[2.0.16] Olympus Group Colours

The cleanup is complete. This forum is now read only.

Rating:

Excellent!
17
49%
Very Good
8
23%
Good
6
17%
Fair
0
No votes
Poor
4
11%
 
Total votes: 35

Flavaz
Registered User
Posts: 349
Joined: Tue May 09, 2006 2:19 pm
Contact:

Post by Flavaz » Sat Aug 12, 2006 11:43 pm

how do i remove it i done it via easy mod 8O
Im a newbie so please dont reply in php/techie lingo as it make me feel stooooooooopid :(

User avatar
Circle
Registered User
Posts: 542
Joined: Sun Jan 08, 2006 12:00 pm

Post by Circle » Sun Aug 13, 2006 12:34 am

Most painfull way is to download it again and go trough all the files on your server manually and change everything back. :?

If any one found out how to fix the problem with the cell going to the right pleas post it here couse I don't get why I can't get this to work sinds I'm using subSilver and most MOD's should work on that at least I expect. 8O

I managed to get it all back at the right place but now the Legend shows up underneath the whoisonline image.

*Going crazy on this one.

deejaybet
Registered User
Posts: 1814
Joined: Thu Dec 08, 2005 2:01 pm
Location: Derry, Northern Ireland
Contact:

Post by deejaybet » Sun Aug 13, 2006 12:47 am

circle... pm me a screenshot and your index_body.tpl file :)

User avatar
Circle
Registered User
Posts: 542
Joined: Sun Jan 08, 2006 12:00 pm

Post by Circle » Sun Aug 13, 2006 1:54 am

I FIXED IT!

For all that are having the issue that everything is ripped out of order in subSilver do this.

Look at the capitalised code that is what you need to change in index_body.tpl

Code: Select all

<table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
  <tr> 
	<td class="catHead" colspan="2" height="28"><span class="cattitle"><a href="{U_VIEWONLINE}" class="cattitle">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></span></td>
  </tr>
  <tr> 
	<td class="row1" align="center" valign="middle" rowspan="4"><img src="templates/subSilver/images/whosonline.gif" alt="{L_WHO_IS_ONLINE}" /></td>
	<td class="row1" align="left" width="100%"><span class="gensmall">{TOTAL_POSTS}<br />{TOTAL_USERS}<br />{NEWEST_USER}</span>
	</td>
  </TR>
  <TR> 
<td class="row1" align="left"><span class="gensmall">{TOTAL_USERS_ONLINE} &nbsp; [ {L_WHOSONLINE_ADMIN} ] &nbsp; [ {L_WHOSONLINE_MOD} ]<br />{RECORD_USERS}<br />
</tr>
<tr>
<td class="row1" align="left"><span class="gensmall">{TOTAL_USERS_ONLINE}<br />{RECORD_USERS}<br />{LOGGED_IN_USER_LIST}</span></td>
  </tr>
  <tr>
<td class="row1"><b class="gensmall">{L_LEGEND} :: {L_WHOSONLINE_ADMIN}, {L_WHOSONLINE_MOD}{LEGEND}</b></td>
  </tr>
</table>
As you can see I added new TR tags I also changed rowspan from 3 to 4 in thie following line:

Code: Select all

<td class="row1" align="center" valign="middle" rowspan="4"><img src="templates/subSilver/images/whosonline.gif" alt="{L_WHO_IS_ONLINE}" /></td>
YEAH!

Flavaz
Registered User
Posts: 349
Joined: Tue May 09, 2006 2:19 pm
Contact:

Post by Flavaz » Thu Aug 24, 2006 11:36 pm

Parse error: parse error, unexpected ',' in /home/fhlinux187/d/desiflavaz.com/user/htdocs/phpBB222/admin/admin_users.php on line 684


What is that?

I had to reinstall this mod and i always have issues :cry:
Im a newbie so please dont reply in php/techie lingo as it make me feel stooooooooopid :(

Flavaz
Registered User
Posts: 349
Joined: Tue May 09, 2006 2:19 pm
Contact:

Post by Flavaz » Fri Aug 25, 2006 9:00 pm

Code: Select all

#
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------
#
$user_rank

#
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
, group_id = $user_group, user_colour = '$group_colour' 
So i add it:

Code: Select all

$user_status, user_rank = $user_rank", group_id = $user_group, user_colour = '$group_colour' . $avatar_sql . "
and then get this
Parse error: parse error, unexpected ',' in /home/fhlinux187/d/desiflavaz.com/user/htdocs/phpBB222/admin/admin_users.php on line 684
Im a newbie so please dont reply in php/techie lingo as it make me feel stooooooooopid :(

User avatar
End of a Shadow
Registered User
Posts: 1557
Joined: Sun Apr 27, 2003 6:39 pm
Location: Washington
Name: J G
Contact:

Post by End of a Shadow » Sat Aug 26, 2006 1:54 am

Flavaz wrote:

Code: Select all

#
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------
#
$user_rank

#
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
, group_id = $user_group, user_colour = '$group_colour' 
So i add it:

Code: Select all

$user_status, user_rank = $user_rank", group_id = $user_group, user_colour = '$group_colour' . $avatar_sql . "
and then get this
Parse error: parse error, unexpected ',' in /home/fhlinux187/d/desiflavaz.com/user/htdocs/phpBB222/admin/admin_users.php on line 684


I want you to pause and take a good look at the above instructions. Do you see a double quote or a k that you need to add the line after? You added the code after the double quote which interrupts the avatar line.

User avatar
Funk Theory
Registered User
Posts: 721
Joined: Mon Sep 25, 2006 3:33 pm
Location: UK
Contact:

Post by Funk Theory » Fri Oct 06, 2006 7:54 pm

Does anyone know how to get rid of the lines under the legend for this mod? plus ive notice even though ive added the user to the group the user is not showing up as that colour :?

Thy73
Registered User
Posts: 25
Joined: Fri Mar 11, 2005 4:48 pm
Location: Denmark
Contact:

Post by Thy73 » Sun Nov 05, 2006 5:14 pm

Sometimes when installing a modification, it ask for some SQL changes.
Now where do one find where to make these changes ??

Code: Select all

#
#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
ALTER TABLE phpbb_groups ADD group_colour VARCHAR(6) NOT NULL;
ALTER TABLE phpbb_groups ADD group_legend TINYINT(1) DEFAULT '0' NOT NULL;
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_colour VARCHAR(6) NOT NULL;
ALTER TABLE phpbb_users ADD group_id MEDIUMINT(8) NOT NULL;
I'm getting this error after installing the mod

Code: Select all

General Error 
  
Could not obtain user/online information

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_colour' in 'field list'

SELECT u.username, u.user_id, u.user_allow_viewonline, u.user_level, u.user_colour, s.session_logged_in, s.session_ip FROM phpbb_users u, phpbb_sessions s WHERE u.user_id = s.session_user_id AND s.session_time >= 1162745597 ORDER BY u.username ASC, s.session_ip ASC

Line : 108
File : page_header.php 
 
Me A BIG PHPbb n00b :wink:

Flavaz
Registered User
Posts: 349
Joined: Tue May 09, 2006 2:19 pm
Contact:

Post by Flavaz » Mon Nov 06, 2006 7:59 pm

End of a Shadow wrote:
Flavaz wrote:

Code: Select all

#
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------
#
$user_rank

#
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
, group_id = $user_group, user_colour = '$group_colour' 
So i add it:

Code: Select all

$user_status, user_rank = $user_rank", group_id = $user_group, user_colour = '$group_colour' . $avatar_sql . "
and then get this
Parse error: parse error, unexpected ',' in /home/fhlinux187/d/desiflavaz.com/user/htdocs/phpBB222/admin/admin_users.php on line 684


I want you to pause and take a good look at the above instructions. Do you see a double quote or a k that you need to add the line after? You added the code after the double quote which interrupts the avatar line.


How rude i did not thank you!
Im a newbie so please dont reply in php/techie lingo as it make me feel stooooooooopid :(

happypappy
Registered User
Posts: 463
Joined: Wed Apr 27, 2005 1:44 am

Post by happypappy » Mon Dec 11, 2006 7:44 pm

how do you make this mod show on veiwforum, index, and viewonline?

Pawmen
Registered User
Posts: 1
Joined: Mon Dec 25, 2006 11:24 pm

Post by Pawmen » Mon Dec 25, 2006 11:30 pm

How i can delete comma after "legend"???
Why colors display only in wiev who is online ??? LOOK:
Image[/URL]
aff
Its possible the name be colors?

fumandave
Registered User
Posts: 24
Joined: Mon Jul 14, 2003 10:48 pm

Post by fumandave » Sun Feb 18, 2007 1:49 pm

I've noticed all of the MODs have this SQL install info before starting on installing the MOD. I wanted to ask question about SQL.

How do I do this? Thanks

Code: Select all

#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
ALTER TABLE phpbb_groups ADD group_colour VARCHAR(6) NOT NULL;
ALTER TABLE phpbb_groups ADD group_legend TINYINT(1) DEFAULT '0' NOT NULL;
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_colour VARCHAR(6) NOT NULL;
ALTER TABLE phpbb_users ADD group_id MEDIUMINT(8) NOT NULL;

#

ETA: PAH!!! I finally figured out about this.
Last edited by fumandave on Sun Feb 18, 2007 9:26 pm, edited 2 times in total.

User avatar
Prosk8er
Registered User
Posts: 1387
Joined: Sun Mar 12, 2006 3:30 am
Location: Rochester, NY
Name: Tyler
Contact:

Post by Prosk8er » Sun Feb 18, 2007 2:28 pm

im using the advanced color mod for phpbb 2.0.19 but it works on 2.0.22 its basically the same as the color group on phpbb3 colors go in viewtopic viewonline privmsg index memberlist groupcp it takes a little to install but its good you can see it here http://gotskillslounge.no-ip.org/phpBB2 the colors dont show when logged out but when logged in they do im going to fix that soon


heres the link to that color group http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=361436

fumandave
Registered User
Posts: 24
Joined: Mon Jul 14, 2003 10:48 pm

Post by fumandave » Sun Feb 18, 2007 6:04 pm

see above I replied with ETA

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Cleanup”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests