Members can't access UCP

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Get Involved
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
User avatar
Surreal09
Registered User
Posts: 52
Joined: Mon Mar 02, 2009 9:44 pm

Members can't access UCP

Post by Surreal09 » Tue Feb 02, 2010 9:49 am

Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.6
What is your board's URL? http://www.forumlair.com
Who do you host your board with? HostGator
How did you install your board? I used the download package from phpBB.com
Is your board a fresh install or a conversion? Fresh Install
Do you have any MODs installed? Yes
Is registration required to reproduce this issue? Yes
What MODs do you have installed? NV_advanced_last_topic_titles_1_2_9
What styles do you currently have installed? SF_Glacier_Lite
What language(s) is your board currently using? English
Which database type/version are you using? MySQL 5
What is your level of experience? New to PHP but not phpBB
What username can be used to view this issue? TestUser
What password can be used to view this issue? test123
When did your problem begin? It begin since new people started registering, I am able to access everything but newly registered users can't.
Please describe your problem. New users are not able to access their UCP profile page. The error they get are:

General Error
Module not accessible
Please notify the board administrator or webmaster: ____@_____.com

I have provided a test user account for you to check the issue.
Generated by SRT Generator ($Rev: 3603 $)
Last edited by ric323 on Tue Feb 02, 2010 10:18 am, edited 1 time in total.
Reason: Topic icon changed

User avatar
ric323
Former Team Member
Posts: 22909
Joined: Tue Feb 06, 2007 12:33 am
Location: Melbourne, Australia
Name: Ric
Contact:

Re: Members can't access UCP

Post by ric323 » Tue Feb 02, 2010 10:08 am

There's nothing wrong with phpBB.
If you just click on the "User Control Panel" item on the menu, it goes to http://www.forumlair.com/ucp.php which works perfectly.

It is the sub-menu items which are faulty. They are appending incorrect i=### parameters to the URL, which are not valid on your board.
Is that menu part of your style, or a MOD you have added?
The Knowledge Base contains solutions to many common problems!
How to fix "Doesn't have a default value" and "Incorrect string value: xxx for column 'post_text' " errors.
How to do a clean re-install of the latest phpBB3 version.
Problems with permissions? Read phpBB3 Permissions

User avatar
Surreal09
Registered User
Posts: 52
Joined: Mon Mar 02, 2009 9:44 pm

Re: Members can't access UCP

Post by Surreal09 » Tue Feb 02, 2010 10:13 am

Yes thank you for that I have now corrected the parameters.

*SOLVED*

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”