Inline images only show briefly

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Get Involved
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
User avatar
Kieran007
Registered User
Posts: 273
Joined: Sun Aug 29, 2004 9:28 am
Location: London, UK
Name: Kieran O'Shea
Contact:

Inline images only show briefly

Post by Kieran007 »

Best illustrated by visiting my test thread: http://www.routertech.org/viewtopic.php?f=8&t=3711

The page and inline image shows up but the page appears to continue loading. After a few seconds, the inline image disappears. Any ideas?
Last edited by Pit$Bull on Sat Oct 30, 2010 12:30 pm, edited 1 time in total.
Reason: Topic icon changed
Kieran
[ RouterTech - Tech Support for all things networking ]
Useful phpBB links: Use the Forum Search!
No support via PM, please ask your questions in the forum!
Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: Inline images only show briefly

Post by Pit$Bull »

Works fine for me, loads completely and doesn't disappear.
RouterTech • View topic - Testing - Mozilla Firefox_2010-10-30_06-53-40.png
RouterTech • View topic - Testing - Mozilla Firefox_2010-10-30_06-53-40.png (329.72 KiB) Viewed 412 times
User avatar
Kieran007
Registered User
Posts: 273
Joined: Sun Aug 29, 2004 9:28 am
Location: London, UK
Name: Kieran O'Shea
Contact:

Re: Inline images only show briefly

Post by Kieran007 »

Your test got me thinking I should try another browser. When I did so, only my usual one, Chrome, exhibited the problem. Time for me to do some more digging I think!

Thanks for your help :)
Kieran
[ RouterTech - Tech Support for all things networking ]
Useful phpBB links: Use the Forum Search!
No support via PM, please ask your questions in the forum!
Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: Inline images only show briefly

Post by Pit$Bull »

I was using Firefox.
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”