[2.0.13] Separate Announcements and Sticky

The cleanup is complete. This forum is now read only.

Rating:

Excellent!
50
75%
Very Good
8
12%
Good
4
6%
Fair
2
3%
Poor
3
4%
 
Total votes: 67

styphon
Registered User
Posts: 28
Joined: Sun May 16, 2004 4:21 pm
Contact:

Post by styphon » Sun Nov 19, 2006 2:54 pm

Does anybody know how to install this hack when using phpnuke? I can't get it to work at all.
Styphon

phatchopolis
Registered User
Posts: 166
Joined: Mon May 29, 2006 11:40 pm

Post by phatchopolis » Sun Nov 19, 2006 4:06 pm

Just installed this on my forum with a number of mods. Seems to be working good. Thanks for a great mod.

User avatar
PaulusB
Registered User
Posts: 207
Joined: Sun May 28, 2006 2:08 pm
Location: Holland
Contact:

Post by PaulusB » Sat Dec 02, 2006 2:26 pm

Is have installed this mod but when activate a sticky it breaks up the line in the view forum can any one fix ths for me.


Normal whitout sticky
Image

wit sticky activated
Image

This is my view forum tpl
http://www.tt-forum.nl/garage/viewforum_body.txt

Many thanks

User avatar
PaulusB
Registered User
Posts: 207
Joined: Sun May 28, 2006 2:08 pm
Location: Holland
Contact:

Post by PaulusB » Sun Dec 03, 2006 11:42 am

any one got a idea :idea:

Would help me alot

many thanks

MV Blackie
Registered User
Posts: 6
Joined: Tue Nov 14, 2006 7:33 pm

Post by MV Blackie » Sun Dec 03, 2006 6:25 pm

can someone help me with my problem ?
http://www.motovrienden.be/viewforum.php?f=43

under each section i have a blank topic :?:

User avatar
PaulusB
Registered User
Posts: 207
Joined: Sun May 28, 2006 2:08 pm
Location: Holland
Contact:

Post by PaulusB » Mon Dec 04, 2006 3:11 pm

I have edit the colspan to 5 and now its not breaking up the line but now i only need to know how to get the silver at the right side:

Image

Code: Select all

<!-- BEGIN divider --> 
<tr> 
   <td class="catHead" colspan="5" height="28"><span class="cattitle">{topicrow.divider.L_DIV_HEADERS}</span></td> 
</tr> 
<!-- END divider -->

Wingzfan
Registered User
Posts: 441
Joined: Wed Jan 25, 2006 4:55 pm

Post by Wingzfan » Mon Dec 04, 2006 8:19 pm

In some of my forums Im getting stickies showing up in the regular topic section. In some forums I get 8 stickies to fit and other forums only 5. If I add a new stickie then the oldest sticky gets pushed down into the regular topics area.

Image
Image

User avatar
PaulusB
Registered User
Posts: 207
Joined: Sun May 28, 2006 2:08 pm
Location: Holland
Contact:

Post by PaulusB » Mon Dec 04, 2006 8:23 pm

solved for me

Wingzfan
Registered User
Posts: 441
Joined: Wed Jan 25, 2006 4:55 pm

Post by Wingzfan » Mon Dec 04, 2006 8:46 pm

It seems its only in the forums that have a weblink topic. Any ideas?

Wingzfan
Registered User
Posts: 441
Joined: Wed Jan 25, 2006 4:55 pm

Post by Wingzfan » Tue Dec 05, 2006 1:30 am

well I figured it out for the most part. I had to create another seperator for weblinks but whats weird is it has to be above stickies or they join together again.

shingo05
Registered User
Posts: 9
Joined: Fri Dec 15, 2006 1:45 pm

Post by shingo05 » Fri Dec 15, 2006 1:47 pm

Hi all,

I have a problem, even tho i add the code to my .css file of my template, the dividers colour doesnt change it is still white. Could someone plz help me???

User avatar
gtrfrkbob
Registered User
Posts: 209
Joined: Mon Jul 24, 2006 6:53 am
Contact:

Post by gtrfrkbob » Sun Dec 31, 2006 2:16 pm

Nevermind.

User avatar
Seria
Registered User
Posts: 137
Joined: Thu Dec 14, 2006 8:14 am
Location: out havin’ fun

Post by Seria » Sun Jan 28, 2007 7:56 pm

Update: This mod is functional on 2.0.22
I installed it on 2.0.21 then upgraded.
(I upgraded manually.)

happy forum-ing ^_^
¿What do you call it when a blond dies her hair brunette?
Artificial intelligence ^_~ ...yes, im blond :P

I will offer as much help I can on mods that I have installed, just PM me. (i don't use easymod, so I can't help with that.)
Mods installed so far:48 {all manually and on 2.0.22}

x-pose
Registered User
Posts: 89
Joined: Tue Feb 06, 2007 9:59 pm

Post by x-pose » Thu Feb 08, 2007 10:27 pm

Im getting this error when using easymod to install:

Critical Error:
Function Trace: main[1]->modio_prep[3]

FTP ERROR: could not chdir to phpBB root directory

spaljeni
Registered User
Posts: 28
Joined: Sat Nov 25, 2006 8:27 pm

Post by spaljeni » Sun Feb 25, 2007 1:14 pm

I installed this mod and it did nothing...

I use the adInfinitum template...

one question: do I have to install the "global announcement mod" for this to work?

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Cleanup”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest