I can only select the Prosilver or SubSilver imagesets.

For support and discussion related to templates, themes, and imagesets in phpBB 3.0.
Scam Warning
Locked
Sleeping Martyr
Registered User
Posts: 7
Joined: Fri Oct 10, 2008 1:52 pm

I can only select the Prosilver or SubSilver imagesets.

Post by Sleeping Martyr »

This is an odd issue.

If i add any new style, i can't use that style's imageset, or i will not get a create new topic or reply buttons.. etc..

However, if i change the imageset to either Prosilver or Subsilver... they show up just fine.

Is there something i'm missing?
User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 52111
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Re: I can only select the Prosilver or SubSilver imagesets.

Post by Brf »

If you are using a language other than British English, you will need to install that language's imageset folder too.
User avatar
Erik Frèrejean
Former Team Member
Posts: 9899
Joined: Tue Oct 09, 2007 9:09 am
Location: The Netherlands, 3.0.x Support Forum
Name: Erik Frèrejean
Contact:

Re: I can only select the Prosilver or SubSilver imagesets.

Post by Erik Frèrejean »

Are you using a different language then the default British English? In that case make sure that you have translations for the buttons in the imageset/{your lang} folder.
Support Toolkit | Support Request Template | Knowledge Base | phpBB 3.0.x documentation
I don't give support via PM or IM! (all unsolicited pms will be trashed!)
Sleeping Martyr
Registered User
Posts: 7
Joined: Fri Oct 10, 2008 1:52 pm

Re: I can only select the Prosilver or SubSilver imagesets.

Post by Sleeping Martyr »

Nope, i'm using english.
User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 52111
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Re: I can only select the Prosilver or SubSilver imagesets.

Post by Brf »

Fill out a support form: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 6&t=543515 and paste it here:
Sleeping Martyr
Registered User
Posts: 7
Joined: Fri Oct 10, 2008 1:52 pm

Re: I can only select the Prosilver or SubSilver imagesets.

Post by Sleeping Martyr »

Actually, i found out my problem.

I'm apparently using english.. US english. i had never set a default so it just used the "en" folder and i looked at the other styles and it had a en_us folder there.

So i copied the contents over to a new "en_us" and it works fine.

I just hadn't though there would be that much of a distinction between united states english, and british english.
User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 52111
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Re: I can only select the Prosilver or SubSilver imagesets.

Post by Brf »

Yes. That is why we specified "British English".
Each language uses its own set of folders.
Locked

Return to “[3.0.x] Styles Support & Discussion”