[2.0.13] Forum Information

The cleanup is complete. This forum is now read only.

Rating:

Excellent!
14
74%
Very Good
2
11%
Good
3
16%
Fair
0
No votes
Poor
0
No votes
 
Total votes: 19

User avatar
EverettB
Registered User
Posts: 326
Joined: Fri Aug 01, 2003 7:11 pm
Location: North America

Post by EverettB »

lowjoel wrote: EDIT: Load info is almost impossible to implement. I've looked at the most popular application, phpSysInfo, examined their source, tested on Windows XP as well as Linux. It completely fails on XP, and in Linux, since we are on webhosts, theyt would have some restrictions on which files we can access. My host did not let me read the file with the statistics, and got this error:
PHP wrote:open_basedir restriction in effect. File(/proc/loadavg) is not within the allowed path(s)
Thus, i have concluded that it is almost imkpossible to actually get this statistic to work, even in future versions.

phpBB 3.0 'Olympus' maybe allow you to access it because phpBB has its own dedicated server? :? I'm not too sure, but most hosts will not let you read the priocessor statistics file for security reasons.

How about this since you can't access the loadavg file:

Code: Select all

$load = exec("uptime");
$load = explode(' ', trim($load));
$load = trim($load[13],',');

lowjoel
Registered User
Posts: 45
Joined: Sat Feb 19, 2005 6:58 am
Location: Singapore
Contact:

Post by lowjoel »

thatnks ill have a look.... since i mainly dev for win32... so i aint too sure bout linux :) thanks for helping

humanbot
Registered User
Posts: 29
Joined: Wed Jul 13, 2005 6:22 pm

Footer is not gettin displayed!!

Post by humanbot »

After i install this mod i dont get to c any thing below New Post,No New post icons,i.e, box diplaying whoseonline etc and phpBB copyright footer doesn't get displayed at all....
what shld i do?

lowjoel
Registered User
Posts: 45
Joined: Sat Feb 19, 2005 6:58 am
Location: Singapore
Contact:

Post by lowjoel »

which version of phpbb are you using, and please post your includes/overall_footer.php file here thanks.

humanbot
Registered User
Posts: 29
Joined: Wed Jul 13, 2005 6:22 pm

Here is what u ve asked for

Post by humanbot »

lowjoel wrote: which version of phpbb are you using, and please post your includes/overall_footer.php file here thanks.

<div align="center"><span class="copyright"><br />{ADMIN_LINK}<br />
<!--
We request you retain the full copyright notice below including the link to www.phpbb.com.
This not only gives respect to the large amount of time given freely by the developers
but also helps build interest, traffic and use of phpBB 2.0. If you cannot (for good
reason) retain the full copyright we request you at least leave in place the
Powered by phpBB line, with phpBB linked to www.phpbb.com. If you refuse
to include even this then support on our forums may be affected.

The phpBB Group : 2002
// -->


<br /><table width="100" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td>Powered by <a href="http://www.phpbb.com/" target="_phpbb" class="copyright">phpBB</a> &copy; 2001, 2005 phpBB Group<br /><br /><br /><img src="{S_GZIP_IMG}" alt="{L_GZIP_ON}" /> {L_GZIP_ON}&nbsp;&nbsp;<img src="{S_QUERIES_IMG}" alt="{L_NUMBER_QUERIES}" alt="{L_NUMBER_QUERIES}" />{L_NUMBER_QUERIES}&nbsp;&nbsp;<img src="{S_GENERATION_IMG}" alt="{L_GENERATION_TIME}" /> {L_GENERATION_TIME}</td></tr></table><br /><br /> {TRANSLATION_INFO}</span></div>
</td>
</tr>
</table>

</body>
</html>


and i m using phpBB 2.0.16

it is what it looked like i ve reverted back to original configuration,ie i ve deleted what is bold up there and its working exactly it shld be working

lowjoel
Registered User
Posts: 45
Joined: Sat Feb 19, 2005 6:58 am
Location: Singapore
Contact:

Post by lowjoel »

oops wrong file... i mean includes/page_footer.php not the template sorry :oops:

humanbot
Registered User
Posts: 29
Joined: Wed Jul 13, 2005 6:22 pm

Post by humanbot »

lowjoel wrote: oops wrong file... i mean includes/page_footer.php not the template sorry :oops:



oops!!!!! i do not ve any file named page_footer.php in my includes directory. i ve
page_tail.php
which i m posting here
<?php
/***************************************************************************
* page_tail.php
* -------------------
* begin : Saturday, Feb 13, 2001
* copyright : (C) 2001 The phpBB Group
* email : support@phpbb.com
*
* $Id: page_tail.php,v 1.27.2.3 2004/12/22 02:04:00 psotfx Exp $
*
*
***************************************************************************/

/***************************************************************************
*
* This program is free software; you can redistribute it and/or modify
* it under the terms of the GNU General Public License as published by
* the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
* (at your option) any later version.
*
***************************************************************************/

if ( !defined('IN_PHPBB') )
{
die('Hacking attempt');
}

//
// Show the overall footer.
//
$admin_link = ( $userdata['user_level'] == ADMIN ) ? '<a href="admin/index.' . $phpEx . '?sid=' . $userdata['session_id'] . '">' . $lang['Admin_panel'] . '</a><br /><br />' : ( ( $userdata['user_level'] == MOD ) ? '<a href="modcp/index.' . $phpEx . '?sid=' . $userdata['session_id'] . '">' . $lang['Mod_CP'] . '</a><br /><br />' : '' );

$template->set_filenames(array(
'overall_footer' => ( empty($gen_simple_header) ) ? 'overall_footer.tpl' : 'simple_footer.tpl')
);

$template->assign_vars(array(
'TRANSLATION_INFO' => ( isset($lang['TRANSLATION_INFO']) ) ? $lang['TRANSLATION_INFO'] : '',
'ADMIN_LINK' => $admin_link)
);

//-------------------------- MOD: Forum Information MOD --------------------------
//delete
//$template->pparse('overall_footer');
//-------------------------- End MOD: Forum Information MOD --------------------------


//
// Close our DB connection.
//
$db->sql_close();

//
// Compress buffered output if required and send to browser
//
if ( $do_gzip_compress )
{
//
// Borrowed from php.net!
//
$gzip_contents = ob_get_contents();
ob_end_clean();

$gzip_size = strlen($gzip_contents);
$gzip_crc = crc32($gzip_contents);

$gzip_contents = gzcompress($gzip_contents, 9);
$gzip_contents = substr($gzip_contents, 0, strlen($gzip_contents) - 4);

echo "\x1f\x8b\x08\x00\x00\x00\x00\x00";
echo $gzip_contents;
echo pack('V', $gzip_crc);
echo pack('V', $gzip_size);
}

exit;

?>


i ve reverted back to original installation as this mod was not working properly(i installed it twice).My current configuration doesnot reflect this mod specific changes.

lowjoel
Registered User
Posts: 45
Joined: Sat Feb 19, 2005 6:58 am
Location: Singapore
Contact:

Post by lowjoel »

if uve uninstalled it uncomment these lines otherwise weird things will happen

Code: Select all

//-------------------------- MOD: Forum Information MOD --------------------------
//delete
//$template->pparse('overall_footer');
//-------------------------- End MOD: Forum Information MOD -------------------------- 

humanbot
Registered User
Posts: 29
Joined: Wed Jul 13, 2005 6:22 pm

Post by humanbot »

lowjoel wrote: if uve uninstalled it uncomment these lines otherwise weird things will happen

Code: Select all

//-------------------------- MOD: Forum Information MOD --------------------------
//delete
//$template->pparse('overall_footer');
//-------------------------- End MOD: Forum Information MOD -------------------------- 



thanks buddy i ll try and let u kno...

lowjoel
Registered User
Posts: 45
Joined: Sat Feb 19, 2005 6:58 am
Location: Singapore
Contact:

Post by lowjoel »

good luck debugging lol...

problem with php: hard to debug....

lowjoel
Registered User
Posts: 45
Joined: Sat Feb 19, 2005 6:58 am
Location: Singapore
Contact:

Post by lowjoel »

-----Deleted-----

humanbot
Registered User
Posts: 29
Joined: Wed Jul 13, 2005 6:22 pm

Post by humanbot »

lowjoel wrote: good luck debugging lol...

problem with php: hard to debug....


i already ve that uncommented what shld i do to make this mod work...

u kno the problem still when i install it i m noty able to see bo showin who's online link to administration panel and any thing below it.....

i ve posted file u said it is the one when i had this mod on

flashman.tv
Registered User
Posts: 2
Joined: Tue Jul 26, 2005 12:08 pm

Post by flashman.tv »

Nice mod, but would you please be so kind a correct a very big bug?
You can´t start with (in extension.inc)

Code: Select all

$starttime=time();
and end up with a precision of microtime-base. That way your mod produces absolutely wrong generation times. I was wondering, why our pyrolite class II server should need over a second for a simple index-listing 8O ... No we are in ranges from 0.110 to 0.175 seconds, which ist realistic.

So replace ist in extension.inc with

Code: Select all

list($usec, $sec) = explode(" ", microtime());
$starttime= ((float)$usec + (float)$sec);
Best regards,
flashman

lowjoel
Registered User
Posts: 45
Joined: Sat Feb 19, 2005 6:58 am
Location: Singapore
Contact:

Post by lowjoel »

yea i found that bug and rectified it, but have been to busy to upload it all over and get it for validation. I'm also working on a robots detection mod, which is similar to the one in area51's board. but that got denied once (no idea why), so I just put up with it by continually adding new bot entires...

when ive got time ill fix this bug and upload the robots mod.

see it in action at http://forum.joelsplace.sg/ (when there are bots around lol, which usually google, msn and alexa crawl my site ;))

flashman.tv
Registered User
Posts: 2
Joined: Tue Jul 26, 2005 12:08 pm

Post by flashman.tv »

Great! And thnx for the fast reply.

By the way, you can see it working in http://offroad-forum.de ... I added some funny words behind the informations, according to the question, whe really needs this information :D

Have fun,
flashman

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Cleanup”