Page 19 of 20

Posted: Wed Dec 27, 2006 2:44 am
by Selven
no problem :wink:

displays as plain text not HTML

Posted: Tue Jan 23, 2007 5:34 pm
by aboima
I am trying to add a link when using the FAQ editor and i type in the following FAQ but no matter what i type its all text. Is there around this? should i be typying it in differently

Posted: Wed Jan 24, 2007 1:08 am
by Selven
faq editor not support bbcode (is due to phpbb faq system format) post it as html

Code: Select all

<a href="http://www.yougotlovemail.com/forum/faq.php">FAQ</a>

Posted: Wed Jan 24, 2007 5:31 pm
by aboima
thank you that worked :-)

Posted: Thu Jan 25, 2007 1:38 pm
by Selven
good ;)

Posted: Sun Jan 28, 2007 10:07 pm
by jaloopa
A couple of other people have posted this problem but I haven't seen any solutions. When trying to access any of the faq admin sections the following error comes up:
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@xxxxxx and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Posted: Mon Jan 29, 2007 8:49 am
by Selven
are you sure talking about faq editor?
i no follow you the problem is related when you using faq editor or when you go in ACP?
Have you checked the right file permission of files?

Posted: Mon Jan 29, 2007 1:17 pm
by jaloopa
Sorry, it seems to be working now. Very strange since I haven't changed anything. Thank you for replying anyway.

Very nice MOD. Makes it very easy to personalise the faq. Recommended.

Posted: Tue Jan 30, 2007 5:38 pm
by wamasterhunter
Hi,
I just installed the FAQs and I get this error when in the admin and I try access the FAQs admin.
I am sure the file is there and I have checked several times.

Template->make_filename(): Error - template file not found: admin/faq_select_lang_body.tpl
Thanks,
micah

Posted: Thu Feb 01, 2007 11:22 pm
by Selven
check the existance of files or upload it manually

Re: [2.0.8] Faq Editor

Posted: Wed Aug 15, 2007 12:25 pm
by hieronymous
very happy with this mod. quick and easy to install, and provides useful functionality

(er, once i'd remembered to 666 lang_faq.php, as per the clear instructions)

Re: [2.0.8] Faq Editor

Posted: Sat Sep 15, 2007 9:57 am
by Selven
i've tryed to upgrade this mod but phpbb ever refused with some excuse, i cannot do nothing to make install instruction more clear.

Re: [2.0.8] Faq Editor

Posted: Fri Oct 05, 2007 8:34 am
by Coroner
I had a problem having the bbcode show in the acp but that works now.

Simple question: Why does the bbcode guide only show in the acp and not from the main index?

Please let me know.

Re: [2.0.8] Faq Editor

Posted: Fri Oct 05, 2007 7:56 pm
by Selven
you can access to bbcode guide from posting interface, is the normal phbb functioning

Re: [2.0.8] Faq Editor

Posted: Wed Dec 12, 2007 11:01 pm
by onetimer
Why isnt this MOD official yet? It is awesome, it installs easily both with and without EasyMOD and as far as I see there's no issues, security-related or otherwise, with it at all???