[2.0.6] Custom Title MOD

The cleanup is complete. This forum is now read only.
Post Reply
Ivan Dark Sith
Registered User
Posts: 3
Joined: Tue Nov 18, 2003 12:55 pm
Location: Bologna
Contact:

Post by Ivan Dark Sith » Tue Nov 18, 2003 1:03 pm

It work great!

1 problem only: if I change my profile and I don't write my custom Title, it disappear from ma profile and I had to put it once more.

Can I change the setting to resolve the problem??

Aexoden
Registered User
Posts: 364
Joined: Mon Jan 14, 2002 1:18 am
Location: Medical Lake, WA
Name: Jason Lynch
Contact:

Post by Aexoden » Tue Nov 18, 2003 5:55 pm

Is it saving it at all? If not, did you run title_install.php? Otherwise, it's likely a missed line in usercp_register.php.

DarkSquall
Registered User
Posts: 53
Joined: Wed Nov 12, 2003 1:06 pm
Contact:

Post by DarkSquall » Wed Nov 19, 2003 9:48 am

yeah, i've checked everything but it seems to have done nothing whatsoever to my site..

Emberem
Registered User
Posts: 98
Joined: Fri Aug 08, 2003 11:17 am
Location: UK
Contact:

Post by Emberem » Wed Nov 19, 2003 10:45 am

I installed this with easymod and it installed it on my current other themes as well which was nice as I wasn't expecting it. My forum members are having a lot of fun with this mod as well as myself so thanks to the author for such a fun mod. :D

DarkSquall
Registered User
Posts: 53
Joined: Wed Nov 12, 2003 1:06 pm
Contact:

Post by DarkSquall » Wed Nov 19, 2003 10:46 am

i cant understand this. If i go to my admin panel and look up a user there is a bit for them to put in a custom title.

But if the users go to their profile there is no such fields!

Any ideaS??

romans1423
Registered User
Posts: 1552
Joined: Sat Nov 02, 2002 4:44 pm
Location: Connersville, IN
Name: Rick Beckman
Contact:

Post by romans1423 » Wed Nov 19, 2003 11:01 am

DarkSquall: Either profile_edit_body.tpl is edited wrong (or its corresponding PHP file in includes/ ).... Or the user hasn't reached the limits set in Admin Panel->General Config.

That's all I can think of, anyway.

DarkSquall
Registered User
Posts: 53
Joined: Wed Nov 12, 2003 1:06 pm
Contact:

Post by DarkSquall » Wed Nov 19, 2003 11:41 am

romans1423 wrote: DarkSquall: Either profile_edit_body.tpl is edited wrong (or its corresponding PHP file in includes/ ).... Or the user hasn't reached the limits set in Admin Panel->General Config.

That's all I can think of, anyway.


Well, it cannot be that..as i just used easymod this time and it did it fine.

I went to my admin panel and config and set days reg to: 1 and no. posts to: 1

saved that and it still aint showing!

Any other ideas as this sucks bad..

Zoombini
Registered User
Posts: 128
Joined: Fri Apr 04, 2003 6:51 pm
Location: In front of my PC.

Post by Zoombini » Wed Nov 19, 2003 2:53 pm

It would be nice to be able to eable the mod on a "per user" basis for the number of days/posts etc rather than globally.

Perhaps with the option to also turn it off at a set # of posts/date.
No longer bothering with forums.
Too much hassle.

Ivan Dark Sith
Registered User
Posts: 3
Joined: Tue Nov 18, 2003 12:55 pm
Location: Bologna
Contact:

Post by Ivan Dark Sith » Wed Nov 19, 2003 5:08 pm

Aexoden wrote: Is it saving it at all? If not, did you run title_install.php? Otherwise, it's likely a missed line in usercp_register.php.


The Forum save the information about the title, every time it appears under my Nick.

But when i try to modificate my profile the form "custom title" is empty and i have to write it again.

Nothing terrible, just a little little problem, the mod itself is perfect

Forget about it, really is not a problem!

(and forgive once more my bad english...)

Aexoden
Registered User
Posts: 364
Joined: Mon Jan 14, 2002 1:18 am
Location: Medical Lake, WA
Name: Jason Lynch
Contact:

Post by Aexoden » Wed Nov 19, 2003 5:22 pm

DarkSquall wrote: i cant understand this. If i go to my admin panel and look up a user there is a bit for them to put in a custom title.

But if the users go to their profile there is no such fields!

Any ideaS??

Do you have a required number of days or posts set? Did all the users somehow get their custom title status set to disabled? Otherwise, I can only think that something was left out of usercp_register.php or profile_add_body.tpl.

Zoombini
Registered User
Posts: 128
Joined: Fri Apr 04, 2003 6:51 pm
Location: In front of my PC.

Post by Zoombini » Wed Nov 19, 2003 10:41 pm

Is it that the custom title is set at disabled by default?

Thereby the user will not see it?
No longer bothering with forums.
Too much hassle.

Aexoden
Registered User
Posts: 364
Joined: Mon Jan 14, 2002 1:18 am
Location: Medical Lake, WA
Name: Jason Lynch
Contact:

Post by Aexoden » Thu Nov 20, 2003 3:12 am

Zoombini wrote: Is it that the custom title is set at disabled by default?

Thereby the user will not see it?

By default, it's set to "Based on registration date and posts"... which means that a user will see his or her title if he meets the posts and days criteria you set in the admin panel.

Dramatic1
Registered User
Posts: 8
Joined: Thu Nov 20, 2003 3:39 pm

Post by Dramatic1 » Thu Nov 20, 2003 9:30 pm

Trying to install a mod using easy mod. it was a mod to put in a custom title... Now I can't view topics any longer!!!

Getting the following error:

SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_custom_title' in 'field list'

SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_custom_title, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 75 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15

Line : 393
File : /home/****/public_html/cgi-bin/phpBB2/viewtopic.php

(*** to protect site security)

I tried running the install file, but I got a server error when I did. HELP!!

Aexoden
Registered User
Posts: 364
Joined: Mon Jan 14, 2002 1:18 am
Location: Medical Lake, WA
Name: Jason Lynch
Contact:

Post by Aexoden » Thu Nov 20, 2003 11:36 pm

Well, the problem is because title_install.php hasn't run properly. What kind of error are you getting?

Dramatic1
Registered User
Posts: 8
Joined: Thu Nov 20, 2003 3:39 pm

Post by Dramatic1 » Fri Nov 21, 2003 1:31 pm

Nevermind... I got it to work, now...

Is there any way to get it to work with other templates?

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Cleanup”