Page 6 of 7

Re: Milky Way RED

Posted: Mon Nov 02, 2009 9:48 am
by bhbebe
Please, can some one tell me how to change this red color?
http://img02.imagefra.me/img/img02/2/11 ... bc2b55.png
I changed everything else, but can't find this one to change it.
All other colors I changed thru FTP: ...styles/milky_way_red/theme/images

here is forum: www.bhbebe.com

thank you :)

Re: Milky Way RED

Posted: Wed Nov 04, 2009 2:44 pm
by bhbebe
I really need help :!:

members on PC see forum different than I on mac??? have got any idea what is going on?
what did i do wrong when I changed colors of this theme?

on PC looks like this
http://i35.tinypic.com/w9xlxs.jpg

on Mac looks like this
http://img03.imagefra.me/img/img03/2/11 ... fd55df.png


pls help!

ty very much

Re: Milky Way RED

Posted: Wed Nov 04, 2009 3:18 pm
by ChriZathens
When you test it on a PC do you have the same result with all browsers?
Because perhaps a browser refresh (Ctrl+F5) is needed...
EDIT: I just visited your forum using Firefox 3.5.4 from a PC ...
  1. The image “http://www.bhbebe.com/forum/styles/milk ... bl_h_l.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
  2. The image “http://www.bhbebe.com/forum/styles/milk ... bl_h_c.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
  3. The image “http://www.bhbebe.com/forum/styles/milk ... bl_h_r.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Try replacing those images and see how it goes...

Re: Milky Way RED

Posted: Wed Nov 04, 2009 3:55 pm
by bhbebe
That was the problem. Thank you so much :)

Cheers

Milky Way RED

Posted: Tue Nov 24, 2009 11:17 pm
by prototech
Style Updated to version 1.6.0
See first post for Download Link

Re: Milky Way RED

Posted: Sat Dec 12, 2009 11:43 pm
by felham2
I use this style and think it's the best red one I've found.

Though it doesn't seem to support the function "Enable quick reply" (described for instance here).

When changing to the default style, it works, so I guess this has to do with Mily Way Red. Can it be updated to support the quick reply function (which is a standard function in latest phpBB3)?

Re: Milky Way RED

Posted: Sun Dec 13, 2009 9:31 am
by Mighty Gorgon
Hi,
I have just tested on my local testing environment and Quick Reply seems to work fine with this template.

I would suggest:
  • Make sure you have the latest files for this template: you can try to re-upload the template
  • Refresh the template in ACP from the styles section
  • Empty the cache

Re: Milky Way RED

Posted: Sun Dec 13, 2009 12:43 pm
by felham2
I updated the style yesterday, so I believe I had the latest files... Though I tried now again, uploading the whole directory again, this time not overwriting the files, but renaming the old directory and uploading the new one to "milky_way_red".

When updating the three components in the style - on the template one, I get:
Could not open ./../styles/milky_way_red/template/topic_notify.txt
In the style I downloaded, there isn't any file like this.

Which cache do you mean? The one in my browser or somwhere in phpBB? I have tried in the browser, and also opened it in another browser - but no results.

(And I of course have quick reply set to yes both in global cinfig and on every category).

Re: Milky Way RED

Posted: Mon Dec 14, 2009 2:24 pm
by Mighty Gorgon
topic_notify.txt is the email template used for topics notifications.

It is language and not style related, so I don't know why you are having that error... it is not supposed to happen of course.

Maybe could be related to a mod you have installed or to a phpBB bug which I'm still not aware of. I will try to understand why and let you know if I come to an answer.

When I was talking about CACHE I was meaning your site cache and your styles cache. But I guess it won't solve the issue.

Re: Milky Way RED

Posted: Sat Jan 09, 2010 4:26 pm
by pyroplantfreak
When posting a poll or a vote I get "The submitted form was invalid. Try submitting again"

I did update to 3.0.6.

I am a total noob I don't know how to update the files under "Milky Way Red". Will there be a patch that will deal with this?

Please advise.

Thank you.
Rob

Re: Milky Way RED

Posted: Thu Jan 14, 2010 11:34 am
by T1Cybernetic
I just want to say thanks for an awesome style. It it excellent ;) My new number 1 style...

Re: Milky Way RED

Posted: Sat Jan 16, 2010 5:40 pm
by Mighty Gorgon
pyroplantfreak wrote:When posting a poll or a vote I get "The submitted form was invalid. Try submitting again"

I did update to 3.0.6.

I am a total noob I don't know how to update the files under "Milky Way Red". Will there be a patch that will deal with this?

Please advise.
I have just tested this on my local testing environment and it is working fine. Can you please verify that you have the latest available files and then refresh your template cache in ACP?

Thanks.
T1Cybernetic wrote:I just want to say thanks for an awesome style. It it excellent ;) My new number 1 style...
Thanks :D

Re: Milky Way RED

Posted: Sat Feb 06, 2010 7:44 pm
by Lossie Loon
Fantastic style.

I've just one small issue with it unfortunately and that's when you go to post a reply, the "Thread Review" part below the posting text box is blank and is headed by "{ MESSAGE_HISTORY } -". There are some other minor corruptions below this too, but this posting.php page seems to be the only one affected.

Could this be due to the fact I am running phpbb3.0.5 and the style is optimised for 3.0.6?

Re: Milky Way RED

Posted: Tue Feb 09, 2010 10:25 pm
by Mighty Gorgon
It is very likely... you should try to update and check again.

Re: Milky Way RED

Posted: Thu Feb 11, 2010 4:38 pm
by pyroplantfreak
Mighty Gorgon wrote:
pyroplantfreak wrote:When posting a poll or a vote I get "The submitted form was invalid. Try submitting again"

I did update to 3.0.6.

I am a total noob I don't know how to update the files under "Milky Way Red". Will there be a patch that will deal with this?

Please advise.
I have just tested this on my local testing environment and it is working fine. Can you please verify that you have the latest available files and then refresh your template cache in ACP?

Thanks.
T1Cybernetic wrote:I just want to say thanks for an awesome style. It it excellent ;) My new number 1 style...
Thanks :D
Hi,
My wife just had a baby. My delayed response...I refreshed the templates cache and styles and the voting still says 'The submitted form was invalid. Try submitting again"
Seems to be an issue with all styles other than the default prosilver style.

Any new news about this?

Thanks in advance.

UPDATE-1.0.6 must have been realeased the second after I downloaded the previuos version of milky way red...Voting is working again. Thank you.