[2.0.6] Log Actions MOD

The cleanup is complete. This forum is now read only.

Rating:

Excellent!
128
50%
Very Good
47
18%
Good
35
14%
Fair
9
3%
Poor
39
15%
 
Total votes: 258

da-vip
Registered User
Posts: 60
Joined: Thu Sep 15, 2005 4:54 pm

Post by da-vip »

cheers, solved that problem as soon as u posted it. lol. thanks
Entertainment - www.da-vip.net
Game Servers - www.server-bay.net

rgross
Registered User
Posts: 127
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:22 am

Post by rgross »

I was able to run the update w/o errors, and update all files w/o finding any problems, yet when I try to to edit a post I get the error:

Code: Select all

Warning: Missing argument 21 for submit_post() in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php on line 216

Warning: Missing argument 22 for submit_post() in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php on line 216

Warning: Missing argument 23 for submit_post() in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php on line 216

Warning: Missing argument 24 for submit_post() in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php on line 216

Warning: Missing argument 25 for submit_post() in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php on line 216

Warning: Missing argument 26 for submit_post() in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php on line 216

Warning: Missing argument 27 for submit_post() in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php on line 216

Warning: Missing argument 28 for submit_post() in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php on line 216

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php:216) in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/page_header.php on line 491

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php:216) in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/page_header.php on line 493

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php:216) in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/page_header.php on line 494
I'm able to create new posts without a problems. When I delete posts, it logs them correctly. Suggestions?

rgross
Registered User
Posts: 127
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:22 am

Post by rgross »

*friendly bump* Like the mod, but would like the ability to edit posts :)

blazin6543
Registered User
Posts: 8
Joined: Sat Sep 17, 2005 10:51 pm

Post by blazin6543 »

i posted b4 but didnt get an answer........any1 kno y i kant c what the mod is doin? i tried to edit that 1 file and it didnt work :? :? :?

AcousticJames
Registered User
Posts: 970
Joined: Wed Jul 13, 2005 5:59 am
Location: St. Cloud, MN
Contact:

Post by AcousticJames »

I am preparing to install this MOD to my forum, however I found something confusing in the instructions. It's in posting.php:

Code: Select all

#
#-----[ FIND ]--------------------------------
#

   switch ( $mode )
   {
      case 'editpost':
Small problem. There are three separate instances of the switch($mode) code with an editpost case. Do I add the code to all three instances? Want to make sure I'm installing this correctly. Thanks in advance.

Muzzysgirl
Registered User
Posts: 6
Joined: Sat Sep 24, 2005 9:55 pm
Contact:

Post by Muzzysgirl »

I had to do the work arounds on page 99 but after files were changed everything is great!

helluvaguy
Registered User
Posts: 155
Joined: Fri Sep 07, 2001 12:06 pm

Post by helluvaguy »

rgross wrote: I was able to run the update w/o errors, and update all files w/o finding any problems, yet when I try to to edit a post I get the error:

Code: Select all

Warning: Missing argument 21 for submit_post() in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php on line 216

Warning: Missing argument 22 for submit_post() in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php on line 216

Warning: Missing argument 23 for submit_post() in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php on line 216

Warning: Missing argument 24 for submit_post() in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php on line 216

Warning: Missing argument 25 for submit_post() in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php on line 216

Warning: Missing argument 26 for submit_post() in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php on line 216

Warning: Missing argument 27 for submit_post() in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php on line 216

Warning: Missing argument 28 for submit_post() in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php on line 216

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php:216) in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/page_header.php on line 491

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php:216) in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/page_header.php on line 493

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/functions_post.php:216) in /homepages/23/d131159210/htdocs/phpBB2/includes/page_header.php on line 494
I'm able to create new posts without a problems. When I delete posts, it logs them correctly. Suggestions?


Make sure the prepare_post and submit_post statements from this Mod look exactly like the already existing ones in your posting.php

simulationcity
Registered User
Posts: 107
Joined: Tue Jun 21, 2005 1:34 pm

Post by simulationcity »

I installed it, ran the Database thing and I got this error:
Running query :: CREATE TABLE phpbb_logs ( id_log MEDIUMINT(10) NOT NULL DEFAULT '0' AUTO_INCREMENT, mode VARCHAR(50) NULL DEFAULT '', topic_id MEDIUMINT(10) NULL DEFAULT '0', user_id MEDIUMINT(8) NULL DEFAULT '0', username VARCHAR(255) NULL DEFAULT '', user_ip CHAR(8) DEFAULT '0' NOT NULL, time INT(11) NULL DEFAULT '0', PRIMARY KEY (id_log)) -> ERROR - QUERY FAILED ----> Invalid default value for 'id_log'


If I have to do this manually give me precise instgructions for MyPHPadmin

User avatar
Chris19145
Registered User
Posts: 66
Joined: Tue Sep 27, 2005 11:20 am

Post by Chris19145 »

can someone tell me where install_tables.php is located at? I install it with easymod and I can't find it to delete it.

You have not yet delete the file install_tables.php : do it before trying to see this page.

simulationcity
Registered User
Posts: 107
Joined: Tue Jun 21, 2005 1:34 pm

Post by simulationcity »

It's not named that, which is kinda dumb. It's in the forum root directory

rgross
Registered User
Posts: 127
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:22 am

Post by rgross »

helluvaguy wrote: Make sure the prepare_post and submit_post statements from this Mod look exactly like the already existing ones in your posting.php


Where are the prepare_post and submit_post statements that I'm looking for? I appreciate your help.

Hades
Registered User
Posts: 784
Joined: Thu Jan 10, 2002 3:31 pm
Location: The Underworld
Contact:

Post by Hades »

Great MOD. Got it installed without any problems on a board that was runing the CatH MOD. All works great. Thankyou.
Hades
Lord of the Underworld


Like roleplaying? Try BlastRPG Forums

rgross
Registered User
Posts: 127
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:22 am

Post by rgross »

helluvaguy wrote: Make sure the prepare_post and submit_post statements from this Mod look exactly like the already existing ones in your posting.php


In posting.php I replaced line:

Code: Select all

submit_post($mode, $post_data, $return_message, $return_meta, $forum_id, $topic_id, $post_id, $poll_id, $topic_type, $bbcode_on, $html_on, $smilies_on, $attach_sig, $bbcode_uid, str_replace("\'", "''", $username), str_replace("\'", "''", $subject), str_replace("\'", "''", $message), str_replace("\'", "''", $poll_title), $poll_options, $poll_length);
with:

Code: Select all

submit_post($mode, $post_data, $return_message, $return_meta, $forum_id, $topic_id, $post_id, $poll_id, $topic_type, $bbcode_on, $html_on, $smilies_on, $attach_sig, $bbcode_uid, str_replace("\'", "''", $username), str_replace("\'", "''", $subject), str_replace("\'", "''", $message), str_replace("\'", "''", $poll_title), $poll_options, $poll_length, $reg_option, $reg_reset, str_replace("\'", "''", $reg_green), str_replace("\'", "''", $reg_blue), str_replace("\'", "''", $reg_red), $reg_max_green, $reg_max_blue, $reg_max_red);
The prepare_post statements were already identical. It was the submit_post statements that had differences. Making this change corrected the previous error, but now when trying to submit the changes, I receive this error:

Code: Select all

Error in posting

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' topic_reg_max_blue = , topic_reg_max_red = WHERE topic_id = 1

UPDATE phpbb_paneramn_topics SET topic_title = 'PaneraMN Backups', topic_type = 0 , topic_reg = 0, topic_reg_green = '', topic_reg_blue = '', topic_reg_red = '', topic_reg_max_green = , topic_reg_max_blue = , topic_reg_max_red = WHERE topic_id = 118

Line : 263
File : functions_post.php
I'm still able to create new posts, but not edit them. Any suggestions?

Edit In functions_post, line 263 is:

Code: Select all

			message_die(GENERAL_ERROR, 'Error in posting', '', __LINE__, __FILE__, $sql);
functions_post also contains the line:

Code: Select all

function submit_post($mode, &$post_data, &$message, &$meta, &$forum_id, &$topic_id, &$post_id, &$poll_id, &$topic_type, &$bbcode_on, &$html_on, &$smilies_on, &$attach_sig, &$bbcode_uid, &$post_username, &$post_subject, &$post_message, &$poll_title, &$poll_options, &$poll_length, &$reg_option, &$reg_reset, &$topic_reg_green, &$topic_reg_blue, &$topic_reg_red, &$topic_reg_max_green, &$topic_reg_max_blue, &$topic_reg_max_red)

rgross
Registered User
Posts: 127
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:22 am

Post by rgross »

*bump*

rgross
Registered User
Posts: 127
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:22 am

Post by rgross »

http://www.paneramn.com/errors/posting.txt
http://www.paneramn.com/errors/functions_post.txt

Does anybody see something in these 2 files that would create the error of:

Code: Select all

Error in posting

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' topic_reg_max_blue = , topic_reg_max_red = WHERE topic_id = 8

UPDATE phpbb_paneramn_topics SET topic_title = 'Computer Classes Roster', topic_type = 2 , topic_reg = 0, topic_reg_green = '', topic_reg_blue = '', topic_reg_red = '', topic_reg_max_green = , topic_reg_max_blue = , topic_reg_max_red = WHERE topic_id = 86

Line : 263
File : functions_post.php
This appears when trying to edit a post. I changed the submit_post statement from the MOD to look the same as the submit_post statement that already existed. The prepare_post statements were alreday the same.

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Cleanup”