[2.0.13] Change forum banner

The cleanup is complete. This forum is now read only.
Post Reply

Rating:

Excellent!
17
47%
Very Good
11
31%
Good
2
6%
Fair
3
8%
Poor
3
8%
 
Total votes: 36

AaronOwnsYou
Registered User
Posts: 131
Joined: Sat Mar 19, 2005 12:41 pm
Location: Singapore
Contact:

Post by AaronOwnsYou »

flamesong wrote: So it is! I'm trying to answer your posts and work simultaneously. But I suggest you take a short course in polite conversation. I think if I had written this mod and somebody posted 'Wait till that b*stard alter his script', I'd take a long holiday!

ha ha...
okay, relax.
flamesong
Registered User
Posts: 57
Joined: Sat Mar 12, 2005 9:24 pm

Post by flamesong »

Guess I'll just wait patiently and just change the name of my banner to logo_phpBB.gif just as I have been doing!
AaronOwnsYou
Registered User
Posts: 131
Joined: Sat Mar 19, 2005 12:41 pm
Location: Singapore
Contact:

Post by AaronOwnsYou »

flamesong wrote: Guess I'll just wait patiently and just change the name of my banner to logo_phpBB.gif just as I have been doing!

same here.
flamesong
Registered User
Posts: 57
Joined: Sat Mar 12, 2005 9:24 pm

Post by flamesong »

I just discovered as I was doing that (changing the name to logo_phpBB.gif) that the forum is still using the logo in the subSilver folder - not the logo_phpBB.gif which this mod copies to its ows banners folder.

Might be a clue...
flamesong
Registered User
Posts: 57
Joined: Sat Mar 12, 2005 9:24 pm

Post by flamesong »

I just discovered as I was doing that (changing the name to logo_phpBB.gif) that the forum is still using the logo in the subSilver folder - not the logo_phpBB.gif which this mod copies to its ows banners folder.

Might be a clue...
flamesong
Registered User
Posts: 57
Joined: Sat Mar 12, 2005 9:24 pm

Post by flamesong »

I just discovered as I was doing that (changing the name to logo_phpBB.gif) that the forum is still using the logo in the subSilver folder - not the logo_phpBB.gif which this mod copies to its ows banners folder.

Might be a clue...
flamesong
Registered User
Posts: 57
Joined: Sat Mar 12, 2005 9:24 pm

Post by flamesong »

Sorry for the multiple post - Safari malfunction. Stand back, there's nothing to see here. it's all over folks, go back to your beds.
User avatar
Minoesj
Registered User
Posts: 158
Joined: Thu Feb 13, 2003 2:39 pm
Location: Belgium
Contact:

Post by Minoesj »

Does this mod work if the Categories Hierarchy (sub-forums) mod is installed ?

Thanks
Animal Rights Concerns offering Animal Rights and Vegan Resources.
Go Vegan and start a more compassionate lifestyle today!
AaronOwnsYou
Registered User
Posts: 131
Joined: Sat Mar 19, 2005 12:41 pm
Location: Singapore
Contact:

Post by AaronOwnsYou »

Minoesj wrote: Does this mod work if the Categories Hierarchy (sub-forums) mod is installed ?

Thanks

You can be our ginie pig.
jchipper
Registered User
Posts: 503
Joined: Wed Jun 11, 2003 7:06 am
Location: California
Contact:

Post by jchipper »

jchipper wrote: when I try to run the sql I get this
MySQL said: Documentation
#1062 - Duplicate entry 'banner_source' for key 1


any help for this?
~ The Bible is the Chart and Compass that guides us through this life to the eternal port of heaven.~
Website - http://www.youthforgod.net
Message Board - http://www.youthforgod.net/forum/index.php
MarioKnight
Registered User
Posts: 20
Joined: Fri Sep 10, 2004 11:42 pm
Location: Oswego, NY
Contact:

Post by MarioKnight »

jchipper wrote: when I try to run the sql I get this
MySQL said: Documentation
#1062 - Duplicate entry 'banner_source' for key 1


What I would try is go into your database and check your phpbb_config table to see if for some reason there's a 'banner_source' already in the table. If there is, then just delete the row and try the SQL again. This has happened to me before installing MODs in the past, not sure how and I don't remember details since it was years ago, but doing that worked. So I'd give that a try, tell me how it works out.
Minoesj wrote: Does this mod work if the Categories Hierarchy (sub-forums) mod is installed ?


I don't use that MOD, but I have been to forums that do, and seeing them in action, I don't see any reason why my MOD wouldn't work with it. So I say give it a try, and if for some reason it doesn't work, I'll take a look at that MOD and see what I can do for you.

As for everyone else, my best guess based on what's being said is that there's something wrong with your database. Make sure that the values show up in phpbb_config, and if they don't, then enter them manually and everything should work just fine.
Dan Bednarski ~ MarioKnight
My mods: Change forum banner
robinlee
Registered User
Posts: 29
Joined: Sun Mar 07, 2004 9:50 am
Location: Kluang,Johor,Malaysia
Contact:

Post by robinlee »

This mod is great for the newbies !! I will try this later , cheers ~
flamesong
Registered User
Posts: 57
Joined: Sat Mar 12, 2005 9:24 pm

Post by flamesong »

I fixed it. Basically, EasyMod had not (for whatever reason) done half of the stuff it was supposed to do. I went through all the files it was supposed to modify and re-modified them. It had only done half the work on the SQL side as well - it took a lot of messing around with stuff I barely understaand but it is now working.
User avatar
Minoesj
Registered User
Posts: 158
Joined: Thu Feb 13, 2003 2:39 pm
Location: Belgium
Contact:

Post by Minoesj »

Hi

i'm trying the mod but i don't find a line.

at overall_header.tpl i can't find the line <td><a href="{U_INDEX}"><img src="templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a></td> (i did change the link into Appalachia)

All i find is <td height="85"><a href="{U_INDEX}"><img src=templates/Appalachia/images/board_header.gif border="0" /></td>

Do i need to replace this line ?

I don't know if the problem is the CH-210 mod or that my template is Appalachia

Thanks

(as you can see i'm a complete newb, sorry for that :oops: )
Animal Rights Concerns offering Animal Rights and Vegan Resources.
Go Vegan and start a more compassionate lifestyle today!
MarioKnight
Registered User
Posts: 20
Joined: Fri Sep 10, 2004 11:42 pm
Location: Oswego, NY
Contact:

Post by MarioKnight »

Yep, just replace the img tag in that line with the one that the file lists for you and you should be fine.
Dan Bednarski ~ MarioKnight
My mods: Change forum banner
Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Cleanup”