Page 2 of 2

Re: Add online/offline image to prosilver

Posted: Sat Jan 05, 2008 7:05 am
by prototech
Erm.. does it work now? If not, can you provide a test account?

Re: Add online/offline image to prosilver

Posted: Sat Jan 05, 2008 7:12 am
by SwapsRulez
Glenn I wrote:Did you go to the ACP --> Styles --> Imagesets --> Edit your style --> then use the "select image" menu to select "User Offline [ en ]"

Then select your image in the second drop down menu.
Tried you way also... & selected that image for the offline...
also purged the cache, refreshed theme,template & imageset, deleted browsers cache & cookies.... but still its not displaying...

Actually... what is the actual path where to store both images...
  1. imageset
  2. imageset/en
  3. theme/images
  4. theme/images/en
Please answer... :cry:

Re: Add online/offline image to prosilver

Posted: Sat Jan 05, 2008 7:14 am
by SwapsRulez
prototech wrote:Erm.. does it work now? If not, can you provide a test account?
do lemme tell on MSN IM or yahoo IM when you've completed working in admin CP...

Re: Add online/offline image to prosilver

Posted: Sat Jan 05, 2008 10:44 am
by guyskankrye
Is there a way to make this appear OVER TOP of the avatar?

Re: Add online/offline image to prosilver

Posted: Sat Jan 05, 2008 10:55 am
by prototech
Both the online as well as the offline image, or just the offline? Are you planning on using your own image?... otherwise it's going to look quite funky. :P

Re: Add online/offline image to prosilver

Posted: Wed Jan 09, 2008 2:51 pm
by guyskankrye
Both. I would want the images to remain in the same location but if someones avatar expands over to the Online image I would want it to show on top of the avater.

Re: Add online/offline image to prosilver

Posted: Mon Jun 06, 2011 8:03 pm
by Phenom75
Like this modification.

Could anybody make an "Inactive" with blue letters like this:

Image

Instead of offline it should say inactive and one that says inactief (Dutch language)

Re: Add online/offline image to prosilver

Posted: Sun Sep 18, 2016 1:09 pm
by eunaumtenhoid
hOW ADD on 3.1?

Re: Add online/offline image to prosilver

Posted: Tue Sep 20, 2016 11:04 am
by Mick
You need an extension for 3.1.

Re: Add online/offline image vs. text (prosilver)

Posted: Tue Sep 20, 2016 11:28 am
by Talk19Zehn
Hi eunaumtenhoid, please test perhaps this extension for 3.1.x:
The status on-, offline is output as a text-format, it has been written in February 2015.
http://reyno41.bplaced.net/phpbb/viewtopic.php?p=252#p252

In February 2015, the tests for phpBB 3.1.5 (Prosilver) been successful by myself.

If you want, check this way.

Regards