Page 1 of 5

[2.0.6] Rank Images Display Multi. Times

Posted: Tue Aug 19, 2003 1:51 am
by Extensions Robot
MOD Name: Rank Images Display Multi. Times
Author: arrows10
MOD Description: This mod will allow the admin to display a image for the rank multi. times.


MOD Version: 1.0.5


Download File: rank_image_mutli_times_v1_0_5.zip
File Size: 55046 Bytes

Posted: Thu Oct 30, 2003 11:11 pm
by wGEric
MOD Validated/Released

Great MOD! Makes it so you can create new rank images with old images you have lying around.

Posted: Fri Oct 31, 2003 12:43 am
by drumstix42
Very nice. I like it as well.

Installed easily. And easily customizable.

Posted: Fri Oct 31, 2003 3:54 am
by drumstix42
Wondering if you've ever seen/used
Ptirhiik - RPGnet-fr's Rank Page.

It's basically a seperate page you can install on your forums that shows Ranks/Special Ranks, along with ther users with them, and the image.

Problem is I can't figure out how to get the multiplie images to work on this page. If you need I can give you a link to it.

Thanx for any input :)

Posted: Fri Oct 31, 2003 9:34 am
by quentin
yeah very cool. I've been usgin it for a while, allows for only one rank image used, this way only one has to be changed in case of a style change, and there is virtually no limit on the number of "ranks" displayed.
Also makes the amount to be downloaded lower (well not that much but anything is good to take).

Quentin

Posted: Fri Oct 31, 2003 10:08 am
by Zoombini
Is there a demo of this anywhere please?

Posted: Fri Oct 31, 2003 1:11 pm
by piertiong
Zoombini wrote: Is there a demo of this anywhere please?


i'm using it at my site(my signature).

Posted: Sat Nov 01, 2003 4:24 pm
by arrows10
drumstix42 wrote: Wondering if you've ever seen/used
Ptirhiik - RPGnet-fr's Rank Page.

It's basically a seperate page you can install on your forums that shows Ranks/Special Ranks, along with ther users with them, and the image.

Problem is I can't figure out how to get the multiplie images to work on this page. If you need I can give you a link to it.

Thanx for any input :)


give me a link to the mod u are talking about and ill help get it working :-)

Posted: Sun Nov 02, 2003 2:39 am
by drumstix42
Thanx for the response.

Here's a link:
http://rpgnet.clanmckeen.com/demo/viewtopic.php?t=87

*edit* Ohhh. on these boards too, didn't notice :roll:
http://phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=97259

Posted: Sun Nov 02, 2003 9:28 pm
by dictator
i have some troubles:

Couldn't update/insert into ranks table

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'rank_mal' in 'field list'

UPDATE phpbb_ranks SET rank_title = 'testing', rank_special = 0, rank_min = 40, rank_image = 'images/star.gif', rank_mal = 2 WHERE rank_id = 4

Line : 197
File : /home/virtual/site8/fst/home/delfinai/public_html/forum/admin/admin_ranks.php

Posted: Mon Nov 03, 2003 2:51 am
by arrows10
drumstix42 wrote: Thanx for the response.

Here's a link:
http://rpgnet.clanmckeen.com/demo/viewtopic.php?t=87

*edit* Ohhh. on these boards too, didn't notice :roll:
http://phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=97259


ok give me a day and i should have it working for u
dictator wrote: i have some troubles:

Couldn't update/insert into ranks table

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'rank_mal' in 'field list'

UPDATE phpbb_ranks SET rank_title = 'testing', rank_special = 0, rank_min = 40, rank_image = 'images/star.gif', rank_mal = 2 WHERE rank_id = 4

Line : 197
File : /home/virtual/site8/fst/home/delfinai/public_html/forum/admin/admin_ranks.php


u forgot to run one of the sql statments re-run them and let me know

Posted: Mon Nov 03, 2003 7:46 pm
by dictator
sorry but i still don't understand what is wrong :oops:
i did everything what was said in installation faile
what do you suqest me to do :?:

Posted: Mon Nov 03, 2003 8:24 pm
by morpheus2matrix
dictator wrote: sorry but i still don't understand what is wrong :oops:
i did everything what was said in installation faile
what do you suqest me to do :?:


in phpMyadmin, run this request :

Code: Select all

ALTER TABLE phpbb_ranks ADD `rank_mal` tinyint(2) unsigned NOT NULL default '1' AFTER rank_image;
:wink:

Posted: Tue Nov 04, 2003 12:57 am
by dsiewuk
need help!!

i have added the codes and it works and everything. but there is a big problems. i think i might have messed up the viewtopic.php because after the rank images is added, the rect.gif sits right next to my avatar. looks like it's on the same line or table as the avatar, unlike aligning it to be right below the rank title. i tried to make a '<br />' tag but it doesn't work, sorry i'm a newbie in this.

Code: Select all

				$poster_rank = $ranksrow[$j]['rank_title'];
				$rank_image = $ranksrow[$j]['rank_image']; 
				$rank_mal = $ranksrow[$j]['rank_mal']; 

Posted: Tue Nov 04, 2003 1:22 am
by arrows10
dsiewuk wrote: need help!!

i have added the codes and it works and everything. but there is a big problems. i think i might have messed up the viewtopic.php because after the rank images is added, the rect.gif sits right next to my avatar. looks like it's on the same line or table as the avatar, unlike aligning it to be right below the rank title. i tried to make a '<br />' tag but it doesn't work, sorry i'm a newbie in this.

Code: Select all

				$poster_rank = $ranksrow[$j]['rank_title'];
				$rank_image = $ranksrow[$j]['rank_image']; 
				$rank_mal = $ranksrow[$j]['rank_mal']; 


this seems to happen alot i believe its a missing <br> in the org php code in the viewtopic.tpl and a <br> after {postrow.RANK_IMAGE}
altho u shouldnt have to do this as in the new line of code in the viewtopic.php file it already has the <br> in it let me know if this helps