Page 1 of 1

Tara

Posted: Mon Jul 20, 2009 3:16 am
by Styles Robot
Style name: Tara
Author: billstur
Style description: 'Tara' is a fixed width prosilver based style. The colors range from a light lavendar to deep purple.
Style version: 1.0.0
Tested on phpBB version: 3.0.5

Download file: Tara1.0.0.zip
File size: 343.8 KiB

Style overview page: View

The phpBB Team is not responsible nor required to provide support for this Style. By installing this Style, you acknowledge that the phpBB Support Team or phpBB Style Customisations Team may not be able to provide support.

-->Style support<--

Tara

Posted: Mon Jul 20, 2009 3:16 am
by prototech
Style validated/released

Notes:

Tara

Posted: Mon Jul 20, 2009 3:16 am
by billstur
This post has been reserved for the Style author.

Re: Tara

Posted: Sun Dec 13, 2009 3:44 am
by windlady
I love this style.....but...... there is no way to edit the posts in my forum with this style, and in others it does.

I must admit, my forum is dutch and i donot know what to do, as i have no language file for this. One of the other templates is acidtech and that shows the edit-button.

I use the latest phpbb3, as i installed it 2 days ago.

What can i do about it??? Please help me.

Re: Tara

Posted: Sun Mar 07, 2010 2:09 am
by carrie_p
i've (almost) successfully installed this style for my forums, but for some reason all the images under the imageset >en folder do not show up/work. for example, there is just a text link for creating a new post. any idea on what went wrong????

Re: Tara

Posted: Mon Mar 22, 2010 11:18 am
by **Kate**
hiya :) i use this style as my default on my forum, and was just wondering if there is an updated version of it for 3.0.7PL1 ? Or is there an idiot proof way of me doing it myself? TIA x

Re: Tara

Posted: Wed Apr 21, 2010 11:28 am
by windlady
I solved the problem i wrote in my former message, just let the english buttons in there , most people know english.

But now i have another problem with Tara.

I made a link in the overall-header with a picture, and that works in Firefox, but not in Internet Explorer 7 and Opera as well.

Is this common for all the standard templates of phpbb?

This is what's written in the overall_header.html:

<div id="site-description">
<a href="http://mywebsite" target="_blank" {SITE_LOGO_IMG}</a>
<h1>{SITENAME}</h1>
<p>{SITE_DESCRIPTION}</p>
<p class="skiplink"><a href="#start_here">{L_SKIP}</a></p>
</div>

Does anyone know?

I am using phpbb 3.0.7-PL1

Re: Tara

Posted: Wed Apr 21, 2010 11:31 am
by windlady
I try to PM te author, but as i am rather new here a PM is not allowed yet.
Can anyone forward it for me to billstur?

Would be great. Thanks in advance.
Windlady