[2.0.6] Log Actions MOD

The cleanup is complete. This forum is now read only.

Rating:

Excellent!
128
50%
Very Good
47
18%
Good
35
14%
Fair
9
3%
Poor
39
15%
 
Total votes: 258

User avatar
GoBieN
Registered User
Posts: 538
Joined: Fri Mar 05, 2004 5:22 pm
Location: Belgium
Contact:

Post by GoBieN » Tue Jun 15, 2004 6:04 pm

I installed this mod today with easymod install and that php script for updating database.

Ever since i'm having errors randomly.

Code: Select all

Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/caminot/public_html/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/caminot/public_html/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/caminot/public_html/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
This happens about every 1 out of 5 clicks and everywhere (index, topix, forum, privmsg, ..)

I'm now removing the mod, and hoping everything works fine again.

User avatar
GoBieN
Registered User
Posts: 538
Joined: Fri Mar 05, 2004 5:22 pm
Location: Belgium
Contact:

Post by GoBieN » Tue Jun 15, 2004 6:15 pm

After i posted this i was thinking it had be somthing with the mysql tables. So i ran the log_actions_db_update.php file again (re-upload).

The script ran and he executed the the first 3 query's with the statement OK. Only on the last he said duplicate. But when i ran it at installation it said 4 times OK. Its like the first 3 were never executed. Bu anayways seems to be working ok now.

User avatar
GoBieN
Registered User
Posts: 538
Joined: Fri Mar 05, 2004 5:22 pm
Location: Belgium
Contact:

Post by GoBieN » Tue Jun 15, 2004 6:43 pm

Cheered to soon, i had to put back the original constants.php to get it working properly.

So either there is an incomatibility with a mod i already have installed. Or there is a error in the stuff to put in constants.php

But it seems to be working with the old constants.php

User avatar
morpheus2matrix
Former Team Member
Posts: 9171
Joined: Wed Apr 10, 2002 7:31 pm
Location: France
Contact:

Post by morpheus2matrix » Tue Jun 15, 2004 7:03 pm

GoBieN wrote: Cheered to soon, i had to put back the original constants.php to get it working properly.

So either there is an incomatibility with a mod i already have installed. Or there is a error in the stuff to put in constants.php

But it seems to be working with the old constants.php

Too many connections in /home/caminot/public_html/db/mysql4.php on line 48


Looks like more a problem with your server....
Former phpBB MOD-Team Member -

Forgive my bad English :(

No support by PM/Email - Thanks - You can thanks me here :) - Pay me for installing MOD's :lol:

=Rocky=
Registered User
Posts: 36
Joined: Sat May 15, 2004 10:00 am

Post by =Rocky= » Wed Jun 16, 2004 11:14 pm

When I install this mod, after that I, moderator and other user can not edit post (user can not own and admin / moderator can edit own or others file).

Now I change server and install foorum again, but are this proglem my reason (wrong install?) or are it made wrong?

(I'm asking, should I try to install this to my new forum).

User avatar
morpheus2matrix
Former Team Member
Posts: 9171
Joined: Wed Apr 10, 2002 7:31 pm
Location: France
Contact:

Post by morpheus2matrix » Thu Jun 17, 2004 7:47 am

There is a bug if you try to edit the 1 post of a message, i know
Former phpBB MOD-Team Member -

Forgive my bad English :(

No support by PM/Email - Thanks - You can thanks me here :) - Pay me for installing MOD's :lol:

User avatar
futureSTAR
Registered User
Posts: 14
Joined: Mon May 06, 2002 1:14 am
Location: United States
Contact:

Post by futureSTAR » Sat Jun 19, 2004 7:54 pm

AHHH HELP ME PLEASE... I installed this mod this morning and ran the db update and everything - but then whenever i click "post" or "reply" this error comes up:

Parse error: parse error in /home/madonna/public_html/forum/posting.php on line 327



Well, I finally fixed the problem by uninstalling the mod, but i'm pretty sure i did everything right. :x

User avatar
morpheus2matrix
Former Team Member
Posts: 9171
Joined: Wed Apr 10, 2002 7:31 pm
Location: France
Contact:

Post by morpheus2matrix » Sun Jun 20, 2004 12:25 pm

you had just to check your modification in posting.php....
Former phpBB MOD-Team Member -

Forgive my bad English :(

No support by PM/Email - Thanks - You can thanks me here :) - Pay me for installing MOD's :lol:

Crazybest
Registered User
Posts: 2
Joined: Mon Jun 21, 2004 12:02 pm

Post by Crazybest » Mon Jun 21, 2004 12:05 pm

what do i wrong??

normal:
// Log actions MOD Start define('LOGS_TABLE', $table_prefix.'logs'); define('LOGS_CONFIG_TABLE', $table_prefix.'logs_config'); define('LOG_ACTIONS_VERSION', '1.1.6'); // Log actions MOD End
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/nl/d/a/t/dataking/htdocs/includes/constants.php:9) in /data/members/free/tripod/nl/d/a/t/dataking/htdocs/includes/sessions.php on line 182

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/nl/d/a/t/dataking/htdocs/includes/constants.php:9) in /data/members/free/tripod/nl/d/a/t/dataking/htdocs/includes/sessions.php on line 183

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/nl/d/a/t/dataking/htdocs/includes/constants.php:9) in /data/members/free/tripod/nl/d/a/t/dataking/htdocs/includes/page_header.php on line 475

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/nl/d/a/t/dataking/htdocs/includes/constants.php:9) in /data/members/free/tripod/nl/d/a/t/dataking/htdocs/includes/page_header.php on line 477

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/nl/d/a/t/dataking/htdocs/includes/constants.php:9)


admin:
// Log actions MOD Start define('LOGS_TABLE', $table_prefix.'logs'); define('LOGS_CONFIG_TABLE', $table_prefix.'logs_config'); define('LOG_ACTIONS_VERSION', '1.1.6'); // Log actions MOD End
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/nl/d/a/t/dataking/htdocs/includes/constants.php:9) in /data/members/free/tripod/nl/d/a/t/dataking/htdocs/includes/sessions.php on line 182

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/nl/d/a/t/dataking/htdocs/includes/constants.php:9) in /data/members/free/tripod/nl/d/a/t/dataking/htdocs/includes/sessions.php on line 183

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/nl/d/a/t/dataking/htdocs/includes/constants.php:9) in /data/members/free/tripod/nl/d/a/t/dataking/htdocs/includes/functions.php on line 763

User avatar
morpheus2matrix
Former Team Member
Posts: 9171
Joined: Wed Apr 10, 2002 7:31 pm
Location: France
Contact:

Post by morpheus2matrix » Mon Jun 21, 2004 12:42 pm

Check your modifications in constants.php
Former phpBB MOD-Team Member -

Forgive my bad English :(

No support by PM/Email - Thanks - You can thanks me here :) - Pay me for installing MOD's :lol:

Crazybest
Registered User
Posts: 2
Joined: Mon Jun 21, 2004 12:02 pm

Post by Crazybest » Mon Jun 21, 2004 12:50 pm

stupid me :) problem solved.. thx!

bennyvo
Registered User
Posts: 56
Joined: Wed Mar 31, 2004 6:05 am

Post by bennyvo » Thu Jun 24, 2004 12:26 pm

i install logs mod without error. but when I click on logs Action/logs Config in ACP, i get this error

Code: Select all

phpBB : Critical Error 

Could not query log config informations

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'fan.phpbb_logs_config' doesn't exist

SELECT config_value AS all_admin FROM phpbb_logs_config WHERE config_name = 'all_admin' 

Line : 69
File : F:\sokkit\site\forum\admin\admin_logs.php 

Code: Select all

phpBB : Critical Error 

Could not query log config informations

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'fan.phpbb_logs_config' doesn't exist

SELECT config_value AS all_admin FROM phpbb_logs_config WHERE config_name = 'all_admin' 

Line : 51
File : F:\sokkit\site\forum\admin\admin_logs_config.php 
anyone thanks..... :o

bennyvo
Registered User
Posts: 56
Joined: Wed Mar 31, 2004 6:05 am

Post by bennyvo » Thu Jun 24, 2004 1:17 pm

SOLVeD...i uninstall the mysql and install again...work fine :D

User avatar
morpheus2matrix
Former Team Member
Posts: 9171
Joined: Wed Apr 10, 2002 7:31 pm
Location: France
Contact:

Post by morpheus2matrix » Thu Jun 24, 2004 1:53 pm

great :)
Former phpBB MOD-Team Member -

Forgive my bad English :(

No support by PM/Email - Thanks - You can thanks me here :) - Pay me for installing MOD's :lol:

Jintzey
Registered User
Posts: 11
Joined: Sat Apr 24, 2004 11:15 am

Post by Jintzey » Tue Jun 29, 2004 11:44 am

morpheus2matrix wrote: There is a problem when you try to edit the first post of a topîc
I need to search a fix for that.

So basically, even if this MOD is installed successfully, the first post of any topic cannot be edited at all? Can they be deleted? Also, I assume there is no fix for this yet? :wink:

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Cleanup”