[ABD] Basic Forum Icon Legend

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
gsxr750
Registered User
Posts: 3
Joined: Fri Jul 31, 2009 5:36 am

Re: [RC] Basic Forum Icon Legend

Post by gsxr750 » Tue Aug 25, 2009 9:29 pm

Thanks for the mod, loving it! :D Searched all over these forums for this.

gjustinj
Registered User
Posts: 41
Joined: Mon Sep 28, 2009 2:09 pm

Re: [RC] Basic Forum Icon Legend

Post by gjustinj » Tue Sep 29, 2009 3:22 pm

Hey,

If I want to add the following items to it, how can I do that?

1. New Hot Topic Post
2. No New Hot Topic Post
3. Stickie
4. Announcement

I tried to do this how I thought it would work, but it didn't. On the main page it shows no Image, but on all the other pages, it worked.. I purged both the cache, and style/template refresh. Still not working. Any help on this please?

Just to add, here is the site malfunctioning: www.grimarena.com/community

Here is my posts_legend_index.php

Code: Select all

	<div class="icon_legend"><h3>Icon Legend</h3></div>
	<table width="100%" cellspacing="0">
	<tr>
		<td align="{S_CONTENT_FLOW_BEGIN}" valign="top">
		<table cellspacing="3" cellpadding="0" border="0">
		<tr>
<td style="text-align: center;">{FOLDER_NEW_IMG}</td>
			<td class="gensmall">{L_NEW_POSTS}</td>
			<td>&nbsp;&nbsp;</td>
			<td style="text-align: center;">{FOLDER_IMG}</td>
			<td class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS}</td>
			<td>&nbsp;&nbsp;</td>
			<td style="text-align: center;">{FOLDER_ANNOUNCE_IMG}</td>
			<td class="gensmall">{L_ICON_ANNOUNCEMENT}</td>
		</tr>
		<tr>
			<td style="text-align: center;">{FOLDER_HOT_NEW_IMG}</td>
			<td class="gensmall">{L_NEW_POSTS_HOT}</td>
			<td>&nbsp;&nbsp;</td>
			<td style="text-align: center;">{FOLDER_HOT_IMG}</td>
			<td class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS_HOT}</td>
			<td>&nbsp;&nbsp;</td>
			<td style="text-align: center;">{FOLDER_STICKY_IMG}</td>
			<td class="gensmall">{L_ICON_STICKY}</td>
		</tr>
		<tr>
			<td style="text-align: center;">{FOLDER_LOCKED_NEW_IMG}</td>
			<td class="gensmall">{L_NEW_POSTS_LOCKED}</td>
			<td>&nbsp;&nbsp;</td>
			<td style="text-align: center;">{FOLDER_LOCKED_IMG}</td>
			<td class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS_LOCKED}</td>	



		</tr>
		</table>
		</td>
		<td align="{S_CONTENT_FLOW_END}"></td>
	</tr>
	</table>

User avatar
Spider M. Mann
Registered User
Posts: 73
Joined: Sat Dec 01, 2007 3:06 pm

Re: [RC] Basic Forum Icon Legend

Post by Spider M. Mann » Tue Sep 29, 2009 8:36 pm

It looks to me like you missed a file in your installation of the mod. The file you have posted is the posts_legend.html file, not the posts_legend_index.html as you have indicated. There are two files for the template folder.

At this point I would ask you to carefully re-read the install.xml file to make sure the installation is correct, and then if you are still running into problems, we'll go from there.

Petesat
Registered User
Posts: 63
Joined: Thu Apr 10, 2008 8:42 am

Re: [RC] Basic Forum Icon Legend

Post by Petesat » Tue Sep 29, 2009 9:15 pm

Thanks, easy mod and does what it says..

Pete

gjustinj
Registered User
Posts: 41
Joined: Mon Sep 28, 2009 2:09 pm

Re: [RC] Basic Forum Icon Legend

Post by gjustinj » Tue Sep 29, 2009 9:18 pm

Spider M. Mann wrote:It looks to me like you missed a file in your installation of the mod. The file you have posted is the posts_legend.html file, not the posts_legend_index.html as you have indicated. There are two files for the template folder.

At this point I would ask you to carefully re-read the install.xml file to make sure the installation is correct, and then if you are still running into problems, we'll go from there.
Actually I think I'm just blonde (and I am!)..

I just realized that on the board index, only 3 types of icons work anyhow... New, Old and Locked - which I have working, I just couldn't add anymore - but there is no need to. Cus I have the others loading fine on the Topic Index pages.

Btw, I posted that file on purpose, I have both of them in place. One works for Topics, and the other works for Index. I just was trying to use all the ones in the "Topics" on the Index, and it wasn't working - and obviously it shouldn't.

Ignore me today. Sorry for the confusion.

User avatar
Spider M. Mann
Registered User
Posts: 73
Joined: Sat Dec 01, 2007 3:06 pm

Re: [RC] Basic Forum Icon Legend

Post by Spider M. Mann » Tue Sep 29, 2009 9:23 pm

OK. Glad you got it sorted out. Let me know if you have any more questions.

User avatar
VSE
Extensions Development Coordinator
Extensions Development Coordinator
Posts: 4944
Joined: Sat Jan 17, 2009 9:37 am
Location: Los Angeles, CA
Name: Matt Friedman
Contact:

Re: [RC] Basic Forum Icon Legend

Post by VSE » Wed Oct 21, 2009 6:12 am

Hi. I made a tiny tweak to this Mod to make it more like the original forum design...

This tweak will realign the Forum Permissions and bring back their title on the view topics page.

Before:
Image

After:
Image

Changes:

Open posts_legend.html

Find and Delete:

Code: Select all

<div class="icon_legend"><h3>Icon Legend</h3></div>
Find:

Code: Select all

<td align="{S_CONTENT_FLOW_BEGIN}" valign="top">
Replace with:

Code: Select all

<td align="{S_CONTENT_FLOW_BEGIN}" valign="top"><h3>Icon Legend</h3>
Find:

Code: Select all

<td align="{S_CONTENT_FLOW_END}"><span class="gensmall"><!-- BEGIN rules -->{rules.RULE}<br /><!-- END rules --></span></td>
Replace with:

Code: Select all

<td align="{S_CONTENT_FLOW_END}" valign="top"><h3>{L_FORUM_PERMISSIONS}</h3><span class="gensmall"><!-- BEGIN rules -->{rules.RULE}<br /><!-- END rules --></span></td>
Dictated but not read.
Official phpBB Extensions My Extensions & MODs
Please do not PM me for support.

denisesballs
Registered User
Posts: 30
Joined: Sun Oct 23, 2005 2:49 am

Re: [RC] Basic Forum Icon Legend

Post by denisesballs » Sat Jan 30, 2010 4:33 am

Love this mod. So simple, I can't for the life of me understand why this is not included as a default option. Just installed a new 3.0.6 board and the mod installed perfectly with Automod. I like VSE's suggestions above, but don't feel like breaking the Automod removability or editing the XML. Would be nice to make his changes in your code. Thanks again!

User avatar
K2
Registered User
Posts: 56
Joined: Fri Jan 03, 2003 5:30 am
Contact:

Re: [RC] Basic Forum Icon Legend

Post by K2 » Mon Feb 01, 2010 9:19 pm

Just installed this mod today w/ VSE's tweaks. Nice job. Takes me back to my phpBB2 days :P

User avatar
VSE
Extensions Development Coordinator
Extensions Development Coordinator
Posts: 4944
Joined: Sat Jan 17, 2009 9:37 am
Location: Los Angeles, CA
Name: Matt Friedman
Contact:

Re: [RC] Basic Forum Icon Legend

Post by VSE » Tue Feb 02, 2010 5:58 pm

denisesballs wrote:Love this mod. So simple, I can't for the life of me understand why this is not included as a default option. Just installed a new 3.0.6 board and the mod installed perfectly with Automod. I like VSE's suggestions above, but don't feel like breaking the Automod removability or editing the XML. Would be nice to make his changes in your code. Thanks again!
My tweaks should not affect Automod (for uninstalling) as you are changing the custom file that comes with this mod, not any of the core phpBB files. Besides, when Automod uninstalls, it does not remove custom files - it only reverts edits done to phpBB core files.
Dictated but not read.
Official phpBB Extensions My Extensions & MODs
Please do not PM me for support.

denisesballs
Registered User
Posts: 30
Joined: Sun Oct 23, 2005 2:49 am

Re: [RC] Basic Forum Icon Legend

Post by denisesballs » Tue Feb 02, 2010 6:20 pm

VSE wrote:
denisesballs wrote:Love this mod. So simple, I can't for the life of me understand why this is not included as a default option. Just installed a new 3.0.6 board and the mod installed perfectly with Automod. I like VSE's suggestions above, but don't feel like breaking the Automod removability or editing the XML. Would be nice to make his changes in your code. Thanks again!
My tweaks should not affect Automod (for uninstalling) as you are changing the custom file that comes with this mod, not any of the core phpBB files. Besides, when Automod uninstalls, it does not remove custom files - it only reverts edits done to phpBB core files.
Ah, thanks for the clarification. I didn't actually look at it, I was just assuming. Think I will try it out later, thanks!

JobKnockey
Registered User
Posts: 140
Joined: Tue Feb 02, 2010 6:38 pm

Re: [RC] Basic Forum Icon Legend

Post by JobKnockey » Thu Apr 08, 2010 9:31 pm

I think that this is the MOD I installed, although I cannot be sure.

Anyhow, I changed the HEX colours and shadow effects on my installation of phpbb in colours.css and common.css and suddenly half of the icons on the front page of my phpbb3 forum have disappeared. Strangely, when viewing sub-forums, the problem does not occur! I can see them all fine.

Any ideas?

I am using a heavily modified version of the revolution theme, http://www.ioimi.com.

Thanks for your help.

rumensoft
Registered User
Posts: 34
Joined: Thu Nov 26, 2009 12:08 am

Re: [RC] Basic Forum Icon Legend

Post by rumensoft » Thu May 13, 2010 7:24 pm

Hi guys, can you help me, to change for BlueStrike :)

Edit: I did it! sorry for off topic

John728
Registered User
Posts: 24
Joined: Mon Jun 08, 2009 4:11 am

Re: [RC] Basic Forum Icon Legend

Post by John728 » Sat May 22, 2010 7:20 pm

Thanks for the mod. I'm modifying it to include some more icons. Does anyone have the variable names for the icons with stars and the rest of the sticky icons? As of right now I'm just linking to the images in /styles/prosilver/imageset/ but it seems like putting the variables in would be better.

User avatar
zake black
Registered User
Posts: 694
Joined: Fri Jan 23, 2009 8:34 am
Location: Milton Keynes (UK)
Contact:

Re: [RC] Basic Forum Icon Legend

Post by zake black » Sat May 22, 2010 8:25 pm

Nice one thanks.

Can you tell me how to add the mine icons.. i.e. those the given logged in user has posted in.

Cheers

Andy

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”