Quick reply for phpBB3

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in the Customisations Database.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: This forum is only for the announcement of new releases and/or updates of MODs. Any MOD support should be obtained through the Customisations Database in the support area designated for each MOD.

A direct link to support for each MOD is in the first post of the respective topic.
rxu
Extensions Development Team
Posts: 2953
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: Quick reply for phpBB3

Post by rxu » Fri Nov 13, 2009 1:35 pm

Put install.php into the /forum folder.

radali
Registered User
Posts: 20
Joined: Tue Nov 03, 2009 5:56 am

Re: Quick reply for phpBB3

Post by radali » Sat Nov 14, 2009 4:12 pm

Information

No module found.

i have done what should i do next ?

rxu
Extensions Development Team
Posts: 2953
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: Quick reply for phpBB3

Post by rxu » Sat Nov 14, 2009 5:42 pm

Most likely you didn't copy all the files on your server, particulary from includes/acp/ folder of the MOD package.

radali
Registered User
Posts: 20
Joined: Tue Nov 03, 2009 5:56 am

Re: Quick reply for phpBB3

Post by radali » Sat Nov 14, 2009 6:33 pm

yeah i have missed sth and i have installed

in ACP . general tab, I have see the Quick Reply Option but it doesnt appear in forum. i have check the template and style files i have edited , they were correct. Can u help me please ?

rxu
Extensions Development Team
Posts: 2953
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: Quick reply for phpBB3

Post by rxu » Sun Nov 15, 2009 3:26 am

Please check if quick reply is enabled in your UCP/Board preferences/Edit display options/ tab.

User avatar
vellatechie
Registered User
Posts: 185
Joined: Fri Feb 01, 2008 7:33 pm

Re: Quick reply for phpBB3

Post by vellatechie » Fri Nov 20, 2009 8:36 am

does it work fine with 3.0.6 ??

User avatar
D¡cky
Former Team Member
Posts: 11812
Joined: Tue Jan 25, 2005 8:38 pm
Location: New Hampshire, USA
Name: Richard Foote
Contact:

Re: Quick reply for phpBB3

Post by D¡cky » Sat Nov 21, 2009 5:52 am

vellatechie wrote:does it work fine with 3.0.6 ??
Works for me. A change does need to be made to the install instructions.

Old instructions:
OPEN includes/functions_user.php
FIND

Code: Select all

		'user_options'		=> 895,
REPLACE WITH

Code: Select all

		'user_options'		=> 2943,
New Instructions:
OPEN includes/functions_user.php
FIND

Code: Select all

		'user_options'		=> 230271,
REPLACE WITH

Code: Select all

		'user_options'		=> 232319,
Have you hugged someone today?

User avatar
killaziller
Registered User
Posts: 86
Joined: Thu Feb 08, 2007 3:57 pm
Location: Torrance
Contact:

Re: Quick reply for phpBB3

Post by killaziller » Sat Nov 21, 2009 7:59 am

I prefer this mod over 3.0.6's built-in quick-reply.
ZeroZaku - The phpBB playground of a highschool web designer with a suspicious attraction. It's like catharsis.

PatIsLegend
Registered User
Posts: 15
Joined: Sat Nov 21, 2009 7:35 pm

Re: Quick reply for phpBB3

Post by PatIsLegend » Sat Nov 21, 2009 7:42 pm

Wow, first of all thanks Rxu for keeping up support of this thread for so long!

Ok, so I've read through everything I could find in the thread so far, but Im still having a problem. I'm using AcidTech. I've got everything installed correctly and the MOD works if I'm using Subsilver2. However when I switch to AcidTech the option simply doesn't show up under the UCP. I've tried installation instructions from Prosilver, Subsilver2, and even AcidTechYellow. Nothing I've done has been able to bring up the option under the AcidTech UCP. Are there any files I could show you that would help? I know from only what I've said it's near impossible to determine the problem. Thanks to anyone who helps!

User avatar
Dekster
Registered User
Posts: 23
Joined: Mon Jan 12, 2009 6:59 pm

Re: Quick reply for phpBB3

Post by Dekster » Sun Nov 22, 2009 2:21 pm

After i upgraded from 3.0.5 to 3.0.6 i got this message at the top of the screen:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2309: Undefined index: viewquickreply

I can't seem to find out why or how to fix. Anyone?

Thx

EDIT: I think this will fixit: /includes/session.php

Code: Select all

FIND
// Able to add new options (up to id 31)
	var $keyoptions = array('viewimg' => 0, 'viewflash' => 1, 'viewsmilies' => 2, 'viewsigs' => 3, 'viewavatars' => 4, 'viewcensors' => 5, 'attachsig' => 6, 'bbcode' => 8, 'smilies' => 9, 'popuppm' => 10,

ADD AFTER
'viewquickreply' => 11, 'viewquickpost' => 12, 
The update from 3.0.5 to 3.0.6 replaces the whole session.php file without including any previous mod-snippets, atleast in my case....
Last edited by Dekster on Sun Nov 22, 2009 2:38 pm, edited 2 times in total.

rxu
Extensions Development Team
Posts: 2953
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: Quick reply for phpBB3

Post by rxu » Sun Nov 22, 2009 2:25 pm

PatIsLegend wrote:However when I switch to AcidTech the option simply doesn't show up under the UCP.
If you did edit ucp_prefs.html, did you try to refresh the corresponding template through ACP/Styles tab? :)
Dekster wrote:[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2309: Undefined index: viewquickreply
Please recheck includes/session.php edits, most likely something is missed.

Logan1981
Registered User
Posts: 4
Joined: Wed Dec 20, 2006 3:28 pm

Re: Quick reply for phpBB3

Post by Logan1981 » Sun Nov 22, 2009 7:34 pm

Is there an easy way of enabling Quick Reply for all my forums, so I don't have to go through each one enabling the option?

EDIT: Nevermind. Realised users can control it.

PatIsLegend
Registered User
Posts: 15
Joined: Sat Nov 21, 2009 7:35 pm

Re: Quick reply for phpBB3

Post by PatIsLegend » Sun Nov 22, 2009 7:53 pm

rxu wrote:If you did edit ucp_prefs.html, did you try to refresh the corresponding template through ACP/Styles tab? :)
nevermind, I figured it out. the style I use is actually a copy of my AcidTech directory, with customized images and CSS. for some reason it seems to still use the default AcidTech directory for its UCP files...I made changes to that directory and now it's working on my default as well. thanks though!

EDIT: new problem. like several other people said, the QR box appears at the top of the page on AcidTech. It also completely screws up the layout of a thread, with avatars not showing up beside posts. Any ideas? i'll probably have to just keep playing around with stuff until it looks right :/

EDIT2:by tweaking "viewtopic_body.html", i fixed the position of the box, it now appears at the bottom of the page where it should. but all of the posts on the page are still broken. for some reason it breaks the cell sizes. i'm guessing it must be some problem with "quick_reply.html". i'll keep doing trial and error, but any advice or ideas would be appreciated.

rxu
Extensions Development Team
Posts: 2953
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: Quick reply for phpBB3

Post by rxu » Mon Nov 23, 2009 3:44 pm

PatIsLegend wrote:all of the posts on the page are still broken. for some reason it breaks the cell sizes.
Can you give me a screenshot of this? And what quick_reply.html are you using (I hope not the one for prosilver)? :)

PatIsLegend
Registered User
Posts: 15
Joined: Sat Nov 21, 2009 7:35 pm

Re: Quick reply for phpBB3

Post by PatIsLegend » Tue Nov 24, 2009 2:27 am

Nope I'm using the subsilver2 quick_reply.html, I double checked just now. Here's a screenshot of before and after the mod:

Before

http://imgur.com/IEqvO.jpg

After

http://imgur.com/E60Ck.jpg

thanks!

Locked

Return to “[3.0.x] MOD Database Releases”