Page 1 of 1

Missing Body Background

Posted: Tue Sep 15, 2009 10:34 pm
by i10179
Hello. After uploading a backup of my Board, the Body Background (I am not sure if this the correct expression) is missing. It used to be white, now it is missing. I checked the Cache, Reinstalled the Template. Nada. See for yourself here, the "Body Background" used to be white.. Anyone here that can help me out?

Btw. English aint my native Language. So sorry for the bad spelling.

Cheers

Re: Missing Body Background

Posted: Tue Sep 15, 2009 10:41 pm
by prototech
In colours.css, find:

Code: Select all

html, body {
	color: #536482;
	background-color: #0F161C;
	background-image: url("{T_THEME_PATH}/images/bg.gif");
}
Change to:

Code: Select all

html, body {
	color: #536482;
	background-color: #FFFFFF;
}
Refresh your theme - ACP => Styles => Style Components => Themes.

Re: Missing Body Background

Posted: Wed Sep 16, 2009 2:09 pm
by i10179
First I want to thank you for your help prototech. Sorry if I expressed myself wrong, but I didnt mean the background with the skulls. What I meant is the frame of the board, it used to be white/grey. In any case it is gone. I've upped the original Theme here, so if you or anyone else has the time to install it quick, you will immediately understand what is missing. Like I said, I tried everything. Purgin the Cache, reinstalling the Theme AND refreshing the Style Components. Nothing. The frame is just gone.

Re: Missing Body Background

Posted: Wed Sep 16, 2009 10:08 pm
by prototech
In common.css, find:

Code: Select all

#wrap {
padding: 8px;
margin: 0px auto;
width: 800px;
text-align:left;
/* background-color:#FFFFFF; */
/* border: 2px solid #000000; */
}
Change to:

Code: Select all

#wrap {
padding: 8px;
margin: 0px auto;
width: 800px;
text-align:left;
background-color:#FFFFFF; 
 border: 2px solid #000000; 
}
Refresh your theme.

Re: Missing Body Background

Posted: Wed Sep 16, 2009 10:43 pm
by i10179
Thank you mate.