Page 9 of 11

Re: SkyLine

Posted: Wed Sep 02, 2009 10:11 am
by Hotpants182
nice style, thanks

Re: SkyLine

Posted: Mon Nov 02, 2009 12:28 am
by Alan_uk
Hi MartectX

Just wanted to say I think this is a great style - I've installed the Green version
http://discuss.bissmeadows.org.uk/ (sorry no guest access but you can see the login page)

I did make a few small tweaks:
- changed logo
- changed panel_1_bg,gif to match my logo green
- changed button_register.gif to match - deleted the green corner to get the alpha layer below
- changed to font-size to 70%
- changed CSS style:
--- #verytop {border-top: 10px solid #ABB0B5; to white
--- removed background-image: url('./images/top_bg.gif');
-------- Note: Without height in this top border the menus don't show!
--- h1 { color: black; to color: rgb(0,102,51);
--- #logo { added padding-top: 10px; and added: margin-left: -15px;
--- .sitedescription { color: black; to color: rgb(0,102,51);

Thanks again for all your efforts and sharing. :D

Re: SkyLine

Posted: Tue Nov 03, 2009 1:00 pm
by MartectX
Alan_uk wrote:Hi MartectX

Just wanted to say I think this is a great style - I've installed the Green version
http://discuss.bissmeadows.org.uk/ (sorry no guest access but you can see the login page)

I did make a few small tweaks: [...]
Glad to hear you enjoy this style! 8-)
Alan_uk wrote:Thanks again for all your efforts and sharing. :D
You're very welcome - in return I expect no more and no less from this community! :D

Re: SkyLine

Posted: Fri Nov 20, 2009 11:32 pm
by alienbabeltech
is this being updated for phpbb 3.0.6 ?

also how can you have the Fade effect that is only available on IE, in all browsers ?

Re: SkyLine

Posted: Sat Nov 21, 2009 12:41 pm
by MartectX
alienbabeltech wrote:is this being updated for phpbb 3.0.6?
It will be in the next days. The update is quite big and I must first work up my courage to implement the changes. You may continue using the style, though, you just cannot use the new CAPTCHA technology yet.
alienbabeltech wrote:also how can you have the Fade effect that is only available on IE, in all browsers?
I'm afraid this is not possible.

Re: SkyLine

Posted: Sat Nov 21, 2009 1:59 pm
by alienbabeltech
MartectX wrote:
alienbabeltech wrote:is this being updated for phpbb 3.0.6?
It will be in the next days. The update is quite big and I must first work up my courage to implement the changes. You may continue using the style, though, you just cannot use the new CAPTCHA technology yet.
thank you . will you make a file for changes to be done when going from 1.5 to the next version ?


also how can you make the default text bigger ?


and when i middle click on a topic link to open it in another tab. it does open in a new tab, but also opens in the same tab, like if i had single clicked it. How do I avoid this ?

Re: SkyLine

Posted: Sat Nov 21, 2009 3:42 pm
by MartectX
alienbabeltech wrote:thank you . will you make a file for changes to be done when going from 1.5 to the next version?
Yes, I will incorporate the changes needed for full phpBB 3.0.6 compatibility.
alienbabeltech wrote:also how can you make the default text bigger?
Try upping font sizes in the style sheet file, for example:

Code: Select all

p {
	font-size: 1.5em;
}
alienbabeltech wrote:and when i middle click on a topic link to open it in another tab. it does open in a new tab, but also opens in the same tab, like if i had single clicked it. How do I avoid this?
Sorry, I cannot reproduce this behaviour.

Re: SkyLine

Posted: Fri Nov 27, 2009 2:06 am
by alienbabeltech
MartectX wrote: Sorry, I cannot reproduce this behaviour.
did you try it on my forum ?

Re: SkyLine

Posted: Fri Nov 27, 2009 5:31 pm
by MartectX
alienbabeltech wrote:
MartectX wrote: Sorry, I cannot reproduce this behaviour.
did you try it on my forum ?
Aye, so I did.

Re: SkyLine

Posted: Sat Nov 28, 2009 11:42 pm
by alienbabeltech
MartectX wrote:
alienbabeltech wrote:
MartectX wrote: Sorry, I cannot reproduce this behaviour.
did you try it on my forum ?
Aye, so I did.

hmm, i see that it happens in chrome and not in FF. Why would that be ?

Re: SkyLine

Posted: Sun Nov 29, 2009 1:11 am
by MartectX
alienbabeltech wrote:hmm, i see that it happens in chrome and not in FF. Why would that be ?
Sorry, I cannot help you there. I am no Chrome expert and will never install any software from Google on my computers.

Re: SkyLine

Posted: Sun Nov 29, 2009 4:45 am
by alienbabeltech
MartectX wrote:I am no Chrome expert and will never install any software from Google on my computers.
That is interesting. Why is that ?

Re: SkyLine

Posted: Sun Nov 29, 2009 9:38 am
by MartectX
alienbabeltech wrote:That is interesting. Why is that ?
I do not trust Google's software to keep my data private. But this thread is not the right place to discuss this. ;)

Re: SkyLine

Posted: Mon Nov 30, 2009 9:19 am
by Huntsman7
MartectX

Do not work polls in 3.0.6 with 1.0.5 (((
Very much wait updated.
Please......... :roll:

Re: SkyLine

Posted: Mon Nov 30, 2009 10:47 pm
by alienbabeltech
Huntsman7 wrote:MartectX

Do not work polls in 3.0.6 with 1.0.5 (((
Very much wait updated.
Please......... :roll:
true, polls don't work on my forum too