How to set prosilver as default with no ACP

For support and discussion related to templates, themes, and imagesets in phpBB 3.0.
Get Involved
Locked
Carcrazy
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Aug 29, 2007 5:10 am

How to set prosilver as default with no ACP

Post by Carcrazy »

Does anyone know how I can set prosilver as the default style on my forum, if I can't access the ACP due to a style error? Any help is appreciated... thanks! :P
User avatar
NightSky
Registered User
Posts: 106
Joined: Wed Jul 11, 2007 11:19 am

Re: How to set prosilver as default with no ACP

Post by NightSky »

Sorry can't really help you with setting up prosilver as a default style manually.

What error do you get? Did you upgraded you board before this error? If yes then you have to upload an updated version of you style! If there is no updated version for your style then this could help you http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 6&t=584922
Carcrazy
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Aug 29, 2007 5:10 am

Re: How to set prosilver as default with no ACP

Post by Carcrazy »

Oh yeah, it's running RC5. I think the problem may be that the style was edited to be RC7 compatible, but whenever I tried to update it I got an error. (As usual with RC7 installs for me)
User avatar
Raimon
Former Team Member
Posts: 12088
Joined: Tue May 30, 2006 5:31 pm
Location: Netherlands
Name: Raimon Meuldijk
Contact:

Re: How to set prosilver as default with no ACP

Post by Raimon »

Hello,
Have you already followed this fix?
Need phpBB installation, extenstions, Styles or integrate phpBB with you website?
Contact me for fair prices and good service!
Locked

Return to “[3.0.x] Styles Support & Discussion”