Page 55 of 62

Posted: Sun Feb 25, 2007 1:56 am
by SJ MAC
I just installed this mod with easy mod, its working fine but Im using the Alexis2 theme and its stretched the footer of my index page and Im not sure how to fix this, can anyone help me out?

Ive looked at the alter files I cant see anything thats done this but I dont know too much about how all this code works.

altered files=

admin/admin_board.php
index.php
language/lang_english/lang_admin.php
language/lang_english/lang_main.php
templates/alexis2/admin/board_config_body.tpl
templates/alexis2/index_body.tpl
templates/subSilver/admin/board_config_body.tpl
templates/subSilver/index_body.tpl

*EDIT - SORRY PROBLEM FIXED THIS MOD JUST CLASHED WITH ANOTHER MOD I HAD INSTALLED.

Posted: Sun Feb 25, 2007 5:58 am
by BuffettWorld
anky wrote: I cant under stand the very first step...how dumb i am :x

#
#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
INSERT INTO phpbb_config ( config_name, config_value ) VALUES ('topics_on_index', '10');


If your host has phpMyAdmin you can do it that way. Go into it and select the database for your forum, then click SQL and then copy and paste the SQL in and hit go

Posted: Tue Feb 27, 2007 2:44 am
by inferno5
Just have to say: Excellent Mod 8)

It was all I was looking for. I would have to create it if it wasn't available but thanks to you...

Looks great on my website which is Live: http://www.funfreezone.com

Re: Putting it all together.

Posted: Thu Mar 01, 2007 12:28 pm
by nicola1982
sjj1805 wrote:
To have the scrolling Active Topics at the top of the Forum

You have to paste this code:

<table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline" height="100%">
<tr>
<td class="catHead" height="28"><a name="login"></a><span class="cattitle">{MARQUEE_TOPIC}</span></td>
</tr>
<tr>
<td class="row1" valign="top"><span class="gen">
<marquee id="recent_topics" behavior="scroll" direction="up" height="100" scrolldelay="100" scrollamount="2">
<table cellpadding="4" cellSpacing="1" width="100%">
<!-- BEGIN marqueerow -->
<tr valign="top">
<td class="row2" vAlign="center" align="middle" width="20">
<img src="{marqueerow.FOLD_URL}">
</td>
<td class="row2" width="352">
<span class="forumlink"><a href="{marqueerow.TOPIC_URL}" onMouseOver="document.all.recent_topics.stop()" onMouseOut="document.all.recent_topics.start()">{marqueerow.TOPIC_TITLE}</a></span>
<span class="gensmall"><br /></span>
</td>
<td class="row2" vAlign="center" align="middle" width="78">
<span class="gensmall"><a href="{marqueerow.USER_PROF}" onMouseOver="document.all.recent_topics.stop()" onMouseOut="document.all.recent_topics.start()">{marqueerow.USERNAME}</a></span>
</td>
<td class="row2" vAlign="center" noWrap align="middle" width="100">
<span class="gensmall">{marqueerow.POST_DATE}</span>
</td>
</tr>
<!-- END marqueerow -->
</table>
</marquee>
</td>
</tr>
</table>


Immediately AFTER This bit of code at the top of index_body.tpl

<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2" border="0" align="center">
<tr>
<td align="left" valign="bottom"><span class="gensmall">
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
{LAST_VISIT_DATE}<br />
<!-- END switch_user_logged_in -->
{CURRENT_TIME}<br /></span><span class="nav"><a href="{U_INDEX}" class="nav">{L_INDEX}</a></span></td>
<td align="right" valign="bottom" class="gensmall">
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<a href="{U_SEARCH_NEW}" class="gensmall">{L_SEARCH_NEW}</a><br /><a href="{U_SEARCH_SELF}" class="gensmall">{L_SEARCH_SELF}</a><br />
<!-- END switch_user_logged_in -->
<a href="{U_SEARCH_UNANSWERED}" class="gensmall">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a></td>
</tr>
</table>


EasyMod will have placed it down the bottom so just cut and paste.



Just seen this and would like to add it to my forum, i dont understand where the 2nd part of the code goes though! Any help would be much appreciated. Im still learnin all this! TIA

Posted: Thu Mar 01, 2007 5:26 pm
by Pollywog_uk
I've been using this mod on my forum http://forum.pollywog.co.uk/ but have just today upgraded the forum to version 2.0.22 and now this mod doesn't work. How can I get it to work again on the new forum version?

Posted: Fri Mar 02, 2007 6:56 pm
by Pollywog_uk
it's ok I managed to sort it :)

Posted: Sat Mar 03, 2007 1:37 am
by miscbyproduct
RMcGirr83 wrote: The number of posts to show can be changed in the ACP. To restrict the mod to a certain category...in index.php

FIND

Code: Select all

$sql = "SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_last_post_id, t.forum_id, t.topic_type, t.topic_status, p.post_id, p.poster_id, 
	p.post_time, u.user_id, u.username, u.user_lastvisit 
	FROM " . TOPICS_TABLE . " t, " . FORUMS_TABLE . " f, " . POSTS_TABLE . " p, " . USERS_TABLE . " u 
	WHERE t.forum_id IN " . $auth_view_forum_sql . " AND t.topic_id = p.topic_id 
	AND f.forum_id = t.forum_id 
AFTER ADD

Code: Select all

AND f.cat_id = yourcatid_here
change youcatid_here to the corresponding category number for the threads you want from there.




"To restrict the mod to a certain category...in index.php "...
(just a idea)
perhaps you could code in a text box in ACP for this?
even nicer would be a feature to allow ordering of (3?)multiple categories.

Posted: Sun Mar 04, 2007 9:52 am
by monolegis
SJ MAC wrote: I just installed this mod with easy mod, its working fine but Im using the Alexis2 theme and its stretched the footer of my index page and Im not sure how to fix this, can anyone help me out?

Ive looked at the alter files I cant see anything thats done this but I dont know too much about how all this code works.

altered files=

admin/admin_board.php
index.php
language/lang_english/lang_admin.php
language/lang_english/lang_main.php
templates/alexis2/admin/board_config_body.tpl
templates/alexis2/index_body.tpl
templates/subSilver/admin/board_config_body.tpl
templates/subSilver/index_body.tpl

*EDIT - SORRY PROBLEM FIXED THIS MOD JUST CLASHED WITH ANOTHER MOD I HAD INSTALLED.


How did you fix this. This is exactly what happens to my page too. I'm using nosebleed template.

It looks just fine in IE and konqueror, but not in firefox and opera.

You can see the mod in action at http://www.wolcan.org.

And yes, I gave it another try since so many run this sucsessfully.

Latest Topic On Index SQL question

Posted: Wed Mar 07, 2007 10:07 pm
by Ish
I just added the "last 10 topics" scrolling mod to my forum. I just have one question. Where do I place the SQL statement?? Can anybody help me? I'm running a mysql db. Thanks.

INSERT INTO phpbb_config ( config_name, config_value ) VALUES ('topics_on_index', '10');

Last 10 topics mod

Posted: Wed Mar 07, 2007 10:14 pm
by Ish
Wait a minute, I think I just need to go into MySQL and run the command to insert the new values. Is this right?

Posted: Thu Mar 08, 2007 4:42 pm
by Tarheel Ed
SJ MAC wrote:
I just installed this mod with easy mod, its working fine but Im using the Alexis2 theme and its stretched the footer of my index page and Im not sure how to fix this, can anyone help me out?

Ive looked at the alter files I cant see anything thats done this but I dont know too much about how all this code works. *EDIT - SORRY PROBLEM FIXED THIS MOD JUST CLASHED WITH ANOTHER MOD I HAD INSTALLED.

monolegis wrote:
How did you fix this. This is exactly what happens to my page too. I'm using nosebleed template.


I seem to be having the same trouble. If I run the default subsilver style the mod works great... if I change it over to my darkbrown theme, the mod works just as good, but it stretches on to the bottom of the window, covering all the 'new posts' 'no posts' 'locked posts', as well as all the copyright info... i tried changing the attributes of the table but it didnt have any effect... this is my first mod, and I NEARLY had it right off the bat! LOL.... but not quite

any suggestions?

http://www.tarheelcigars.com/forum/index.php

Posted: Thu Mar 08, 2007 11:15 pm
by digitalmoe
Yegor wrote: if you want your topic links to link to the last post in the topic (this is handy if you have a multi-page thread) repalce the 'TOPIC_URL' in index.php with this:

Code: Select all

'TOPIC_URL' => append_sid($phpbb_root_path . 'viewtopic.'.$phpEx.'?'.POST_POST_URL.'='.$row[$i]["topic_last_post_id"]). '#' . $row[$i]['topic_last_post_id'] , 


THANK YOU SO MUCH FOR THIS LINE OF CODE, IV SEARCHED THE ENTIRE TOPIC TRYING TO FIND THIS....NEARLY 50 PAGES!!!

Please visit my board at www.urbanbangla.com any feedback would be great. thank you

Mod on the top...

Posted: Fri Mar 09, 2007 9:11 pm
by eddysocer
Hi,

I just installed the mod, it is great. Can you tell me how to make it appear in the upper part of the site instead of in the bottom?, I've seen it that way in some of your forums.

Thanks.

Ed.

Re: [2.0.15] Latest active topics on index

Posted: Wed Mar 28, 2007 5:42 pm
by Remote_Control
I noticed an issue where if you clicked on the posters name in the last 10 topics table, it wouldnt take you to that users profile. I found the error in the code and fixed it. This fixed error is posted below. The error is in the index.php page.

Change this:

Code: Select all

	'USER_PROF' => append_sid($phpbb_root_path . 'profile.'.$phpEx.'?mode=viewprofile$amp;u='.$row[$i]["user_id"]), 
To this:

Code: Select all

	'USER_PROF' => append_sid($phpbb_root_path . 'profile.'.$phpEx.'?mode=viewprofile&u='.$row[$i]["user_id"]), 

Re: [2.0.15] Latest active topics on index

Posted: Wed Mar 28, 2007 5:54 pm
by nicola1982
Can anyone help?