Page 19 of 21

Posted: Sun Nov 19, 2006 2:54 pm
by styphon
Does anybody know how to install this hack when using phpnuke? I can't get it to work at all.

Posted: Sun Nov 19, 2006 4:06 pm
by phatchopolis
Just installed this on my forum with a number of mods. Seems to be working good. Thanks for a great mod.

Posted: Sat Dec 02, 2006 2:26 pm
by PaulusB
Is have installed this mod but when activate a sticky it breaks up the line in the view forum can any one fix ths for me.


Normal whitout sticky
Image

wit sticky activated
Image

This is my view forum tpl
http://www.tt-forum.nl/garage/viewforum_body.txt

Many thanks

Posted: Sun Dec 03, 2006 11:42 am
by PaulusB
any one got a idea :idea:

Would help me alot

many thanks

Posted: Sun Dec 03, 2006 6:25 pm
by MV Blackie
can someone help me with my problem ?
http://www.motovrienden.be/viewforum.php?f=43

under each section i have a blank topic :?:

Posted: Mon Dec 04, 2006 3:11 pm
by PaulusB
I have edit the colspan to 5 and now its not breaking up the line but now i only need to know how to get the silver at the right side:

Image

Code: Select all

<!-- BEGIN divider --> 
<tr> 
   <td class="catHead" colspan="5" height="28"><span class="cattitle">{topicrow.divider.L_DIV_HEADERS}</span></td> 
</tr> 
<!-- END divider -->

Posted: Mon Dec 04, 2006 8:19 pm
by Wingzfan
In some of my forums Im getting stickies showing up in the regular topic section. In some forums I get 8 stickies to fit and other forums only 5. If I add a new stickie then the oldest sticky gets pushed down into the regular topics area.

Image
Image

Posted: Mon Dec 04, 2006 8:23 pm
by PaulusB
solved for me

Posted: Mon Dec 04, 2006 8:46 pm
by Wingzfan
It seems its only in the forums that have a weblink topic. Any ideas?

Posted: Tue Dec 05, 2006 1:30 am
by Wingzfan
well I figured it out for the most part. I had to create another seperator for weblinks but whats weird is it has to be above stickies or they join together again.

Posted: Fri Dec 15, 2006 1:47 pm
by shingo05
Hi all,

I have a problem, even tho i add the code to my .css file of my template, the dividers colour doesnt change it is still white. Could someone plz help me???

Posted: Sun Dec 31, 2006 2:16 pm
by gtrfrkbob
Nevermind.

Posted: Sun Jan 28, 2007 7:56 pm
by Seria
Update: This mod is functional on 2.0.22
I installed it on 2.0.21 then upgraded.
(I upgraded manually.)

happy forum-ing ^_^

Posted: Thu Feb 08, 2007 10:27 pm
by x-pose
Im getting this error when using easymod to install:

Critical Error:
Function Trace: main[1]->modio_prep[3]

FTP ERROR: could not chdir to phpBB root directory

Posted: Sun Feb 25, 2007 1:14 pm
by spaljeni
I installed this mod and it did nothing...

I use the adInfinitum template...

one question: do I have to install the "global announcement mod" for this to work?