[2.0.13] SpellingCow Spell Checker

The cleanup is complete. This forum is now read only.

Rating:

Excellent!
56
49%
Very Good
17
15%
Good
6
5%
Fair
6
5%
Poor
29
25%
 
Total votes: 114

User avatar
xliz711x
Registered User
Posts: 47
Joined: Sun Jul 02, 2006 7:54 pm
Contact:

Post by xliz711x » Wed Sep 06, 2006 2:29 pm

I was but it fixed itself.

caneman13
Registered User
Posts: 6
Joined: Wed May 31, 2006 3:07 am

Post by caneman13 » Wed Sep 06, 2006 3:22 pm

willemke72 wrote:
Not Found
The requested URL /phpBB2/spell-body.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.1.4 (FreeBSD) PHP/5.0.4 Server at www.spellingcow.com Port 80


Anyone have this problem to ?

EDIT:

ok i found this step to run the forum thill its fixed
UPDATE `phpbb_users` SET user_autospell=0 WHERE 1 ;


Regards


having the same problem, but changing the autospell option is not working.

caneman13
Registered User
Posts: 6
Joined: Wed May 31, 2006 3:07 am

Post by caneman13 » Wed Sep 06, 2006 3:35 pm

got it figured out. any simple way to uninstall the old pop-up version.

groundfighter
Registered User
Posts: 1909
Joined: Sat Nov 08, 2003 2:15 am
Location: Las Vegas, NV
Contact:

Post by groundfighter » Wed Sep 06, 2006 3:37 pm

caneman13 wrote: got it figured out. any simple way to uninstall the old pop-up version.


It is not that hard to uninstall the pop up version, simply reverse the steps in the install file, I did it the other night 5-10 minutes tops.

Scorpiuscat1
Registered User
Posts: 103
Joined: Mon Jul 18, 2005 1:55 am

Post by Scorpiuscat1 » Thu Sep 07, 2006 3:04 am

caneman13 wrote: got it figured out. any simple way to uninstall the old pop-up version.


I just reversed the install steps, it was real easy.

maybe even easier than it was to install since all you had to do was find the lines you added.
Visit Sci-Fi Website

Now featuring Over 500 Free Games!!!

Scorpiuscat1
Registered User
Posts: 103
Joined: Mon Jul 18, 2005 1:55 am

Post by Scorpiuscat1 » Thu Sep 07, 2006 3:06 am

I already had a user complain that this new version of Spelling Cow does not work with Safari.

Any ideas?
Visit Sci-Fi Website

Now featuring Over 500 Free Games!!!

User avatar
bonelifer
Community Team Member
Community Team Member
Posts: 3479
Joined: Wed Oct 27, 2004 11:35 pm
Name: William
Contact:

Post by bonelifer » Thu Sep 07, 2006 1:45 pm

Reinsall the old version. Then use the FALLBACK install instructions which will cause it to fall back to the old popup version if the browser doesn't support the new version.
Knowledge Base | phpBB Board Rules | Search Customisation Database
Image
Please don't contact me via PM or email for phpBB support .

disconnect
Registered User
Posts: 25
Joined: Sat Apr 01, 2006 2:58 pm

Post by disconnect » Fri Sep 08, 2006 2:45 am

As of today I am getting this error when people try to post in my forums. I havent made any changes at all, it just came out of no where. Has anyone seen this or have any ideas on what could be the issue?

Error updating spelling word info

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3

UPDATE phpbb_spelling_words SET position = 11 , checked = 1, changed = 'strategies' WHERE word_id =

Line : 407
File : /usr/local/www/data-dist/www/public_html/spell-16/spell.php


Thanks

Chris

***EDIT***

just read the spellingcow board, apparently it is a known problem due to a huge increase in their traffic, hopefully it doesnt last to long :)

Metric Mob
Registered User
Posts: 96
Joined: Sat Nov 19, 2005 8:33 am

Post by Metric Mob » Tue Sep 12, 2006 8:10 pm

I just noticed today that the SpellingCow was working again after being down for a week or more. Im curious if there is some way to disable the mod when something like this happens. Nobody could post if they had it turned on and most didnt even know they could turn it off in their Profile. It would be nice to have a control in the ACP like is in user profiles that allows you to turn it on and off for the whole board.
Mike

boutiquebargains
Registered User
Posts: 42
Joined: Fri Sep 08, 2006 6:20 pm

Post by boutiquebargains » Fri Sep 15, 2006 5:32 pm

Why would I be getting this message when trying to spell check?????
Hack attempt detected. Logging incident and terminating session. Kicking user in the nuts.

candysmall
Registered User
Posts: 416
Joined: Sun Sep 12, 2004 4:58 pm
Location: Boston, MA

Post by candysmall » Fri Sep 15, 2006 9:46 pm

boutiquebargains wrote: Why would I be getting this message when trying to spell check?????

Hack attempt detected. Logging incident and terminating session. Kicking user in the nuts.


Hahahahaha!!! Are you serious?

Zukira
Registered User
Posts: 1
Joined: Mon Sep 18, 2006 3:49 am

Post by Zukira » Mon Sep 18, 2006 4:04 am

Hi, i'm trying to finish installing the popup version of the mod, but I've run into a problem.

in : language/lang_english/lang_main.php

Code: Select all

#
#-----[ FIND ]---------------------------------
#
#   NOTE - the complete line to find is:
# $lang['Always_smile'] = 'Always enable Smilies';
#
$lang['Always_smile']
I don't have that. I've looked through the thread to see if anyone had posted code with a wider scope that might help me find the general area it would have been in, but not found enough of a snippet to locate it.

If anyone could point me in the right direction I'd appreciate it.

Thanks in advance!


Edit:

Kept fiddling with it, finally decided to give putting it in towards the middle of this. So far seems to work. Wouldn't mind a bit of verification that its the appropriate location.

Code: Select all

//
// Posting/Replying (Not private messaging!)
//

boutiquebargains
Registered User
Posts: 42
Joined: Fri Sep 08, 2006 6:20 pm

Post by boutiquebargains » Thu Sep 21, 2006 10:06 pm

Hahahahaha!!! Are you serious?


YES, I'm serious! I tried going into the code & changing the admin pw like it said in the readme file. After changing it back, I didn't get the weird message anymore. I must have done something wrong, but what kind of message was that??? :roll:

Anyway, my users are complaining about the pop-up window thing, so I'm off to see about that check as you type deal.

chase_turpin
Registered User
Posts: 469
Joined: Fri Jun 10, 2005 12:02 am
Location: South Carolina
Contact:

Post by chase_turpin » Wed Sep 27, 2006 3:42 am

I just need to know the code and the file that changed in my template folder?

I'm trying to remove it but its still showing up in my forums after I deleted and reinstalled them. The only thing i kept was the template folder so it has to be in there.

Thanks for the quck reply
My current project Gamer Union Any and all help is welcome!

Whiz
Registered User
Posts: 41
Joined: Wed Oct 04, 2006 8:28 pm
Contact:

Post by Whiz » Thu Oct 05, 2006 7:17 pm

How do I get this in the 'Quick Reply' mod?

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Cleanup”