Page 1 of 1

[SOLVED]allignment problem

Posted: Sun May 09, 2010 9:47 pm
by squeek
hi, i am using a custom style but i seem to be having some problems with allignment. in firefox it all looks great but when i view it with IE everything seems to be all over the the left hand side of the screen and i really cant figure out why. any help would be very welcome. you can see the page here http://www.whatsmyfuture.co.uk/

im trying to get it to all work the same as in firefox. thanks

Re: allignment problem

Posted: Sun May 09, 2010 11:13 pm
by PlanetStyles.net
It's being caused by this code being right at the top of your page source:

Code: Select all

<script type="text/javascript"> 
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");
document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));
</script>
<script type="text/javascript">
try {
var pageTracker = _gat._getTracker("UA-15805244-1");
pageTracker._trackPageview();
} catch(err) {}</script>
That code "should" be in overall_footer.html, right before the closing </body> tag. Interestingly the code doesn't appear in your overall_header file, did you add it through Admin Panel?

Re: allignment problem

Posted: Sun May 09, 2010 11:30 pm
by squeek
thats got it working again super, i would never have thought about that causing the problem and i have been trying to fix it for days. i added it to the top of the index_body.html file but now i placed it where you mentioned. im very greatful for your help, i was all out of ideas. thanks once again :)