Page 1 of 5

[2.0.15] Search Engine Results

Posted: Wed May 18, 2005 9:27 am
by Extensions Robot
MOD Name: Search Engine Results
Author: battye
MOD Description: This MOD allows you to view how many results your site shows on each of the popular search engines, and provides a link so you can navigate through the different results.


MOD Version: 1.0.0

Download File: Search_Engine_Results_100.zip
mods overview page: View
File Size: 7855 Bytes

Security Score: 0

Posted: Tue May 24, 2005 12:23 pm
by ycl6
MOD Validated/Released

Notes:
The MOD displays the number of pages from your forum indexed by some of the popular search engines.

Posted: Tue May 24, 2005 1:00 pm
by alsakrah
It's realy nice mod

ThanX

Posted: Wed May 25, 2005 7:33 am
by accadacca
Everything works but the altavista checker.

I get this error:

Code: Select all

Warning: file_get_contents(http://www.altavista.com/web/results?itag=ody&q=uutah.com+&kgs=1&kls=0): failed to open stream: Operation timed out in /home/uutahcom/public_html/forum/admin/admin_search_results.php on line 80
If I copy that link into a browser it pulls up no problem? :? Other than that I really like this mod. Thanks. :D

Anyway to fix the altavista checker. Longer duration?

Posted: Wed May 25, 2005 8:15 am
by battye
Could your webserver for some reason be blocking Altavista? Usually those sort of errors are one-off type of things, but if they always appear, it might be some sort of server side block.

To test if it is the server, open a blank document in Notepad, and copy the following text:

Code: Select all

<?php
file_get_contents(http://www.altavista.com/web/results?itag=ody&q=uutah.com+&kgs=1&kls=0);
?>
Save it as test.php, and upload it to your server, and run it through your browser. Tell me what the output is. If you see the altavista page, then it is something else causing the problem. If it is outputting that error you got, it is likely a problem on the server and you'll need to contact your host.

Hope that helps :)

Posted: Wed May 25, 2005 12:56 pm
by lvsinjin
2 of the icons look like crap on a dark background. here they are after some cosmetic surgery.

Image
Image

thanks for the mod.

Posted: Wed May 25, 2005 3:48 pm
by accadacca
Hmm...Ok I got the following error?

Code: Select all

Parse error: parse error, unexpected ':' in /home/uutahcom/public_html/test.php on line 2
What does it mean? Can you please explain, and then I can contact the host. Thanks.

Posted: Thu May 26, 2005 8:42 am
by battye
My mistake:

Code: Select all

<?php
file_get_contents("http://www.altavista.com/web/results?itag=ody&q=uutah.com+&kgs=1&kls=0");
?>

Posted: Thu May 26, 2005 4:08 pm
by accadacca
It did not do anything this time? Something else that I can check?

EDIT: I just tried it in the Admin and it worked today? Then a second time and no deal?

Posted: Thu May 26, 2005 4:36 pm
by accadacca
lvsinjin wrote: 2 of the icons look like crap on a dark background. here they are after some cosmetic surgery.

Image
Image

thanks for the mod.

Hey thanks. :lol:

Posted: Thu May 26, 2005 11:55 pm
by battye
battye wrote: Usually those sort of errors are one-off type of things

accadacca wrote: I just tried it in the Admin and it worked today?


:wink:

Posted: Sat Jun 11, 2005 4:32 pm
by Jackanape
Great mod, just one problem...I get no results from my Google link. just a hashmark. When I click the lnik, Google tells me it can't get results to the query.

If I click on Google's recommended links, they work OK, just not through this mod...any ideas?

Posted: Sun Jun 12, 2005 3:45 am
by battye
You'll never get any results on google for a domain (eg phpBB.com will not bring up anything, however phpBB will). It's just a Google thing :P

Posted: Wed Jun 29, 2005 4:25 pm
by tinman
I have a prob with

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
language/lang_english/lang_admin.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
//
// Styles Admin
//
#
#-----[ BEFORE, ADD ]------------------------------------------
#




There is no "//
// Styles Admin
//"

Have I lost this? Can the extra code go anywhere else?

Sorted............plz ignore me !!

Posted: Wed Jun 29, 2005 6:07 pm
by Jackanape
Hmmm...you should have it, in which case, you might want to get a version for comparison...I'll post that section here from mine.

Just place it after your "disallow username admin", like so:

Code: Select all

//
// Disallow Username Admin
//
$lang['Disallow_control'] = 'Username Disallow Control';
$lang['Disallow_explain'] = 'Here you can control usernames which will not be allowed to be used.  Disallowed usernames are allowed to contain a wildcard character of *.  Please note that you will not be allowed to specify any username that has already been registered. You must first delete that name then disallow it.';

$lang['Delete_disallow'] = 'Delete';
$lang['Delete_disallow_title'] = 'Remove a Disallowed Username';
$lang['Delete_disallow_explain'] = 'You can remove a disallowed username by selecting the username from this list and clicking submit';

$lang['Add_disallow'] = 'Add';
$lang['Add_disallow_title'] = 'Add a disallowed username';
$lang['Add_disallow_explain'] = 'You can disallow a username using the wildcard character * to match any character';

$lang['No_disallowed'] = 'No Disallowed Usernames';

$lang['Disallowed_deleted'] = 'The disallowed username has been successfully removed';
$lang['Disallow_successful'] = 'The disallowed username has been successfully added';
$lang['Disallowed_already'] = 'The name you entered could not be disallowed. It either already exists in the list, exists in the word censor list, or a matching username is present.';

$lang['Click_return_disallowadmin'] = 'Click %sHere%s to return to Disallow Username Administration';

// Search Results MOD
$lang['SRM_Google'] = 'Google';
$lang['SRM_Yahoo'] = 'Yahoo!';
$lang['SRM_MSN'] = 'MSN';
$lang['SRM_Altavista'] = 'Altavista';
$lang['SRM_Askjeeves'] = 'Ask Jeeves';
$lang['SRM_Search_Engine'] = 'Search Engine';
$lang['SRM_Number_Of_Results'] = 'Number Of Results';
$lang['SRM_Enter'] = 'Enter a search term: ';
$lang['SRM_Submit'] = 'Submit';

//
// Styles Admin
//
$lang['Styles_admin'] = 'Styles Administration';
$lang['Styles_explain'] = 'Using this facility you can add, remove and manage styles (templates and themes) available to your users';
$lang['Styles_addnew_explain'] = 'The following list contains all the themes that are available for the templates you currently have. The items on this list have not yet been installed into the phpBB database. To install a theme, simply click the install link beside an entry.';

$lang['Select_template'] = 'Select a Template';

$lang['Style'] = 'Style';
$lang['Template'] = 'Template';
$lang['Install'] = 'Install';
$lang['Download'] = 'Download';

$lang['Edit_theme'] = 'Edit Theme';
$lang['Edit_theme_explain'] = 'In the form below you can edit the settings for the selected theme';

$lang['Create_theme'] = 'Create Theme';
$lang['Create_theme_explain'] = 'Use the form below to create a new theme for a selected template. When entering colours (for which you should use hexadecimal notation) you must not include the initial #, i.e.. CCCCCC is valid, #CCCCCC is not';

$lang['Export_themes'] = 'Export Themes';
$lang['Export_explain'] = 'In this panel you will be able to export the theme data for a selected template. Select the template from the list below and the script will create the theme configuration file and attempt to save it to the selected template directory. If it cannot save the file itself it will give you the option to download it. In order for the script to save the file you must give write access to the webserver for the selected template dir. For more information on this see the phpBB 2 users guide.';

$lang['Theme_installed'] = 'The selected theme has been installed successfully';
$lang['Style_removed'] = 'The selected style has been removed from the database. To fully remove this style from your system you must delete the appropriate style from your templates directory.';
$lang['Theme_info_saved'] = 'The theme information for the selected template has been saved. You should now return the permissions on the theme_info.cfg (and if applicable the selected template directory) to read-only';
$lang['Theme_updated'] = 'The selected theme has been updated. You should now export the new theme settings';
$lang['Theme_created'] = 'Theme created. You should now export the theme to the theme configuration file for safe keeping or use elsewhere';

$lang['Confirm_delete_style'] = 'Are you sure you want to delete this style?';

$lang['Download_theme_cfg'] = 'The exporter could not write the theme information file. Click the button below to download this file with your browser. Once you have downloaded it you can transfer it to the directory containing the template files. You can then package the files for distribution or use elsewhere if you desire';
$lang['No_themes'] = 'The template you selected has no themes attached to it. To create a new theme click the Create New link on the left hand panel';
$lang['No_template_dir'] = 'Could not open the template directory. It may be unreadable by the webserver or may not exist';
$lang['Cannot_remove_style'] = 'You cannot remove the style selected since it is currently the forum default. Please change the default style and try again.';
$lang['Style_exists'] = 'The style name to selected already exists, please go back and choose a different name.';

$lang['Click_return_styleadmin'] = 'Click %sHere%s to return to Style Administration';

$lang['Theme_settings'] = 'Theme Settings';
$lang['Theme_element'] = 'Theme Element';
$lang['Simple_name'] = 'Simple Name';
$lang['Value'] = 'Value';
$lang['Save_Settings'] = 'Save Settings';

$lang['Stylesheet'] = 'CSS Stylesheet';
$lang['Background_image'] = 'Background Image';
$lang['Background_color'] = 'Background Colour';
$lang['Theme_name'] = 'Theme Name';
$lang['Link_color'] = 'Link Colour';
$lang['Text_color'] = 'Text Colour';
$lang['VLink_color'] = 'Visited Link Colour';
$lang['ALink_color'] = 'Active Link Colour';
$lang['HLink_color'] = 'Hover Link Colour';
$lang['Tr_color1'] = 'Table Row Colour 1';
$lang['Tr_color2'] = 'Table Row Colour 2';
$lang['Tr_color3'] = 'Table Row Colour 3';
$lang['Tr_class1'] = 'Table Row Class 1';
$lang['Tr_class2'] = 'Table Row Class 2';
$lang['Tr_class3'] = 'Table Row Class 3';
$lang['Th_color1'] = 'Table Header Colour 1';
$lang['Th_color2'] = 'Table Header Colour 2';
$lang['Th_color3'] = 'Table Header Colour 3';
$lang['Th_class1'] = 'Table Header Class 1';
$lang['Th_class2'] = 'Table Header Class 2';
$lang['Th_class3'] = 'Table Header Class 3';
$lang['Td_color1'] = 'Table Cell Colour 1';
$lang['Td_color2'] = 'Table Cell Colour 2';
$lang['Td_color3'] = 'Table Cell Colour 3';
$lang['Td_class1'] = 'Table Cell Class 1';
$lang['Td_class2'] = 'Table Cell Class 2';
$lang['Td_class3'] = 'Table Cell Class 3';
$lang['fontface1'] = 'Font Face 1';
$lang['fontface2'] = 'Font Face 2';
$lang['fontface3'] = 'Font Face 3';
$lang['fontsize1'] = 'Font Size 1';
$lang['fontsize2'] = 'Font Size 2';
$lang['fontsize3'] = 'Font Size 3';
$lang['fontcolor1'] = 'Font Colour 1';
$lang['fontcolor2'] = 'Font Colour 2';
$lang['fontcolor3'] = 'Font Colour 3';
$lang['span_class1'] = 'Span Class 1';
$lang['span_class2'] = 'Span Class 2';
$lang['span_class3'] = 'Span Class 3';
$lang['img_poll_size'] = 'Polling Image Size [px]';
$lang['img_pm_size'] = 'Private Message Status size [px]';

I also added in the styles admin section, in the event you accidentally deleted it.

Also, be sure you have opened the right file before modifying...

GL!