[split from] Please help me install Automod!

Archive of support for the automated MOD installation tool codenamed "Blinky". For support questions regarding AutoMOD please visit here.
Suggested Hosts
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: IF YOU NEED SUPPORT FOR AUTOMOD PLEASE VISIT THE APPROPRIATE LOCATION HERE.
Locked
evisitors
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Sep 24, 2012 1:42 pm

[split from] Please help me install Automod!

Post by evisitors » Mon Sep 24, 2012 1:47 pm

Hi All,

I am stuck on Installing AutoMOD.
I have uploaded the files at root (http://prntscr.com/g50kg).

But I can't see Mods option in ACP - (http://prntscr.com/g50ms)

Can Some one please tell me which step I made wrong :? ?

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69351
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: [split from] Please help me install Automod!

Post by KevC » Mon Sep 24, 2012 1:57 pm

Have you installed it? You have to do more than just upload it.
viewtopic.php?f=225&t=1342275
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

evisitors
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Sep 24, 2012 1:42 pm

Re: [split from] Please help me install Automod!

Post by evisitors » Mon Sep 24, 2012 3:03 pm

Yes Sir,

Exactly There I am stuck....
I am not getting any option to run the script?
Can you tell me what will be my install script?

My Web URL is evisitors.webege.com

& this is the path I have uploaded the files....

http://prntscr.com/g560h


Sorry for stupid questions as I even Don't know HTML ;)

Thanks for Reply.

evisitors
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Sep 24, 2012 1:42 pm

Re: [split from] Please help me install Automod!

Post by evisitors » Mon Sep 24, 2012 3:17 pm

I read the link gave by you for atleaset 20 times even the other link also of tutorial...
I have tried with mChat also but can't find install script.

Root Uploaded to root Dir,
& rest of two files also on root dir install.xml & contrib.
( http://prntscr.com/g566l )

Can't Locate install script here too. Same mistake :( . But whats the mistake.

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69351
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: [split from] Please help me install Automod!

Post by KevC » Mon Sep 24, 2012 3:19 pm

You need to log in and go here
http://evisitors.webege.com/install/
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

evisitors
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Sep 24, 2012 1:42 pm

Re: [split from] Please help me install Automod!

Post by evisitors » Mon Sep 24, 2012 3:22 pm

:P

A Big Thanks :-)


That Worked!!!

evisitors
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Sep 24, 2012 1:42 pm

Re: [split from] Please help me install Automod!

Post by evisitors » Mon Sep 24, 2012 3:26 pm

Sir,

Now I am trying to install mChat...
I have uploaded zip & found success http://prntscr.com/g56sa

But where to go from this point?

evisitors
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Sep 24, 2012 1:42 pm

Re: [split from] Please help me install Automod!

Post by evisitors » Mon Sep 24, 2012 3:27 pm

Oh Sorry Got it LOL!!!

But where is mChat? I see this only....

http://prntscr.com/g5bhj

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69351
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: [split from] Please help me install Automod!

Post by KevC » Mon Sep 24, 2012 5:31 pm

Support for mChat is on the page where you downloaded it.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

Locked

Return to “[3.0.x] AutoMOD”