[2.0.13] Change forum banner

The cleanup is complete. This forum is now read only.
Post Reply

Rating:

Excellent!
17
47%
Very Good
11
31%
Good
2
6%
Fair
3
8%
Poor
3
8%
 
Total votes: 36

Extensions Robot
Extensions Robot
Extensions Robot
Posts: 27362
Joined: Sat Aug 16, 2003 7:36 am

[2.0.13] Change forum banner

Post by Extensions Robot » Mon Nov 29, 2004 11:57 pm

MOD Name: Change forum banner
Author: MarioKnight
MOD Description: Allows the admin to change the forum banner in the admin panel.


MOD Version: 1.0.8 (Updated 03/22/05)

Download File: change_forum_banner_v1.0.8.zip
mods overview page: View
File Size: 18746 Bytes

Security Score: 0
Last edited by Extensions Robot on Mon Apr 30, 2007 12:28 am, edited 1 time in total.
(this is a non-active account manager for the phpBB Extension Customisations Team)

User avatar
ycl6
Translator
Posts: 5696
Joined: Sat Feb 15, 2003 10:35 am
Location: Taiwan
Contact:

Post by ycl6 » Thu Dec 02, 2004 1:23 pm

MOD Validated/Released

Notes:
This MOD allows admin(s) to change the forum's banner (logo) from control panel.

User avatar
MarioKnight
Registered User
Posts: 20
Joined: Fri Sep 10, 2004 11:42 pm
Location: Oswego, NY
Contact:

Post by MarioKnight » Thu Dec 02, 2004 4:21 pm

My first MOD is finally validated and put up in the database, thanks MOD team for being so quick when reviewing each version of my MOD and being patient as I learned how to code it as secure as phpBB is coded. It's been a lot of heard work the past few months (actually since summer if you want to count the code I did for my site's admin center before making this a MOD) and I'm happy to see it's paid off. ^_^
Dan Bednarski ~ MarioKnight
My mods: Change forum banner

Rogeiro
Registered User
Posts: 6
Joined: Sat Jul 03, 2004 5:49 pm

can´t make it work

Post by Rogeiro » Fri Dec 03, 2004 5:02 am

No banner was selected, please select a banner and try again

DEBUG MODE

Line : 44
File : /home/roycom/public_html/foro/admin/admin_banner.php
---------------------------------------------------------------------------
#
#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
INSERT INTO phpbb_config values ('banner', 'logo_phpBB.gif');
It does not appear, I cant select it.
INSERT INTO phpbb_config values ('banner_path', 'images/banners');
Done !
INSERT INTO phpbb_config values ('banner_cols', '2');
Done !


Help Please !

bcs10
Registered User
Posts: 1525
Joined: Mon Jul 14, 2003 4:45 am
Location: Chicago, IL

Post by bcs10 » Fri Dec 03, 2004 5:06 am

is there a demo of this MOD... or screen shots???
/DD

User avatar
Snowboardalliance
Registered User
Posts: 98
Joined: Mon Nov 29, 2004 2:36 am

Post by Snowboardalliance » Fri Dec 03, 2004 8:53 pm

Getting MySQL error

#1136 - Column count doesn't match value count at row 1

help please!
Last edited by Snowboardalliance on Tue May 17, 2005 10:30 pm, edited 1 time in total.

User avatar
MarioKnight
Registered User
Posts: 20
Joined: Fri Sep 10, 2004 11:42 pm
Location: Oswego, NY
Contact:

Post by MarioKnight » Sat Dec 04, 2004 1:38 am

Here's a quick screencap ofwhat this mod looks like in the admin panel. All you really can't see is just the bottom where they're only a button that changes the banner after you select it. Not shown in that cap is that in the board config page, there's two fields added in where you can change the path of where your forum banners are located relative to the root phpBB directory, as well as a field to change the number of columns shown in the change banner page to optimize it for each admin depending on their resolution and banner sizes so they're not set to having only two columns displayed when many more can be on their screens.

As for the errors coming up, I'm not too sure of what could be causing them, I would either try inserting each SQL line one at a time, or using phpMyAdmin to enter them in if the SQL is being a problem. Also make sure that your images/banners folder has the logo_phpBB.gif file in there so the code picks up at least that file to get started. If there's any more problems, please post and I'll try my best to help out.
Dan Bednarski ~ MarioKnight
My mods: Change forum banner

Rogeiro
Registered User
Posts: 6
Joined: Sat Jul 03, 2004 5:49 pm

Post by Rogeiro » Sat Dec 04, 2004 3:14 am

images/banners folder has the logo_phpBB.gif file in.

I double check it.
8O

User avatar
Snowboardalliance
Registered User
Posts: 98
Joined: Mon Nov 29, 2004 2:36 am

Post by Snowboardalliance » Sun Dec 05, 2004 2:23 am

Oh thanks, I tried the code before copying the files (in the readme SQL is listed first... :? )
Last edited by Snowboardalliance on Tue May 17, 2005 10:30 pm, edited 1 time in total.

User avatar
onigumo
Registered User
Posts: 1755
Joined: Fri Oct 31, 2003 2:32 am
Contact:

Post by onigumo » Sun Dec 05, 2004 3:02 am

MarioKnight: what if you're using Global Admin Template?
I write articles on community building
@ The Infinity Program.

User avatar
MarioKnight
Registered User
Posts: 20
Joined: Fri Sep 10, 2004 11:42 pm
Location: Oswego, NY
Contact:

Post by MarioKnight » Sun Dec 05, 2004 4:45 am

I'm not excatly sure. Since I'm at my parents' right now I can't check it out tonight, but I'll look into it when I get home tomorrow evening and see what I can do for it.
Dan Bednarski ~ MarioKnight
My mods: Change forum banner

User avatar
MarioKnight
Registered User
Posts: 20
Joined: Fri Sep 10, 2004 11:42 pm
Location: Oswego, NY
Contact:

Post by MarioKnight » Tue Dec 07, 2004 11:40 pm

Looking through the global admin template, it seems that you can just add in my MOD with no problems. Just instead of editting templates/subSilver/admin/board_config_body.tpl, you should edit templates/admin/board_config_body.tpl, and templates/subSilver/admin/banner_change.tpl in the ZIP file should be copied to templates/admin/banner_change.tpl. Other than those two small things, I don't see this MOD having any problems with a board with the global admin template hack installed.
Dan Bednarski ~ MarioKnight
My mods: Change forum banner

nixem311
Registered User
Posts: 20
Joined: Mon Dec 06, 2004 10:47 pm
Contact:

Post by nixem311 » Thu Dec 09, 2004 12:30 pm

im getting a red box.. instead of my banner..


also its urgent. ..lol.. poeple use the banner as a link... :oops: :(

nixem311
Registered User
Posts: 20
Joined: Mon Dec 06, 2004 10:47 pm
Contact:

Post by nixem311 » Thu Dec 09, 2004 3:20 pm

bump for an urgent problem not being answered..lol

nixem311
Registered User
Posts: 20
Joined: Mon Dec 06, 2004 10:47 pm
Contact:

Post by nixem311 » Thu Dec 09, 2004 6:14 pm

i checked over the code... everything is the way the MOD wants it to be.. ecept .. its NOT WORKING...

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Cleanup”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron