56 pm
Location: Italy
Name: Luca Libralato
Contact:

Re: Milky Way RED

Post by Mighty Gorgon » Tue Feb 09, 2010 10:25 pm

It is very likely... you should try to update and check again.

pyroplantfreak
Registered User
Posts: 11
Joined: Fri Jan 08, 2010 8:30 pm

Re: Milky Way RED

Post by pyroplantfreak » Thu Feb 11, 2010 4:38 pm

Mighty Gorgon wrote:
pyroplantfreak wrote:When posting a poll or a vote I get "The submitted form was invalid. Try submitting again"

I did update to 3.0.6.

I am a total noob I don't know how to update the files under "Milky Way Red". Will there be a patch that will deal with this?

Please advise.
I have just tested this on my local testing environment and it is working fine. Can you please verify that you have the latest available files and then refresh your template cache in ACP?

Thanks.
T1Cybernetic wrote:I just want to say thanks for an awesome style. It it excellent ;) My new number 1 style...
Thanks :D
Hi,
My wife just had a baby. My delayed response...I refreshed the templates cache and styles and the voting still says 'The submitted form was invalid. Try submitting again"
Seems to be an issue with all styles other than the default prosilver style.

Any new news about this?

Thanks in advance.

UPDATE-1.0.6 must have been realeased the second after I downloaded the previuos version of milky way red...Voting is working again. Thank you.
Last edited by pyroplantfreak on Sat Feb 13, 2010 5:08 am, edited 1 time in total.

Locked

Return to “[3.0.x] Styles Database Releases”