[2.0.6] Post icons

The cleanup is complete. This forum is now read only.

Rating:

Excellent!
34
60%
Very Good
12
21%
Good
3
5%
Fair
3
5%
Poor
5
9%
 
Total votes: 57

User avatar
littlepaws
Registered User
Posts: 353
Joined: Thu Mar 30, 2006 10:40 pm

Help with this part of mod!!

Post by littlepaws » Fri Sep 08, 2006 11:01 pm

NEED HELP TO IMPLEMENTING THIS INTO VIEWFORUM_BODY.TPL

Code: Select all

#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
# this is a partial search : the full line is longer
#
  <table
	<tr>
	  <th colspan="2"
#
#-----[ IN-LINE FIND ]---------------------------------------- 
#
colspan="2"
#
#-----[ IN-LINE REPLACE WITH ]--------------------------------
#
colspan="3"
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
# this is a partial search : the full line is longer
#
	  <td class="row1" width="100%"><span class="topictitle">
#
#-----[ BEFORE, ADD ]-----------------------------------------
#
	  <td class="row1" align="center" valign="middle" width="20">{topicrow.ICON}</td>
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
# this is a partial search : the full line is longer
#
	<!-- BEGIN switch_no_topics -->
	<tr> 
	  <td class="row1" colspan="6"
#
#-----[ IN-LINE FIND ]---------------------------------------- 
#
colspan="6"
#
#-----[ IN-LINE REPLACE WITH ]--------------------------------
#
colspan="7"
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
# this is a partial search : the full line is longer
#
	<!-- END switch_no_topics -->
	<tr> 
	  <td class="catBottom"
#
#-----[ IN-LINE FIND ]---------------------------------------- 
#
colspan="6"
#
#-----[ IN-LINE REPLACE WITH ]--------------------------------
#
colspan="7"
#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]--------------------------------
#
# EoM
INTO THE FOLLOWING viewforum_body.tpl

Code: Select all

<!-- Defines clickable area for the go back button in the right end of box panels -->
<map name="go_back">
  <area shape="circle" coords="23,17,8" href="{U_INDEX}">
</map>

<form method="post" action="{S_POST_DAYS_ACTION}">
  <table width="100%" cellspacing="2" cellpadding="2" border="0" align="center">
	<tr> 
	  <td align="right" valign="bottom" nowrap="nowrap" colspan="2"><span class="gensmall"><b>{L_MODERATOR}: {MODERATORS}&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;{LOGGED_IN_USER_LIST}</b></span></td>
	  <td align="right" valign="bottom" width="150"><span class="gensmall"><span class="gensmall"><a href="{U_MARK_READ}">{L_MARK_TOPICS_READ}</a></span></td>
	</tr>
	<tr> 
	  <td align="left" valign="middle" width="50"><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}"><img src="{POST_IMG}" border="0" alt="{L_POST_NEW_TOPIC}" /></a></td>
	  <td align="left" valign="middle" class="nav" width="100%"><span class="nav">&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="{U_INDEX}" class="nav">{L_INDEX}</a> &raquo; <a class="nav" href="{U_VIEW_FORUM}">{FORUM_NAME}</a></span></td>
	  <td align="right" valign="bottom" class="nav" nowrap="nowrap" width="150"><b>{PAGINATION}</b></span></td>
	</tr>
  </table>

  
  			<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                <tr> 
                  <td valign="top" class="box_content">
				  
				  	<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                      <tr> 
                        <td class="box_forum_panel_left"><img src="templates/JustFooty/images/spacer.gif" alt="." width="1" height="1"></td>
                        <td class="box_panel_center"><span class="box_title"><a href="{U_VIEW_FORUM}">{FORUM_NAME}</a></span></td>
                        <td width="36" class="box_forum_panel_right"><img src="templates/JustFooty/images/box_forum_panel_right.jpg" alt="Index" width="36" height="28" border="0" usemap="#go_back"></td>
                      </tr>
                    </table>
					
                    <table width="100%" border="0" cellpadding="5" cellspacing="0" class="stdtable">
                      <tr> 
                        <td colspan="2" class="table_forum_col_desc" align="center" nowrap>&nbsp;{L_TOPICS}&nbsp;</td>
                        <td class="table_forum_col_desc" width="50" align="center" nowrap>&nbsp;{L_REPLIES}&nbsp;</td>
                        <td class="table_forum_col_desc" width="50" align="center" nowrap>&nbsp;{L_AUTHOR}&nbsp;</td>
                        <td class="table_forum_col_desc" width="50" align="center" nowrap>&nbsp;{L_VIEWS}&nbsp;</td>						
                        <td class="table_forum_col_desc" width="150" align="center" nowrap>&nbsp;{L_LASTPOST}&nbsp;</td>
                      </tr>
  
	<!-- BEGIN topicrow -->
	
                      <tr> 
                        <td class="stdcontent" width="25"><img src="{topicrow.TOPIC_FOLDER_IMG}" width="25" height="25" title="{topicrow.L_TOPIC_FOLDER_ALT}" alt="{topicrow.L_TOPIC_FOLDER_ALT}" /></td>
                        <td class="stdcontent" width="100%">						
							<span class="topictitle">
								{topicrow.NEWEST_POST_IMG}{topicrow.TOPIC_TYPE}<a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a>
							</span>
							
							<span class="gensmall"><br />
								{topicrow.GOTO_PAGE}
							</span>						
						</td>
                        <td class="stdcontent" align="center">
							<p class="forum_replies">
								{topicrow.REPLIES}
                          	</p>
						</td>
                        <td class="stdcontent" align="center">
							<p class="forum_author">
								{topicrow.TOPIC_AUTHOR} 
                          	</p>
						</td>
                        <td class="stdcontent" align="center">
							<p class="forum_views">
								{topicrow.VIEWS}
                          	</p>
						</td>						
                        <td class="stdcontent" nowrap align="center">
							<p class="forum_last_post"> 
								<span class="postdetails">
									{topicrow.LAST_POST_TIME}<br />
									{topicrow.LAST_POST_AUTHOR} {topicrow.LAST_POST_IMG}
								</span>
                          	</p>
						</td>
                      </tr>	

<!-- END topicrow -->
	
	<!-- BEGIN switch_no_topics -->
                      <tr> 
                        <td class="stdcontent" width="100%" colspan="6" align="center">						
							<span class="gen">{L_NO_TOPICS}</span>
						</td>
					  </tr>
	<!-- END switch_no_topics -->
                      <tr> 
                        <td colspan="6" class="table_topic_post_hdiv"></td>
                      </tr>	
						<tr> 
						  <td align="center" valign="middle" colspan="6" height="28" class="viewmode">
						  	<span class="genmed">{L_DISPLAY_TOPICS}:&nbsp;{S_SELECT_TOPIC_DAYS}&nbsp; 
								<input type="submit" class="liteoption" value="{L_GO}" name="submit" />
							</span></td>
						</tr>
					  </table>
  
					</td>
                  <td class="box_shadow_right" valign="top"><div class="box_shadow_right_top"><img src="templates/JustFooty/images/spacer.gif" alt="." width="1" height="1"></div></td>
                </tr>
                <tr> 
                  <td class="box_shadow_bottom" align="left"><div class="box_shadow_bottom_left"><img src="templates/JustFooty/images/spacer.gif" alt="." width="1" height="1"></div></td>
                  <td class="box_shadow_bottom_right"><img src="templates/JustFooty/images/spacer.gif" alt="." width="1" height="1"></td>
                </tr>
              </table>	

  <table width="100%" cellspacing="2" border="0" align="center" cellpadding="2">
	<tr> 
	  <td align="left" valign="middle" width="50"><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}"><img src="{POST_IMG}" border="0" alt="{L_POST_NEW_TOPIC}" /></a></td>
	  <td align="left" valign="middle" width="100%"><span class="nav">&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="{U_INDEX}" class="nav">{L_INDEX}</a> &raquo; <a class="nav" href="{U_VIEW_FORUM}">{FORUM_NAME}</a></span></td>
	  <td align="right" valign="middle" nowrap="nowrap"><span class="gensmall">{S_TIMEZONE}</span><br /><span class="nav">{PAGINATION}</span> 
		</td>
	</tr>
	<tr>
	  <td align="left" colspan="3"><span class="nav">{PAGE_NUMBER}</span></td>
	</tr>
  </table>
</form>

<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr> 
	<td align="right">{JUMPBOX}</td>
  </tr>
</table>

<table width="100%" cellspacing="0" border="0" align="center" cellpadding="0">
	<tr>
		<td align="left" valign="top">
		
		<table cellspacing="3" cellpadding="0" border="0">
			<tr>
				<td width="20" align="left"><img src="{FOLDER_NEW_IMG}" alt="{L_NEW_POSTS}" /></td>
				<td class="gensmall">{L_NEW_POSTS}</td>
				<td>&nbsp;&nbsp;</td>
				<td width="20" align="center"><img src="{FOLDER_IMG}" alt="{L_NO_NEW_POSTS}" /></td>
				<td class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS}</td>
				<td>&nbsp;&nbsp;</td>
				<td width="20" align="center"><img src="{FOLDER_ANNOUNCE_IMG}" alt="{L_ANNOUNCEMENT}" /></td>
				<td class="gensmall">{L_ANNOUNCEMENT}</td>
			</tr>
			<tr> 
				<td class="gensmall"><img src="{FOLDER_LOCKED_NEW_IMG}" alt="{L_NEW_POSTS_LOCKED}" /></td>
				<td class="gensmall">{L_NEW_POSTS_LOCKED}</td>
				<td>&nbsp;&nbsp;</td>
				<td class="gensmall"><img src="{FOLDER_LOCKED_IMG}" alt="{L_NO_NEW_POSTS_LOCKED}" /></td>
				<td class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS_LOCKED}</td>
				<td>&nbsp;&nbsp;</td>
				<td width="20" align="center"><img src="{FOLDER_STICKY_IMG}" alt="{L_STICKY}" /></td>
				<td class="gensmall">{L_STICKY}</td>				
			</tr>
		</table>
		
		</td>
		<td align="right"><span class="gensmall">{S_AUTH_LIST}</span></td>
	</tr>
</table>

Then im done !!
www.littlepawsdogtraining.com
website for dog lovers

www.tottenhamhotspursforum.co.uk
Football Fans forum

www.xbox360fanzone.com
Xbox 360 Forum

Nefrit
Registered User
Posts: 25
Joined: Tue Aug 29, 2006 1:07 pm
Contact:

Post by Nefrit » Sat Sep 09, 2006 12:57 am

Post icons on index.php ?

Demo :

FULL SCREEN

Image

User avatar
RMcGirr83
Recognised Extension Developer
Posts: 20924
Joined: Wed Jun 22, 2005 4:33 pm
Location: Your display
Name: Rich McGirr
Contact:

Re: Help with this part of mod!!

Post by RMcGirr83 » Fri Sep 15, 2006 4:18 pm

littlepaws wrote: NEED HELP TO IMPLEMENTING THIS INTO VIEWFORUM_BODY.TPL


you can try this...I don't use the justfooty template but I tried ;)

Code: Select all

<!-- Defines clickable area for the go back button in the right end of box panels -->
<map name="go_back">
  <area shape="circle" coords="23,17,8" href="{U_INDEX}">
</map>

<form method="post" action="{S_POST_DAYS_ACTION}">
  <table width="100%" cellspacing="2" cellpadding="2" border="0" align="center">
   <tr>
     <td align="right" valign="bottom" nowrap="nowrap" colspan="2"><span class="gensmall"><b>{L_MODERATOR}: {MODERATORS}&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;{LOGGED_IN_USER_LIST}</b></span></td>
     <td align="right" valign="bottom" width="150"><span class="gensmall"><span class="gensmall"><a href="{U_MARK_READ}">{L_MARK_TOPICS_READ}</a></span></td>
   </tr>
   <tr>
     <td align="left" valign="middle" width="50"><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}"><img src="{POST_IMG}" border="0" alt="{L_POST_NEW_TOPIC}" /></a></td>
     <td align="left" valign="middle" class="nav" width="100%"><span class="nav">&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="{U_INDEX}" class="nav">{L_INDEX}</a> &raquo; <a class="nav" href="{U_VIEW_FORUM}">{FORUM_NAME}</a></span></td>
     <td align="right" valign="bottom" class="nav" nowrap="nowrap" width="150"><b>{PAGINATION}</b></span></td>
   </tr>
  </table>


           <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                <tr>
                  <td valign="top" class="box_content">

                 <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                      <tr>
                        <td class="box_forum_panel_left"><img src="templates/JustFooty/images/spacer.gif" alt="." width="1" height="1"></td>
                        <td class="box_panel_center"><span class="box_title"><a href="{U_VIEW_FORUM}">{FORUM_NAME}</a></span></td>
                        <td width="36" class="box_forum_panel_right"><img src="templates/JustFooty/images/box_forum_panel_right.jpg" alt="Index" width="36" height="28" border="0" usemap="#go_back"></td>
                      </tr>
                    </table>

                    <table width="100%" border="0" cellpadding="5" cellspacing="0" class="stdtable">
                      <tr>
                        <td colspan="3" class="table_forum_col_desc" align="center" nowrap>&nbsp;{L_TOPICS}&nbsp;</td>
                        <td class="table_forum_col_desc" width="50" align="center" nowrap>&nbsp;{L_REPLIES}&nbsp;</td>
                        <td class="table_forum_col_desc" width="50" align="center" nowrap>&nbsp;{L_AUTHOR}&nbsp;</td>
                        <td class="table_forum_col_desc" width="50" align="center" nowrap>&nbsp;{L_VIEWS}&nbsp;</td>
                        <td class="table_forum_col_desc" width="150" align="center" nowrap>&nbsp;{L_LASTPOST}&nbsp;</td>
                      </tr>

   <!-- BEGIN topicrow -->

                      <tr>
                        <td class="stdcontent" width="25"><img src="{topicrow.TOPIC_FOLDER_IMG}" width="25" height="25" title="{topicrow.L_TOPIC_FOLDER_ALT}" alt="{topicrow.L_TOPIC_FOLDER_ALT}" /></td>
                        <td class="stdcontent" align="center" valign="middle" width="20">{topicrow.ICON}</td>
                        <td class="stdcontent" width="100%">
                     <span class="topictitle">
                        {topicrow.NEWEST_POST_IMG}{topicrow.TOPIC_TYPE}<a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a>
                     </span>

                     <span class="gensmall"><br />
                        {topicrow.GOTO_PAGE}
                     </span>
                  </td>
                        <td class="stdcontent" align="center">
                     <p class="forum_replies">
                        {topicrow.REPLIES}
                             </p>
                  </td>
                        <td class="stdcontent" align="center">
                     <p class="forum_author">
                        {topicrow.TOPIC_AUTHOR}
                             </p>
                  </td>
                        <td class="stdcontent" align="center">
                     <p class="forum_views">
                        {topicrow.VIEWS}
                             </p>
                  </td>
                        <td class="stdcontent" nowrap align="center">
                     <p class="forum_last_post">
                        <span class="postdetails">
                           {topicrow.LAST_POST_TIME}<br />
                           {topicrow.LAST_POST_AUTHOR} {topicrow.LAST_POST_IMG}
                        </span>
                             </p>
                  </td>
                      </tr>



   <!-- END topicrow -->

   <!-- BEGIN switch_no_topics -->
                      <tr>
                        <td class="stdcontent" width="100%" colspan="7" align="center">
                     <span class="gen">{L_NO_TOPICS}</span>
                  </td>
                 </tr>
   <!-- END switch_no_topics -->
                      <tr>
                        <td colspan="7" class="table_topic_post_hdiv"></td>
                      </tr>
                  <tr>
                    <td align="center" valign="middle" colspan="7" height="28" class="viewmode">
                       <span class="genmed">{L_DISPLAY_TOPICS}:&nbsp;{S_SELECT_TOPIC_DAYS}&nbsp;
                        <input type="submit" class="liteoption" value="{L_GO}" name="submit" />
                     </span></td>
                  </tr>
                 </table>

               </td>
                  <td class="box_shadow_right" valign="top"><div class="box_shadow_right_top"><img src="templates/JustFooty/images/spacer.gif" alt="." width="1" height="1"></div></td>
                </tr>
                <tr>
                  <td class="box_shadow_bottom" align="left"><div class="box_shadow_bottom_left"><img src="templates/JustFooty/images/spacer.gif" alt="." width="1" height="1"></div></td>
                  <td class="box_shadow_bottom_right"><img src="templates/JustFooty/images/spacer.gif" alt="." width="1" height="1"></td>
                </tr>
              </table>

  <table width="100%" cellspacing="2" border="0" align="center" cellpadding="2">
   <tr>
     <td align="left" valign="middle" width="50"><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}"><img src="{POST_IMG}" border="0" alt="{L_POST_NEW_TOPIC}" /></a></td>
     <td align="left" valign="middle" width="100%"><span class="nav">&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="{U_INDEX}" class="nav">{L_INDEX}</a> &raquo; <a class="nav" href="{U_VIEW_FORUM}">{FORUM_NAME}</a></span></td>
     <td align="right" valign="middle" nowrap="nowrap"><span class="gensmall">{S_TIMEZONE}</span><br /><span class="nav">{PAGINATION}</span>
      </td>
   </tr>
   <tr>
     <td align="left" colspan="3"><span class="nav">{PAGE_NUMBER}</span></td>
   </tr>
  </table>
</form>

<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
   <td align="right">{JUMPBOX}</td>
  </tr>
</table>

<table width="100%" cellspacing="0" border="0" align="center" cellpadding="0">
   <tr>
      <td align="left" valign="top">

      <table cellspacing="3" cellpadding="0" border="0">
         <tr>
            <td width="20" align="left"><img src="{FOLDER_NEW_IMG}" alt="{L_NEW_POSTS}" /></td>
            <td class="gensmall">{L_NEW_POSTS}</td>
            <td>&nbsp;&nbsp;</td>
            <td width="20" align="center"><img src="{FOLDER_IMG}" alt="{L_NO_NEW_POSTS}" /></td>
            <td class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS}</td>
            <td>&nbsp;&nbsp;</td>
            <td width="20" align="center"><img src="{FOLDER_ANNOUNCE_IMG}" alt="{L_ANNOUNCEMENT}" /></td>
            <td class="gensmall">{L_ANNOUNCEMENT}</td>
         </tr>
         <tr>
            <td class="gensmall"><img src="{FOLDER_LOCKED_NEW_IMG}" alt="{L_NEW_POSTS_LOCKED}" /></td>
            <td class="gensmall">{L_NEW_POSTS_LOCKED}</td>
            <td>&nbsp;&nbsp;</td>
            <td class="gensmall"><img src="{FOLDER_LOCKED_IMG}" alt="{L_NO_NEW_POSTS_LOCKED}" /></td>
            <td class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS_LOCKED}</td>
            <td>&nbsp;&nbsp;</td>
            <td width="20" align="center"><img src="{FOLDER_STICKY_IMG}" alt="{L_STICKY}" /></td>
            <td class="gensmall">{L_STICKY}</td>
         </tr>
      </table>

      </td>
      <td align="right"><span class="gensmall">{S_AUTH_LIST}</span></td>
   </tr>
</table>

User avatar
littlepaws
Registered User
Posts: 353
Joined: Thu Mar 30, 2006 10:40 pm

Post by littlepaws » Fri Sep 15, 2006 4:21 pm

Thank i resolved this problem now
www.littlepawsdogtraining.com
website for dog lovers

www.tottenhamhotspursforum.co.uk
Football Fans forum

www.xbox360fanzone.com
Xbox 360 Forum

NMSportster
Registered User
Posts: 9
Joined: Fri Sep 01, 2006 9:44 pm

No luck

Post by NMSportster » Tue Sep 19, 2006 7:19 pm

Hi there,
I'm frustrated. I've tried installing this mod about 10 times in a fresh install with Easymod 0.3.0 and it never works. There are always parse errors.

Maybe this is a stupid question, but here it goes anyway, in the instructions the following files are updated:

posting.php, viewtopic.php, functions_post.php, topic_review.php, functions.php, posting_body.tpl and subsilver.cfg

instead of having the instructions to edit these files, why aren't these files added to the zip file already edited with the instructions, then the instructions simply tell you what directory to copy these files to. This would eliminate nearly all of the errors that this forum is getting IMHO, especially if they are tested and done using the Easymod tool.

Maybe i'm completly off base in this request, but to me it seems it would have been much easier to do and would make for less installtion questions and problems therefore not bothering the Mod nearly as much?

User avatar
RMcGirr83
Recognised Extension Developer
Posts: 20924
Joined: Wed Jun 22, 2005 4:33 pm
Location: Your display
Name: Rich McGirr
Contact:

Post by RMcGirr83 » Tue Sep 19, 2006 7:26 pm

instead of having the instructions to edit these files, why aren't these files added to the zip file already edited with the instructions, then the instructions simply tell you what directory to copy these files to.


You do realize that this mod originally came out in 2003? Do you know how many versions of phpbb have been released since then? Quite a few.

Also many people have modded their forums with other mods and simply replacing the files with premodded ones would not be an option.

NMSportster
Registered User
Posts: 9
Joined: Fri Sep 01, 2006 9:44 pm

Post by NMSportster » Tue Sep 19, 2006 7:47 pm

RMcGirr83 wrote: You do realize that this mod originally came out in 2003? Do you know how many versions of phpbb have been released since then? Quite a few.

Also many people have modded their forums with other mods and simply replacing the files with premodded ones would not be an option.


Those are excellent points and yes I do realize that. However during the life of the mod, you'll have people that make the modifications for them to work with the new versions, and there are several that would likely be willing to upload their work. They could add them to the forum stating what ver of php and what ver of easymod and Wha la it's helpful to new users who aren't PHP gurus. As it appears 80% of the people aren't and we are trying to extract answers from the 20% eventually tireing them out :).

I would guess that the people who make the modifications usually do it on a test board that is freshly installed so that they don't destroy their main forum?

Maybe i'm unrealistic, but maybe this could work?

NMSportster
Registered User
Posts: 9
Joined: Fri Sep 01, 2006 9:44 pm

Re: Making Post Icons EM 0.3.0 Compatible and...

Post by NMSportster » Wed Sep 20, 2006 7:22 pm

Thanks A.T.O.M. you've been more helpful then anyone here. I added the info below and it definately made it further then ever before. But I got this error

Critical Error

Could not perform improperly formed COPY command.
// change:
MOD script line #84 ::

Line 84 is this:
84#-----[ COPY ]------------------------------------------------
85#
86copy lang_extend_post_icons.php to 87language/lang_english/lang_extend_post_icons.php
88
89// change:
90
91copy lang_settings/lang_extend_mac.php to includes/lang_extend_mac.php

Would it be possible for you to Post the entire MOD-post_icons-part1.txt here, I obviously made a mistake. Thanks again for the help.
A.T.O.M. wrote: //// SECTION 1 ////

// in: MOD-post_icons-part1.txt

// after the SQL section, add:

#
#-----[ COPY ]------------------------------------------------
#
copy lang_extend_post_icons.php to language/lang_english/lang_extend_post_icons.php

// change:

copy lang_settings/lang_extend_mac.php to includes/lang_extend_mac.php

// to:

copy mod-lang_settings/lang_extend_mac.php to includes/lang_extend_mac.php

// change:

}

if ( empty($template) )

// to:

}

if ( empty($template) || empty($theme) )

// change:

$select_sql = ( !$submit ) ? ", t.topic_title,

// to:

$select_sql = (!$submit) ? ', t.topic_title,

//// SECTION 2 ////

// this section applicable only if Profile Control Panel is NOT installed!

// in: MOD-mods_settings-users_choices.txt

// move file:

/mod-mods_settings/MOD-mods_settings-users_choices.txt

// to:

/mod-post_icons-101/MOD-mods_settings-users_choices.txt


// (in other words, put it in the root so EM will see it)

// change:

copy profile_options.php to profile_options.php
copy profile_options_body.tpl to templates/subSilver/profile_options_body.tpl

// to:

copy mod-mod_settings/profile_options.php to profile_options.php
copy mod-mod_settings/profile_options_body.tpl to templates/subSilver/profile_options_body.tpl

// don't forget to CHMOD 666 '/includes/def_icons.php'

//// THE END ////

// there are additional changes that have to be made in
// 'MOD-post_icons-upgrade_to_v101.txt' if you're upgrading, but you're not!
// right? right![/code]

emorr339
Registered User
Posts: 24
Joined: Fri Sep 22, 2006 8:33 pm

Post by emorr339 » Fri Sep 22, 2006 8:35 pm

Great MoD !!!

But i am having a lil issue, everything works fine but when i click on "Edit" or "Quote" on a topic i get a messege "There is no such post. Please return and try again."

Thank you

User avatar
kber
Registered User
Posts: 986
Joined: Sun May 07, 2006 9:22 am
Location: Egypt
Contact:

Post by kber » Sat Oct 14, 2006 3:59 am

hello
is this mod avalibale to run on latest 21 ?
Hello All

pingpongkf
Registered User
Posts: 45
Joined: Fri Sep 29, 2006 5:17 pm

Post by pingpongkf » Sat Oct 28, 2006 11:54 pm

same question here... tried it with easy mod. got error:

Code: Select all

Critical Error

FIND FAILED: In file [posting.php] could not find:

$select_sql = ( !$submit ) ? ", t.topic_title,

MOD script line #155 :: FAQ :: Report
 

pingpongkf
Registered User
Posts: 45
Joined: Fri Sep 29, 2006 5:17 pm

Post by pingpongkf » Sat Oct 28, 2006 11:54 pm

version is 21

User avatar
charlee69
Registered User
Posts: 6
Joined: Mon Oct 30, 2006 1:12 am
Location: Croatia
Contact:

Post by charlee69 » Wed Nov 01, 2006 7:04 pm

Hi!
I have this problem since I've installed this MOD:

Image

EDIT: Sorted it out. :wink:
Cuore Sportivo Croatia

thunder88
Registered User
Posts: 158
Joined: Wed Dec 03, 2003 7:38 am

Post by thunder88 » Fri Nov 17, 2006 2:10 pm

My icons work fine, but when editing profile there are some blank, looks like something missing in a lang file?

Code: Select all

Always show my e-mail address:  Yes    No 
Hide your online status:  Yes    No 
Always notify me of replies:
Sends an e-mail when someone replies to a topic you have posted in. This can be changed whenever you post.  Yes    No 
Notify on new Private Message:  Yes    No 
Block PM's from the Arcade:  Yes    No 
Pop up window on new Private Message:
Some templates may open a new window to inform you when new private messages arrive.  Yes    No 
 
:  Yes    No 
:  Yes    No 
:  Yes    No 
 
Always attach my signature:  Yes    No 
Always allow BBCode:  Yes    No 
Always allow HTML:  Yes    No 
Always enable Smilies:  Yes    No 
As you can see, there are three options with no text to tell you what they are for.

plc
Registered User
Posts: 39
Joined: Fri Sep 01, 2006 5:09 am

Post by plc » Wed Jan 03, 2007 6:02 pm

when i make a new topic and select the icon, the icon does not show up in front of the topic.

But when I EDIT the topic, select the icon again, then it shows.
So I allways have to edit the topic again to make the icon show up.

Is this some simple issue that can be easilly solved?

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Cleanup”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests