Page 1 of 1

Header site_logo

Posted: Wed Nov 21, 2012 12:08 pm
by Cypriotmatrix
Just wondering how I can adjust the spacing above my site logo to be equal spacing as it is below the site logo.

Strangely enough, the spacing is the same for both prosilver and Prosilver_se styles, so I presume it has nothing to do with the template files (?).

www.cyprus-forum.net

Re: Header site_logo

Posted: Wed Nov 21, 2012 9:11 pm
by PlanetStyles.net
Hi :)
Cypriotmatrix wrote:Strangely enough, the spacing is the same for both prosilver and Prosilver_se styles, so I presume it has nothing to do with the template files (?).
That would be because prosilver and prosilver_se both share the majority of CSS. :)

To solve your problem, open: /styles/prosilver/theme/common.css

Find:

Code: Select all

#logo {
	float: left;
	width: auto;
	padding: 10px 13px 0 10px;
}
Replace with:

Code: Select all

#logo {
	float: left;
	width: auto;
	padding: 0 13px 10px 10px;
}
Find:

Code: Select all

h1 {
	/* Forum name */
	font-family: "Trebuchet MS", Arial, Helvetica, sans-serif;
	margin-right: 200px;
	color: #FFFFFF;
	margin-top: 15px;
	font-weight: bold;
	font-size: 2em;
}
Remove:

Code: Select all

margin-top: 15px;
Let us know if you run into any issues. :)

Re: Header site_logo

Posted: Thu Nov 22, 2012 10:20 am
by Cypriotmatrix
this is the code I have in Common.css:

Code: Select all

h1 {
	/* Forum name */
	font-family: "Trebuchet MS", Arial, Helvetica, sans-serif;
	margin-right: 200px;
	color: #FFFFFF;
	font-weight: bold;
	font-size: 2em;
}
And I changed:

Code: Select all

    #logo {
       float: left;
       width: auto;
       padding: 10px 13px 0 10px;
    }
To:

Code: Select all

    #logo {
       float: left;
       width: auto;
       padding: 0 13px 10px 10px;
    }
But that has made no difference.

Re: Header site_logo

Posted: Thu Nov 22, 2012 10:30 am
by 5hocK
Did you refresh the theme or purge the cache afterwards?

Re: Header site_logo

Posted: Thu Nov 22, 2012 10:47 am
by Cypriotmatrix
5hocK wrote:Did you refresh the theme or purge the cache afterwards?
I refreshed theme but I did not purge the chache.

I will try it now. :)

Re: Header site_logo

Posted: Thu Nov 22, 2012 10:50 am
by Cypriotmatrix
5hocK wrote:Did you refresh the theme or purge the cache afterwards?
Well I did that now but no go, unfortunately.