Problem with viewforum_body.html file

For support and discussion related to templates, themes, and imagesets in phpBB 3.0.
Ideas Centre
Locked
User avatar
uk_martin
Registered User
Posts: 161
Joined: Fri Nov 08, 2002 10:02 am

Problem with viewforum_body.html file

Post by uk_martin » Sun Feb 06, 2011 7:32 pm

Hi

I wonder if anyone can help please? I have a problem with the viewforum_body file. Sometimes it works - e.g. http://www.brummiesfans.com/main/viewforum.php?f=14 and sometimes it doesn't - e.g. http://www.brummiesfans.com/main/viewforum.php?f=10

As you can see, the problem is that sometimes at the bottom of the page, some div's seem to "escape" from the containing border.

Does anyone know how to cure this please?

Thanks in advance

Martin

User avatar
prototech
Former Team Member
Posts: 5406
Joined: Mon Mar 19, 2007 2:04 pm
Location: Southern California

Re: Problem with viewforum_body.html file

Post by prototech » Wed Feb 09, 2011 11:56 pm

In viewforum_body.html, find:

Code: Select all

<!-- ENDIF -->
</div>
Change to :

Code: Select all

</div>
<!-- ENDIF -->
Purge your cache in the ACP.
Need help with MOD/style installations or other phpBB problems? Contact me for a quote.

User avatar
uk_martin
Registered User
Posts: 161
Joined: Fri Nov 08, 2002 10:02 am

Re: Problem with viewforum_body.html file

Post by uk_martin » Thu Feb 10, 2011 12:37 am

Thanks protech, but that hasn't changed anything. :(

User avatar
prototech
Former Team Member
Posts: 5406
Joined: Mon Mar 19, 2007 2:04 pm
Location: Southern California

Re: Problem with viewforum_body.html file

Post by prototech » Thu Feb 10, 2011 1:15 am

The file still looks the same from what I can tell.
Need help with MOD/style installations or other phpBB problems? Contact me for a quote.

Locked

Return to “[3.0.x] Styles Support & Discussion”