[2.0.16] Abnormal posts widening fix

The cleanup is complete. This forum is now read only.

Rating:

Excellent!
25
63%
Very Good
3
8%
Good
3
8%
Fair
2
5%
Poor
7
18%
 
Total votes: 40

User avatar
-=ET=-
Registered User
Posts: 799
Joined: Sun May 25, 2003 5:32 pm

Post by -=ET=- »

Nothing.

Once again it's not this fix concern!
Other MODs exist to resize images, cut urls, limit the table width or anything you may want to do for your style design.

But this MOD is only a fix for the abnormal empty space created between the right border of large images and the right border of the post table by the original code of the subSilver template.
Eternal newbie
msibm
Registered User
Posts: 143
Joined: Sat Aug 24, 2002 11:35 am
Location: China
Contact:

Post by msibm »

-=ET=- wrote: Nothing.

Once again it's not this fix concern!
Other MODs exist to resize images, cut urls, limit the table width or anything you may want to do for your style design.

But this MOD is only a fix for the abnormal empty space created between the right border of large images and the right border of the post table by the original code of the subSilver template.

I have edited my post about long url, sorry :oops:
I hope that one day we can get the total solutiton for abnormal widening in the case of attached image, link image, long url, etc, as invisionboard and vB does.
msibm
Registered User
Posts: 143
Joined: Sat Aug 24, 2002 11:35 am
Location: China
Contact:

Post by msibm »

I have upgrated to 1.0.3, but it seems not to work. I only installed the attach mod 2.3.9. This is all code of viewtopic_body.tpl :

Code: Select all

<table width="100%" cellspacing="2" cellpadding="2" border="0">
  <tr> 
	<td align="left" valign="bottom" colspan="2"><a class="maintitle" href="{U_VIEW_TOPIC}">{TOPIC_TITLE}</a><br />
	  <span class="gensmall"><b>{PAGINATION}</b><br />
	  &nbsp; </span></td>
  </tr>
</table>

<table width="100%" cellspacing="2" cellpadding="2" border="0">
  <tr> 
	<td align="left" valign="bottom" nowrap="nowrap"><span class="nav"><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}"><img src="{POST_IMG}" border="0" alt="{L_POST_NEW_TOPIC}" align="middle" /></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="{U_POST_REPLY_TOPIC}"><img src="{REPLY_IMG}" border="0" alt="{L_POST_REPLY_TOPIC}" align="middle" /></a></span></td>
	<td align="left" valign="middle" width="100%"><span class="nav">&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="{U_INDEX}" class="nav">{L_INDEX}</a> 
	  -> <a href="{U_VIEW_FORUM}" class="nav">{FORUM_NAME}</a></span></td>
  </tr>
</table>

<table class="forumline" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0">
	<tr align="right">
		<td class="catHead" colspan="2" height="28"><span class="nav"><a href="{U_VIEW_OLDER_TOPIC}" class="nav">{L_VIEW_PREVIOUS_TOPIC}</a> :: <a href="{U_VIEW_NEWER_TOPIC}" class="nav">{L_VIEW_NEXT_TOPIC}</a> &nbsp;</span></td>
	</tr>
	{POLL_DISPLAY} 
	<tr>
		<th class="thLeft" width="150" height="26" nowrap="nowrap">{L_AUTHOR}</th>
		<th class="thRight" nowrap="nowrap">{L_MESSAGE}</th>
	</tr>
	<!-- BEGIN postrow -->
	<tr> 
		<td width="150" align="left" valign="top" class="{postrow.ROW_CLASS}"><span class="name"><a name="{postrow.U_POST_ID}"></a><b>{postrow.POSTER_NAME}</b></span><br /><span class="postdetails">{postrow.POSTER_RANK}<br />{postrow.RANK_IMAGE}{postrow.POSTER_AVATAR}<br /><br />{postrow.POSTER_JOINED}<br />{postrow.POSTER_POSTS}<br />{postrow.POSTER_FROM}</span><br /></td>
		<td class="{postrow.ROW_CLASS}" width="100%" height="28" valign="top"><table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
			<tr>
				<td><table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td width="100%"><a href="{postrow.U_MINI_POST}"><img src="{postrow.MINI_POST_IMG}" width="12" height="9" alt="{postrow.L_MINI_POST_ALT}" title="{postrow.L_MINI_POST_ALT}" border="0" /></a><span class="postdetails">{L_POSTED}: {postrow.POST_DATE}<span class="gen">&nbsp;</span>&nbsp; &nbsp;{L_POST_SUBJECT}: {postrow.POST_SUBJECT}</span></td>
				<td valign="top" nowrap="nowrap">{postrow.QUOTE_IMG} {postrow.EDIT_IMG} {postrow.DELETE_IMG} {postrow.IP_IMG}</td></tr></table></td>
			</tr>
			<tr> 
				<td colspan="2"><hr /></td>
			</tr>
			<tr>
				<td colspan="2"><span class="postbody">{postrow.MESSAGE}</span>{postrow.ATTACHMENTS}<span class="postbody">{postrow.SIGNATURE}</span><span class="gensmall">{postrow.EDITED_MESSAGE}</span></td>
			</tr>
		</table></td>
	</tr>
	<tr> 
		<td class="{postrow.ROW_CLASS}" width="150" align="left" valign="middle"><span class="nav"><a href="#top" class="nav">{L_BACK_TO_TOP}</a></span></td>
		<td class="{postrow.ROW_CLASS}" width="100%" height="28" valign="bottom" nowrap="nowrap"><table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" height="18" width="18">
			<tr> 
				<td valign="middle" nowrap="nowrap">{postrow.PROFILE_IMG} {postrow.PM_IMG} {postrow.EMAIL_IMG} {postrow.WWW_IMG} {postrow.AIM_IMG} {postrow.YIM_IMG} {postrow.MSN_IMG}<script language="JavaScript" type="text/javascript"><!-- 

	if ( navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf('mozilla') != -1 && navigator.userAgent.indexOf('5.') == -1 && navigator.userAgent.indexOf('6.') == -1 )
		document.write(' {postrow.ICQ_IMG}');
	else
		document.write('</td><td>&nbsp;</td><td valign="top" nowrap="nowrap"><div style="position:relative"><div style="position:absolute">{postrow.ICQ_IMG}</div><div style="position:absolute;left:3px;top:-1px">{postrow.ICQ_STATUS_IMG}</div></div>');
				
				//--></script><noscript>{postrow.ICQ_IMG}</noscript></td>
			</tr>
		</table></td>
	</tr>
	<tr> 
		<td class="spaceRow" colspan="2" height="1"><img src="templates/subSilver/images/spacer.gif" alt="" width="1" height="1" /></td>
	</tr>
	<!-- END postrow -->
	<tr align="center"> 
		<td class="catBottom" colspan="2" height="28"><table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
			<tr><form method="post" action="{S_POST_DAYS_ACTION}">
				<td align="center"><span class="gensmall">{L_DISPLAY_POSTS}: {S_SELECT_POST_DAYS}&nbsp;{S_SELECT_POST_ORDER}&nbsp;<input type="submit" value="{L_GO}" class="liteoption" name="submit" /></span></td>
			</form></tr>
		</table></td>
	</tr>
</table>

<table width="100%" cellspacing="2" cellpadding="2" border="0" align="center">
  <tr> 
	<td align="left" valign="middle" nowrap="nowrap"><span class="nav"><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}"><img src="{POST_IMG}" border="0" alt="{L_POST_NEW_TOPIC}" align="middle" /></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="{U_POST_REPLY_TOPIC}"><img src="{REPLY_IMG}" border="0" alt="{L_POST_REPLY_TOPIC}" align="middle" /></a></span></td>
	<td align="left" valign="middle" width="100%"><span class="nav">&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="{U_INDEX}" class="nav">{L_INDEX}</a> 
	  -> <a href="{U_VIEW_FORUM}" class="nav">{FORUM_NAME}</a></span></td>
	<td align="right" valign="top" nowrap="nowrap"><span class="gensmall">{S_TIMEZONE}</span><br /><span class="nav">{PAGINATION}</span> 
	  </td>
  </tr>
  <tr>
	<td align="left" colspan="3"><span class="nav">{PAGE_NUMBER}</span></td>
  </tr>
</table>

<table width="100%" cellspacing="2" border="0" align="center">
  <tr> 
	<td width="40%" valign="top" nowrap="nowrap" align="left"><span class="gensmall">{S_WATCH_TOPIC}</span><br />
	  &nbsp;<br />
	  {S_TOPIC_ADMIN}</td>
	<td align="right" valign="top" nowrap="nowrap">{JUMPBOX}<span class="gensmall">{S_AUTH_LIST}</span></td>
  </tr>
</table>
paolo_705
Registered User
Posts: 27
Joined: Sun Feb 08, 2004 11:24 am

Conflict between MODs

Post by paolo_705 »

hello,

it seems there is some conflict between the Attachment Mod 2.3.9 and Abnormal posts widening MOD.

After installing post widening MOD attachments in phpBB forum are no more visible.

Can you helkp me please?

thanks

p.
User avatar
-=ET=-
Registered User
Posts: 799
Joined: Sun May 25, 2003 5:32 pm

Post by -=ET=- »

msibm wrote: I have upgrated to 1.0.3, but it seems not to work. I only installed the attach mod 2.3.9. This is all code of viewtopic_body.tpl :

Your code is correct, and it must work.
I've installed Attachment 2.3.9 + Abnormal posts widening fix 1.0.3 and it works perfectly :roll:

What is the pb exactly? What "seems not to work"?
Last edited by -=ET=- on Sat Feb 21, 2004 11:29 am, edited 1 time in total.
Eternal newbie
User avatar
-=ET=-
Registered User
Posts: 799
Joined: Sun May 25, 2003 5:32 pm

Re: Conflict between MODs

Post by -=ET=- »

paolo_705 wrote: After installing post widening MOD attachments in phpBB forum are no more visible.

It must work.
This MOD do not affect the same lines as attachment in viewtopic_body.tpl.

Quote your viewtopic_body.tpl code please.
Eternal newbie
justmetoo
Registered User
Posts: 133
Joined: Thu Jan 22, 2004 3:54 am

Post by justmetoo »

hehehe,

i have many mods, and i cant find

Code: Select all

{postrow.U_MINI_POST}
i have version 1.01 though 8O


PS. maybe i deleted when i shoul dhave found inline :D
User avatar
-=ET=-
Registered User
Posts: 799
Joined: Sun May 25, 2003 5:32 pm

Post by -=ET=- »

I don't know what you've done but I give in the MOD the full line to find around line 32 in templates/subSilver/viewtopic_body.tpl...

Code: Select all

<td width="100%"><a href="{postrow.U_MINI_POST}"><img src="{postrow.MINI_POST_IMG}" width="12" height="9" alt="{postrow.L_MINI_POST_ALT}" title="{postrow.L_MINI_POST_ALT}" border="0" /></a><span class="postdetails">{L_POSTED}: {postrow.POST_DATE}<span class="gen">&nbsp;</span>&nbsp; &nbsp;{L_POST_SUBJECT}: {postrow.POST_SUBJECT}</span></td>
Perharps you use a template with nothing of these original entries.
Have you got a link to see?
Quote your code.
Eternal newbie
User avatar
SmurfDude
Registered User
Posts: 17
Joined: Thu Feb 26, 2004 6:35 pm
Contact:

Post by SmurfDude »

Easiest MOD i've ever done in my life, I don't see how anyone could possibly get it wrong :P
Pure intention juxtaposed will set two lovers souls in motion
disintegrating as it goes testing our communication.
Voices inside my head
Image
computersOC
Registered User
Posts: 2528
Joined: Thu Dec 04, 2003 6:21 am
Location: New York
Contact:

Post by computersOC »

Looks good but why are the margins still blown like a TINY bit on 1024x768?
http://www.computersoc.com/viewtopic.php?t=17

Thanks.
http://www.computersOC.com - overclocking, P2P, broadband tweaks, ISP forums, more... Computer Building Help -- Overclocking Guide

Want us to install you a phpBB board or update your current one? Want mods/anti-spam mods installed? Moving to a new host? Check us out here.
User avatar
-=ET=-
Registered User
Posts: 799
Joined: Sun May 25, 2003 5:32 pm

Post by -=ET=- »

computersOC wrote: Looks good but why are the margins still blown like a TINY bit on 1024x768?

Sorry I don't understand what you mean :oops:
Eternal newbie
computersOC
Registered User
Posts: 2528
Joined: Thu Dec 04, 2003 6:21 am
Location: New York
Contact:

Post by computersOC »

Make sure your screen settings are 1024x768 and go to that link.
http://www.computersOC.com - overclocking, P2P, broadband tweaks, ISP forums, more... Computer Building Help -- Overclocking Guide

Want us to install you a phpBB board or update your current one? Want mods/anti-spam mods installed? Moving to a new host? Check us out here.
User avatar
-=ET=-
Registered User
Posts: 799
Joined: Sun May 25, 2003 5:32 pm

Post by -=ET=- »

Ok and...?
I see nothing special :roll:
The MOD works perfectly.
Eternal newbie
computersOC
Registered User
Posts: 2528
Joined: Thu Dec 04, 2003 6:21 am
Location: New York
Contact:

Post by computersOC »

The margins are still blown by a couple of pixels. It's only a few pixels but it is still like that.
http://www.computersOC.com - overclocking, P2P, broadband tweaks, ISP forums, more... Computer Building Help -- Overclocking Guide

Want us to install you a phpBB board or update your current one? Want mods/anti-spam mods installed? Moving to a new host? Check us out here.
tk0432
Registered User
Posts: 8
Joined: Mon Mar 08, 2004 9:51 am

Post by tk0432 »

Its GUUUUUD
Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Cleanup”