[Release] Aero (phpBB 3.0.12)

For style authors to post and receive feedback on 3.0.x styles still in development. Any development styles you wish to use on your live board should be installed with caution!
Suggested Hosts
Locked
jedrek
Registered User
Posts: 7
Joined: Thu Oct 07, 2010 8:27 pm

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Post by jedrek »

Is my bug fixed in 1.3.9?

Thanks.
User avatar
jrolson
Registered User
Posts: 895
Joined: Wed Jan 05, 2005 1:53 am
Location: U.S.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Post by jrolson »

jedrek wrote:Is my bug fixed in 1.3.9?

Thanks.
I didnt see any problems in the code.

Have you tried clearing your cache?

What browser are you using?

What is the address of your site?
User avatar
Sierron
Registered User
Posts: 241
Joined: Fri Apr 30, 2010 10:22 am
Location: Germany
Name: Artur
Contact:

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Post by Sierron »

In Ineternet Explorer 8 the 1.3.9 style changer is not working. And there is an other issue as well. If you are on the default blue theme, then the style changer just show 4 buttons in IE 8 and Opera 10.63. If I am on a different style, then all style changer colors are shown. In my firefox is the box empty. Nothing to choose from.

And the IE8 gave me that error code:

Code: Select all

Details to the error on this site

Benutzer-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
Zeitstempel: Sat, 9 Oct 2010 20:44:05 UTC


Meldung: The display attributes couldn't found. Invalid argument.
Line: 116
Char: 165
Code: 0
URI: http://localhost/www/phpBB3/styles/Aero/template/jquery-1.4.2.min.js
Multilanguage TimeSplitters Site

If you need support, I suggest you to use the Support Request Template for your questions on this board. If you have some serious problems, the Support Toolkit can fix it (depends on the problem).
User avatar
jrolson
Registered User
Posts: 895
Joined: Wed Jan 05, 2005 1:53 am
Location: U.S.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Post by jrolson »

You should clear the template and themes cache in the APC.

You also have to clear your browser's cache for these changes to appear right.

As for the error, press this button twice and the error should go away.
Image

Dont know why IE has a problem with this function but I hope to fix it in the future.
User avatar
Sierron
Registered User
Posts: 241
Joined: Fri Apr 30, 2010 10:22 am
Location: Germany
Name: Artur
Contact:

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Post by Sierron »

jrolson wrote:You should clear the template and themes cache in the APC.You also have to clear your browser's cache for these changes to appear right.
I have done both before and now too. Now the style changer images disappeared too.
Image
Multilanguage TimeSplitters Site

If you need support, I suggest you to use the Support Request Template for your questions on this board. If you have some serious problems, the Support Toolkit can fix it (depends on the problem).
User avatar
jrolson
Registered User
Posts: 895
Joined: Wed Jan 05, 2005 1:53 am
Location: U.S.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Post by jrolson »

That happened to me also but I just keep refreshing the cache and it was fixed.
User avatar
Sierron
Registered User
Posts: 241
Joined: Fri Apr 30, 2010 10:22 am
Location: Germany
Name: Artur
Contact:

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Post by Sierron »

No difference for me. Deleted browser cache two times and phpBB3 cache 5 times. Still nothing showed up for me. The last version works better for me.
Multilanguage TimeSplitters Site

If you need support, I suggest you to use the Support Request Template for your questions on this board. If you have some serious problems, the Support Toolkit can fix it (depends on the problem).
jedrek
Registered User
Posts: 7
Joined: Thu Oct 07, 2010 8:27 pm

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Post by jedrek »

Sierron wrote:Deleted browser cache two times and phpBB3 cache 5 times. Still nothing showed up for me.
I cleared phpBB3 cache 3 times and then it was ok.

I noticed that color changer is not working in IE9 beta browser.
jrolson wrote:
I didnt see any problems in the code.

Have you tried clearing your cache?

What browser are you using?

What is the address of your site?
I cleared my cache.
I'm using Firefox, but users of my forum are using IE, Chrome, Opera and they can't see the buttons too.
Address of my forum is http://www.94-lo2.pl/

In 1.3.9 I still can see the buttons from blue theme (after creating imageset/pl directory). I can't see the buttons after changing the color to sth different than blue.
User avatar
Sierron
Registered User
Posts: 241
Joined: Fri Apr 30, 2010 10:22 am
Location: Germany
Name: Artur
Contact:

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Post by Sierron »

jedrek wrote:Address of my forum is http://www.94-lo2.pl/
On your board I can see the images, but the box are slightly out of the right window.
Multilanguage TimeSplitters Site

If you need support, I suggest you to use the Support Request Template for your questions on this board. If you have some serious problems, the Support Toolkit can fix it (depends on the problem).
User avatar
jrolson
Registered User
Posts: 895
Joined: Wed Jan 05, 2005 1:53 am
Location: U.S.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Post by jrolson »

Can you visit my board and does it look and work correctly? It's using the latest version.
http://www.phpbbhq.com/forum/

They only thing I can tell you is maybe to re-download the zip file and upload all the files again... that might work.
User avatar
jrolson
Registered User
Posts: 895
Joined: Wed Jan 05, 2005 1:53 am
Location: U.S.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Post by jrolson »

jedrek wrote:I noticed that color changer is not working in IE9 beta browser.
Right now I have re-written the color changer code, havent tested it on the IE9 beta yet but im confident that it will work.

Also will have to wait until the final release of IE9 to see how well it works.

So far ive tested it on Firefox, IE8, Opera, and Chrome and it works.
jedrek
Registered User
Posts: 7
Joined: Thu Oct 07, 2010 8:27 pm

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Post by jedrek »

Screenshots from your forum:
aero blue
Image
aero pink - it's the same with other colors
Image

EDIT: I checked the color changer in IE9 for the 2nd time - it's working, I had to refresh the page. :)
User avatar
jrolson
Registered User
Posts: 895
Joined: Wed Jan 05, 2005 1:53 am
Location: U.S.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Post by jrolson »

jedrek wrote:Screenshots from your forum:
aero blue
Image
aero pink - it's the same with other colors
Image
Hmm that is weird, why would it do that?

Are those the only images that disappear?
jedrek
Registered User
Posts: 7
Joined: Thu Oct 07, 2010 8:27 pm

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Post by jedrek »

Only these images disappear. I can see the reply button or other icons but not these.
User avatar
jrolson
Registered User
Posts: 895
Joined: Wed Jan 05, 2005 1:53 am
Location: U.S.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Post by jrolson »

For some reason it doesnt like the varible {T_IMAGESET_LANG_PATH} in multiple CSS files. :?

One way to fix this is to move those images and edit the CSS.

Edit: tested this and it works.
Last edited by jrolson on Mon Oct 11, 2010 9:26 pm, edited 2 times in total.
Locked

Return to “[3.0.x] Styles in Development”