[2.0.13] Forum Information

The cleanup is complete. This forum is now read only.

Rating:

Excellent!
14
74%
Very Good
2
11%
Good
3
16%
Fair
0
No votes
Poor
0
No votes
 
Total votes: 19

humanbot
Registered User
Posts: 29
Joined: Wed Jul 13, 2005 6:22 pm

Post by humanbot » Wed Jul 27, 2005 9:42 pm

i ve tried every thing and ve still reached no where. i ve double chkd the installation and as soon as i apply it on my phpBB my footer doesnt get displayed at all(nothing below who is online box it includes goto admin panel link and copyright info), but i guess it should ve added something to it instead of deducting :lol:

what shld i do?

smitjel
Registered User
Posts: 461
Joined: Sat Jun 11, 2005 11:40 pm
Location: Birmingham, AL

Post by smitjel » Sun Oct 09, 2005 4:12 pm

lowjoel wrote: when ive got time ill fix this bug and upload the robots mod.

Was this bug ever fixed?
My Quick Reply MOD for phpBB2

smitjel
Registered User
Posts: 461
Joined: Sat Jun 11, 2005 11:40 pm
Location: Birmingham, AL

Post by smitjel » Thu Oct 27, 2005 1:58 am

flashman.tv wrote: Nice mod, but would you please be so kind a correct a very big bug?
You can´t start with (in extension.inc)

Code: Select all

$starttime=time();
and end up with a precision of microtime-base. That way your mod produces absolutely wrong generation times. I was wondering, why our pyrolite class II server should need over a second for a simple index-listing 8O ... No we are in ranges from 0.110 to 0.175 seconds, which ist realistic.

So replace ist in extension.inc with

Code: Select all

list($usec, $sec) = explode(" ", microtime());
$starttime= ((float)$usec + (float)$sec);
Best regards,
flashman

Thanks for the fix! :)
My Quick Reply MOD for phpBB2

wb6vpm
Registered User
Posts: 35
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:12 pm

Post by wb6vpm » Mon Sep 25, 2006 7:42 am

Generation Time: 1159170063.2409 Seconds


this is from the main page of my site:

http://www.dodgeintrepidchat.net/phpbb2/index.php

i know for a fact that it doesnt take that long to generate, lol!

what is the problem? any known fix?

wb6vpm
Registered User
Posts: 35
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:12 pm

Post by wb6vpm » Tue Sep 26, 2006 1:48 am

anybody?

wb6vpm
Registered User
Posts: 35
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:12 pm

Post by wb6vpm » Sun Oct 08, 2006 3:46 am

anybody?

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Cleanup”