[2.0.7] Announces Suite

The cleanup is complete. This forum is now read only.

Rating:

Excellent!
37
44%
Very Good
22
26%
Good
9
11%
Fair
4
5%
Poor
12
14%
 
Total votes: 84

Kiss_me
Registered User
Posts: 448
Joined: Wed May 17, 2006 6:42 pm

Post by Kiss_me » Wed Oct 04, 2006 4:30 pm

this mod is realsed but hey theres no support for it typical :D
New TV Forum 'Pure-TV-World' - Here
Bring It Back 'Old Tv Shows' - Here
Forum Angels 'Let The Angels Work Magic On Your Forum' - Here

ronaya
Registered User
Posts: 1
Joined: Sun Oct 08, 2006 8:01 pm

Post by ronaya » Sun Oct 08, 2006 8:05 pm

I'm about half-way through Part 1 and I get to a section of code in functions.php that doesn't exist.

Code: Select all

#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
		}

		if ( empty($template) )
#
I have done several searches, and even scrolled down through all the code looking for it. Is this a typo? Or something else?

I cannot continue installing this until I find out what is missing.

VGP
Registered User
Posts: 28
Joined: Thu Jun 22, 2006 1:49 am

Post by VGP » Thu Oct 12, 2006 5:00 pm

ronaya wrote: I'm about half-way through Part 1 and I get to a section of code in functions.php that doesn't exist.

Code: Select all

#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
		}

		if ( empty($template) )
#
I have done several searches, and even scrolled down through all the code looking for it. Is this a typo? Or something else?

I cannot continue installing this until I find out what is missing.


This was one of my first couple of errors. If you want to continue with it you may want to try dropping the last ")" like so:

Code: Select all

#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
		}

		if ( empty($template)
#
I think I find it like that. Anyway...

I installed everything as supposed to and correct all cirticle errors and warnings, but now I got this
Fatal error: Cannot redeclare load_bbcode_template() (previously declared in /home/content/m/a/j/majesticsdfw/html/forum/includes/bbcode.php:45) in /home/content/m/a/j/majesticsdfw/html/forum/includes/bbcode.php on line 43


Anyone know what the deal is?

User avatar
Jadestone
Registered User
Posts: 630
Joined: Tue May 24, 2005 12:54 am
Location: Juno Beach, FL
Contact:

Post by Jadestone » Thu Oct 19, 2006 12:48 am

hmm, i have this installed but when i set a post to a global announcement it does not store the info
basically when i sert the global announcment fields and edit the post they are empty and no info is being sent to the database the install is correct tho, used easymod and double checked everything by hand

never mind fixed it
My Mods In Development: MPS Mod

MPS Support Site: Click Here

realwebmaster
Registered User
Posts: 51
Joined: Mon Sep 25, 2006 1:54 pm

Post by realwebmaster » Tue Oct 31, 2006 10:33 am

i get this when i tried to install using easy mod. Can some one help

EasyMOD encountered the following error(s). A general error could be ABC. A critical error means D and you should do XYZ.
Error Detail

Critical Error

FIND FAILED: In file [posting.php] could not find:

$select_sql = ( !$submit ) ?

MOD script line #239 :: FAQ :: Report


I already have the seperate announcements & stickys mod installed. Will these conflict ?

Thank you

Panther2006
Registered User
Posts: 69
Joined: Sat Jun 24, 2006 8:04 am

Post by Panther2006 » Fri Nov 10, 2006 9:55 am

For some reason when I choose Global Announcement its not actually setting as a Global but a normal thread. They only appear on the index if they are set as normal Announcements but I can't get Globals to work at all even though I have no errors whatsoever.
Can anyone help??

G4LDutchForce
Registered User
Posts: 1
Joined: Tue Nov 14, 2006 11:56 pm

HELP!

Post by G4LDutchForce » Wed Nov 15, 2006 12:03 am

Hi guys, my first post on this forum, just started with phpBB, what a great board this is, i have search mods and also meany great mods are available but I've got a problem.

I installed no this mod for announcements 3x because i was thinking im doing something wrong but i still get this error in the ACP when i push Configuration extend

Code: Select all

Fatal error: Call to undefined function mods_settings_get_lang() in /customers/g4l.nl/g4l.nl/httpd.www/bestuur/admin/admin_board_extend.php on line 326
In the source ive searched and it is this piece

Code: Select all

// header
$template->assign_vars(array(
	'L_TITLE'			=> $lang['Configuration_extend'],
	'L_TITLE_EXPLAIN'	=> $lang['Config_explain'],
	'L_MOD_NAME'		=> mods_settings_get_lang($menu_name) . ' - ' . mods_settings_get_lang($mod_name) . ( !empty($sub_name) ? ' - ' . mods_settings_get_lang($sub_name) : '' ),
	'L_SUBMIT'			=> $lang['Submit'],
	'L_RESET'			=> $lang['Reset'],
	)
);
who can explain to me what im doing wrong :S and make me help working this mod. I have search on the board but i can find anything about this

thanks a lot for any help

Panther2006
Registered User
Posts: 69
Joined: Sat Jun 24, 2006 8:04 am

Post by Panther2006 » Tue Nov 21, 2006 5:40 am

I just installed this mod and get this error, can anyone help please...
Fatal error: Call to undefined function: mods_settings_get_lang() in /home/folder/public_html/sitename/phpBB2/admin/admin_board_extend.php on line 326

gregegg2324
Registered User
Posts: 9
Joined: Tue Dec 05, 2006 10:51 pm

Post by gregegg2324 » Wed Dec 06, 2006 2:22 am

I'm stuck right from the get-go.

"Could not open [./mods/announce/MOD-announces-part1.txt] for reading." in EasyMod
---

I've got it in it's own folder and everything.. What's the problem? (note- this is my first mod install (besides easy-mod) :S

gregegg2324
Registered User
Posts: 9
Joined: Tue Dec 05, 2006 10:51 pm

Post by gregegg2324 » Wed Dec 06, 2006 5:08 am

Well, this sounds weird.. I have the mod installed..

Now how the hell do I use it? I was expecting another section on the admin cpanel, but there isn't one.

Am I missing something, or do you need to do something separate from the admin CP?

User avatar
indecisive311
Registered User
Posts: 47
Joined: Tue Jan 17, 2006 12:52 am
Location: Richmond, VA
Contact:

Post by indecisive311 » Mon Dec 25, 2006 10:30 pm

Will this work if you have the "Separate Stickies and Announcements" mod?

Thanks

CHad

User avatar
MikeWire
Registered User
Posts: 22
Joined: Mon Dec 11, 2006 6:36 pm
Contact:

Post by MikeWire » Tue Dec 26, 2006 10:53 pm

I got this mod to work...somewhat, but the instructions are full of mistakes and holes. It's a good thing I know PHP because I would give this an 8 out of 10 for hard to install and follow directions...Plus the new column doesn't match the forum style. If you are thinking of using this MOD - STOP - and find something else until the author fixes the mistakes or someone makes something better.

I will be reversing the code and removing this mod from my forum.

smitht
Registered User
Posts: 83
Joined: Sun Aug 15, 2004 4:47 pm
Location: Southampton, England
Contact:

Post by smitht » Sun Dec 31, 2006 5:37 pm

I'm having a little problem with this Mod. Ive had it running fine for some time now and then a couple of weeks ago it stopped working when i installed the new PHPBB software. I therefore went into EasyMod and removed the history of this mod. I then reinstalled the mod. Everything has worked fine accept that i know get 2 Board Announcements at the top of my Forum. Any ideas how i can correct this back to 1 Announcement?

Also when i go into one of the Forums there is no Announcement section even if activated through the ACP - any ideas?

smitht
Registered User
Posts: 83
Joined: Sun Aug 15, 2004 4:47 pm
Location: Southampton, England
Contact:

Post by smitht » Wed Jan 03, 2007 3:04 pm

Any help for this one?

User avatar
Poomerio
Registered User
Posts: 69
Joined: Thu Jan 04, 2007 6:52 am
Location: SE England
Contact:

Post by Poomerio » Thu Jan 04, 2007 6:55 am

Hi there,
I was installing this with EasyMOD 0.3.0, and I got this Critical Error, when installing "Part 1":
Critical Error

FIND FAILED: In file [posting.php] could not find:

$select_sql = ( !$submit ) ?

MOD script line #239 :: FAQ :: Report


Thanks,
- Poomie

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Cleanup”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron