Page 1 of 1

Problem with AcidTech

Posted: Fri Feb 01, 2008 8:58 pm
by Heruost
I´m trying to use tihs template but user can´t post if he/she are using this template.... Anyone knows why?

Re: Problem with AcidTech

Posted: Fri Feb 01, 2008 9:07 pm
by Heruost
You can´t the buttons "Post Reply" e "post new topic" when I instaled the template....

Re: Problem with AcidTech

Posted: Fri Feb 01, 2008 9:17 pm
by nico66s
probably you haven't installed your language's imageset.

Re: Problem with AcidTech

Posted: Fri Feb 01, 2008 9:49 pm
by Heruost
But I have.. I downloaded the pack for "pt-br" e put it in the imageset diretory....

Re: Problem with AcidTech

Posted: Fri Feb 01, 2008 9:54 pm
by Brf
did you put them in the /imageset directory, or in the /imageset/pt-br/ directory?

Re: Problem with AcidTech

Posted: Fri Feb 01, 2008 9:57 pm
by Heruost
Brf wrote:did you put them in the /imageset directory, or in the /imageset/pt-br/ directory?
/imageset/pt-br/ - Why?

Re: Problem with AcidTech

Posted: Fri Feb 01, 2008 10:47 pm
by Heruost
I discover that the problem is with the language. When I put English as langugue, the template works well. Why? I put the pt-br files in the acidtech/imagest/pt-br/ - Isn´t it correct?

And in the Admin log says this:

"Imageset misses “pt_br” localisation
» AcidTech"

Re: Problem with AcidTech

Posted: Fri Feb 01, 2008 11:04 pm
by Heruost
I resolved the problem. The system needs a "pt_br" directory e not a pt-br directory, as come in the zip.